Qwuiddo Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května V 13. 4. 2024 v 11:26, Qwuiddo napsal: Rovnou bych si dovolil pozadat o dalsi radu. Chteli bychom objednat novy vuz i manzelce. Podminky: - vuz musi byt novy nebo zanovni s cenou max okolo 700 s dph - benzin/hybrid, protoze najezd max 8-10kkm/rok (ne diesel a ne BEV) - musi se vejit 4 clena rodina, dozadu 2 autosedacky a nejakej kufr - automat - parkovaci kamera - adaptivni tempomat (vyhoda, ne podminka) - dobry svetla (ne halogen) - nepreferuje SUV, ale zvysena svetla vyska vyhodou Celkem se nam libi: Citroen C5X VW Touran Peugeot 408 Nejake dalsi typy? Tak nakonec jsme vzali novy Citroen C5X 1.6 133kw, za ty prachy si myslim slusny velky a pekne vybaveny auto se zarukou 8 let. Jinak brali jsme skladovku od dealera a cca 32% dolu oproti ceniku, ale pri predani mi nadaval, ze jsem ho sedrel z kuze :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Pánové, je tu někdo, kdo se vyzná ve starejch Géčkách? Případně s ním dlouhodobě jezdí? Tak nějak z nudy pokukuju po embéčku w463 G400 CDI a popravdě si nejsem jistej, jestli nevymejšlím nesmysly. Díky za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května V 6. 5. 2024 v 11:57, Qwuiddo napsal: Tak nakonec jsme vzali novy Citroen C5X 1.6 133kw, za ty prachy si myslim slusny velky a pekne vybaveny auto se zarukou 8 let. Jinak brali jsme skladovku od dealera a cca 32% dolu oproti ceniku, ale pri predani mi nadaval, ze jsem ho sedrel z kuze :). Koukám na ceník základ v těch 180 k je někde na milionů tzn. jsi to bral někde kolem 700-800t to je hodně pěkná cena. Jsem zvědavý jak budeš spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Bral jsem to 760k + jsem ukecal zdarma prodlouzenou zaruku 8let/120kkm (ta je v ceniku asi 34k) + prvni servisni prohlidka zdarma. Celkova sleva bez toho servisu byla oproti ceniku necelych 350 tisic. Manzelka nadsena z 360 kamery a head-up display a taky ze ma pomerne silny a velky auto v automatu a samozrejme v super barve (magnetic blue - na fotkach nevynikne, ale v realu jsou v te modre trpytky). Barva byla samozrejme nejdulezitejsi . Takze jsem spokojenej i ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Tak jsem výrazně přehodnotil potřeby a víceméně v užším výběru zůstavají bmw x3, AR Stelvio, Subaru forester. Pouze benzinové a výkonnější varianty. AR je pro mne zcela neznámá, má nějaké typické slabiny, kterých je třeba se vyvarovat? 2017-19, 280 ps. Díky za zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jazdené Stelvio je overený držiak. Adoračná recenzia po 200k. Btw, zábave dosť pomáha LSD. Inak sa s tým zle parkuje v stiesnených podmienkach, má naozaj veľký rejd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Kolegové, neumíte, nebo neznáte někoho, kdo umí udělat dobrou cenu na novou Toyotu? Jednalo by se o nákup jedné Corolly a jedné RAV4. Kdyžtak prosím do SZ. Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května V 19. 5. 2024 v 23:38, wawrik napsal: Jazdené Stelvio je overený držiak. Adoračná recenzia po 200k. Btw, zábave dosť pomáha LSD. Inak sa s tým zle parkuje v stiesnených podmienkach, má naozaj veľký rejd. Video skvělý, díky. Docela mi otočilo náhled na věc, kdy nový benzíňáky jsou problémovější než nafta. A poloměr otáčení po X5 je posun k lepšímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května (upraveno) @Americkej Problémovejší benzín? Možno pri jazdení okolo komína, už si to video nepamätám, ako to zaznelo. V každom prípade si myslím, že mať v tom aute dízel je chyba, nech je akokoľvek spoľahlivý. Upraveno 25. května uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května No jo, u mě převažujou šolíchačky kolem baráku, +/- 15km. A tam holt karbon úřaduje pekelně. Spotřebu neřeším, jen spolehlivost. Ale souhlasím, že k charakteru auta by benzinovej projev seděl mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června V 24. 