Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

V 3. 3. 2021 v 17:08, Kotlick napsal:

.......Jinak do 5mm vystrčení ven to asi není problém, nikdo si toho na STK nevšimne. Ale lepší je dodržet ET z TP....

Mě na STK vyhodili za nedodržení ET, rozdíl 3mm (40 vs. 43). Respektive dostal jsem technickou na měsíc s tím, že si mám buďto sehnat správný kola nebo si nechat zapsat alternativu do TP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, xjr1 napsal:

Mě na STK vyhodili za nedodržení ET, rozdíl 3mm (40 vs. 43). Respektive dostal jsem technickou na měsíc s tím, že si mám buďto sehnat správný kola nebo si nechat zapsat alternativu do TP.

Tak ti byli ostří.... Mám na Supovi 1 cm+ je to vidět okem a zatím vždy v poho.

IMG_20190626_181549.jpg

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Kotlick napsal:

Tak ono to není je o STK, ale může to ovlivnit i vyplacení pojistky v případě nehody = na autě má být to co je v TP, pokud chceš něco jiného, má se to nechat dopsat..

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, igor261069 napsal:

Jezdil jsi s tím někdy?

Sedem mesiacov do roka. Pokiaľ nemáš pevný podklad (trebárs aj pod snehom), do ktorého sa tie hroty dokážu zakusnúť, je úplne jedno, či ich máš alebo nemáš.

20210122_130651.thumb.jpg.141c948e510858e5bf9a041be3c13b7c.jpg

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Kotlick napsal:

Asi jsem narazil na příliš horlivýho technika. Stejně se mi ty kola nelíbily:-).... 

Odkaz ke komentáři

Se mi nějak horší zrak, já četl Fermentor... tj. něco jako kompostovač, s tím že nejdřív (tak jako kdysi u slovutného Trabanta) dostaneš plastikovej model a pak za ty prachy 10 let čekáš v pořadníku na echt kousek? :lol2:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Zdravím zdejší návštěvníky, aktuálně vybírám nove služebák, limit 800. Musí to uvézt tři děti, pořádně svítit, chtěl bych dvoulitr a automat. Jediné co mi do toho vešlo je Grand C4 spacetourer. Máte s tím někdo zkušenosti? Já mám předchozí generaci jako soukromé, takže asi vím, do čeho jdu. A pořád mi to přijde lepší, než osobní deriváty dodávek s tvrdýma plastama, malou výbavou a objemama motorů do 1,5

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...