honzyk Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 V 25. 5. 2021 v 10:42, Anela napsal: vyhledove (rok - dva) planuju nahradu zvolna dosluhujiciho dieseloveho outbacku... ma smysl urvat lehce jety benzinovy outback, dokud jeste nejake jsou, nebo za rok - dva uz budou realne zkusenosti s jejich novym hybridem? nebo mate tip na nejaky podobne prostorny rodinny kombik? Z téhle kategorie mě jako přímá konlurence napadá Volvo V90 CrossCountry nebo A6 Allroad. Střílím od klávesnice, nejel jsem ani v jednom. Novýho Outbacka jsem teď potkal v Rakousku, pěknej kus auta, od oka mi přijde že se i dost zvětšil a líbí se mi teda moc. Ten jejich hybrid už nějakou dobu jezdí ve Foresteru, tak by nějaké zkušenosti být mohly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 V 25. 5. 2021 v 10:42, Anela napsal: vyhledove (rok - dva) planuju nahradu zvolna dosluhujiciho dieseloveho outbacku... ma smysl urvat lehce jety benzinovy outback, dokud jeste nejake jsou, nebo za rok - dva uz budou realne zkusenosti s jejich novym hybridem? nebo mate tip na nejaky podobne prostorny rodinny kombik? Ono hlavne nový Outback nie je hybrid, ten má Subaru iba na dvojlitrový motor, tj. pre Forester a XV. Outback má stále 2,5 l, akurát tam dali priame vstrekovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 A filtr pevných částic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ja mam najazd maly do 20 000 km rocne. Ked je pekne chodim na motorke alebo na bicykli. Cayenne je asi najsportovejsie SUV mne vyhovuje dobre sedi na ceste ma pekny vykon a dobre brzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 to mi nejak nedoslo, ze outback neni hybridni tim padem asi budu cekat / hledat nejakou zajimavou nabidku... volvo by bylo krasne, ale to uz je pres rozpocet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Hybridy má nejlépe asi zpracovaná Toyota takový Auris s hybridem nebo dokonce starší modely 1,6 atmosférický motor, nebo hybrid Lexus CT200h je synonymum pro spolehlivosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 takhle, ja nehledam nutne hybrid, ten dotaz byl mineny tak, ze jsem myslel, ze subaru dela jen jednu verzi motoru a dava ho uz do vsech aut. myslel jsem si, ze pokud za par let bude benzinovy outback nedostupny vuz (coz zatim teda nevypada), uvazoval bych intenzivneji o tom nejaky koupit dokud jsou. ale na hybridni toyoty tez koukam o outbacku uvazuju jen proto, ze ho tedka mame a prijde to (mi i manzelce) jako bezpecne a pohodlne auto. nasemu jezdeni a uzivani auta (krom bezpeci a pohodli) staci cokoliv od dokkeru a roomsteru pres rapida nebo oktavku nebo proste cokoliv podobneho, vsechno vyrazne levnejsi. akorat ze nic z toho uz neni outback a neni to jen o blbnuti na snehu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Toyoťácký Hybridy určitě na blbnutí nejsou, ale myslím, že dnešní provoz tomu stejně nenahrává. V čem vynikají je spolehlivost a pohodová jízda. Dříve jsem býval v kolonách dost nervózní. Pořád to kvedlání spojka, plyn, brzda a furt dokola. Nyní si kolony užívám, když motor utichne a plazím se na elektřinu za doprovodu oblíbené hudby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Jo jo, poslední dobou už mi ty novodobé kočárky taky přípomínají spíš pojízdnej iPod než auto - chybí už jenom automatické reportování přestupků na Policii a palubní tiskárnička na pokutové bločky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 No TVL to jakože už nebudu moct beztrestně v autě nadávat? No to mě pose. záda. Ale teď ohne sranda. Až bude každý auto napíchlý na netu a gps, tak tuto funkcionalitu očekávám. Speed tax rovnou z účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 2 hodinami, Jerryl napsal: Toyoťácký Hybridy určitě na blbnutí nejsou, ale myslím, že dnešní provoz tomu stejně nenahrává. V čem vynikají je spolehlivost a pohodová jízda. Dříve jsem býval v kolonách dost nervózní. Pořád to kvedlání spojka, plyn, brzda a furt dokola. Nyní si kolony užívám, když motor utichne a plazím se na elektřinu za doprovodu oblíbené hudby. přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 7 hodinami, Anela napsal: takhle, ja nehledam nutne hybrid, ten dotaz byl mineny tak, ze jsem myslel, ze subaru dela jen jednu verzi motoru a dava ho uz do vsech aut. myslel jsem si, ze pokud za par let bude benzinovy outback nedostupny vuz (coz zatim teda nevypada), uvazoval bych intenzivneji o tom nejaky koupit dokud jsou. ale na hybridni toyoty tez koukam o outbacku uvazuju jen proto, ze ho tedka mame a prijde to (mi i manzelce) jako bezpecne a pohodlne auto. nasemu jezdeni a uzivani auta (krom bezpeci a pohodli) staci cokoliv od dokkeru a roomsteru pres rapida nebo oktavku nebo proste cokoliv podobneho, vsechno vyrazne levnejsi. akorat ze nic z toho uz neni outback a neni to jen o blbnuti na snehu... Outback jsem jezdil (2litr benzín) a krom podvozku nic moc. Už bych se k němu nevrátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Já jsem se hlavně nebyl schopen srovnat s ergonomií (sedadla, pedály a tak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) Jinak se mi moc líbila velikost a výška Upraveno 27. května 2021 uživatelem reknimikdojsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 outback ve dvoulitru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) před 11 minutami, TLD napsal: outback ve dvoulitru? ne, 2,5l, pardon Upraveno 27. května 2021 uživatelem reknimikdojsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reknimikdojsem Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) Něco kolem 120 kW Upraveno 27. května 2021 uživatelem reknimikdojsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Hmm, tak to neznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 2.5l jasan, znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Tak jsem dnes cvičně volal dovozcům aut... Jak to vypadá s novým Broncem... Tak reálný odhad je říjen... Soud s jeepem je v červnu... Uvidíme jak to dopadne. Jestli to časově vyjde, nebo budu shánět durango, nebo se v tom zase začnu plácat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se