4. 2024 v 19:55, H-B napsal: Rychla otazka - ma cenu resit cenu (rozumej slevu) u ojetych aut v ramci dealerstvi (typu Invelt apod.)? Tipuju si ze ne, ale nemam zkusenost, tak se ptam Za zkoušku nic nedáš, většinou ale dávají slevy jen na aute, které tam déle stojí, případně pro stále klienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června (upraveno) Wawriku, měl's pravdu. Projel jsem si benzin i naftu a bylo jasno. Včera jsem přivezl další krám do chalupy. Aby bavil, musí se mu trochu víc zatopit, ale pak vyčaruje úsměv na tváři. Oproti X5 je to takový malý roztomilý vozítko. Kamarádi se mi budou chvíli smát, že mám po letech nebáwko, ale nakonec si zvyknou. A já snad taky... Upraveno 15. června uživatelem Americkej 2 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Krasa @Americkej, velica zabavna a krasna kara. To jsem spise koncernovy, audinar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června V 15. 6. 2024 v 10:52, Americkej napsal: Wawriku, měl's pravdu. Projel jsem si benzin i naftu a bylo jasno. Včera jsem přivezl další krám do chalupy. Aby bavil, musí se mu trochu víc zatopit, ale pak vyčaruje úsměv na tváři. Oproti X5 je to takový malý roztomilý vozítko. Kamarádi se mi budou chvíli smát, že mám po letech nebáwko, ale nakonec si zvyknou. A já snad taky... Stelvio je super. Gratulace k výběru. No a když teda po projetí bylo jasno, tak co jsi bral. Benzín nebo naftu?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Vím že asi aplaus tady nesklidim ale objednal jsem si nového Kodiaqa Jezdil jsem a převážně jsem měl Škodovky počínaje dvanáct jedničkou pak 2, Spartakem ,Octavií 105,120, Favoritem, Felicii, Fabii , Octavia,Karoqem,Kodiaqem tak by mě přišlo blbý přesedlávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června (upraveno) Před hodinou, Igicz napsal: Stelvio je super. Gratulace k výběru. No a když teda po projetí bylo jasno, tak co jsi bral. Benzín nebo naftu?:) Benzín 280 PS, 2021, takže už je tam ta novější verze interieru. E: Děkuji za chválu, potěšila mne. Upraveno 17. června uživatelem Americkej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června (upraveno) @Americkej Parada! @Conrad Musim rict ze jak se mi zvenku nelibi a prijde mi celkem mazec dat za skodovku puldruhyho mega.. tak jsem si ho tudle prolejzal a fakt dobry. Mista fakt hodne, interier strasne prokoukl oproti prvni generaci, libi se mi ten stredovej tunel, kufr nekonecnej.. mit na to prachy, ctyrkolku bych do rodiny fakt bral. Jakou beres barvu? Upraveno 17. června uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června (upraveno) před 47 minutami, Micey napsal: @Americkej Parada! @Conrad Musim rict ze jak se mi zvenku nelibi a prijde mi celkem mazec dat za skodovku puldruhyho mega.. tak jsem si ho tudle prolejzal a fakt dobry. Mista fakt hodne, interier strasne prokoukl oproti prvni generaci, libi se mi ten stredovej tunel, kufr nekonecnej.. mit na to prachy, ctyrkolku bych do rodiny fakt bral. Jakou beres barvu? 1.5 benzín kromě kůže a střešního okna má vše dvojkolka je za 1.9.mega modrá je kastrolova bílá jak hrouda kytu,šedivá myší, červená pro subretu z Karlina, ta zlatava jak stolice po vepřových hodech takže černou Upraveno 17. června uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Ty kráso, to jsem neměl číst, 1,9 mega za dvojkolku s 1,5 benzínem? Hustý. Leč auto to bude fajn, tak ať dobře jezdí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Zlatý Outback, zlatý Outback:-D Ale ne...je to prostorné, nové, záruka... Ať dělá radost a slouží Conrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se