McStinger Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Chroná zaujímavé, ale je mi jasné, že nič čo by ma nalákalo príjemnou cenou to nebude. Asi skôr pre pre skalných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Zaujala me ta chrona. Jak jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 556 Anniversary jsou boží a budou moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Chrona pekne, ale cekal jsem konecne na nejakou novinku v zakladni rade, nejaky update pro 556, nove 656, update pro 856.... skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tady jsme to trochu sepsali:http://blog.chronoshop.cz/?p=2207#more-2207 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Z., diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tady jsme to trochu sepsali:http://blog.chronoshop.cz/?p=2207#more-2207Taky dik. Hezke pocteni pri ceste z prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) Ty výroční 556 jsou lahůdkové. Respektive byly by, pokud by byly v pouzdru 856. Ten 1,5milimetr mi chybí. Moc moc. Jinak není nic, co by jim šlo vytknout. Počkám si, třeba je to taky napadne..S dovolením ( teda bez dovolení) seberu klukům z Blogu Chronoshopu fotku:Moc povedenej kousek! Zaslouží si pozornost! Upraveno 17. března 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Hezký jednoduchý hodinky, úplně s Expama bych je teda nesrovnával, ale chápu to jako nadsázku. Mně se 556 vždy hrozně líbily, bohužel naživo mi to pouzdro přijde tak nějak moc malý, na svou vejšku.. ale ty indexy vypadaj parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Na novinky od značky SINN jsem se hodně těšil, ale abych byl upřímný pro mě velké zklamání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ty výroční 556 jsou lahůdkové. Respektive byly by, pokud by byly v pouzdru 856. Ten 1,5milimetr mi chybí. Moc moc. Jinak není nic, co by jim šlo vytknout. Počkám si, třeba je to taky napadne..S dovolením ( teda bez dovolení) seberu klukům z Blogu Chronoshopu fotku:Moc povedenej kousek! Zaslouží si pozornost! ...já bych možná i ten milimetřík navíc oželel, kdyby měli TEGIMENT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) To nemá? Tak to je zásadní mínus. Upraveno 17. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ty výroční 556 jsou lahůdkové. Respektive byly by, pokud by byly v pouzdru 856. Ten 1,5milimetr mi chybí. Moc moc. Jinak není nic, co by jim šlo vytknout. Počkám si, třeba je to taky napadne..S dovolením ( teda bez dovolení) seberu klukům z Blogu Chronoshopu fotku:Moc povedenej kousek! Zaslouží si pozornost!Jaká je velikost kluci ? Já si počkám na verzi s datumem na trojce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 bacil.357: Myslim ze za tucnej priplatek ti je radi otegimentujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Nové 556 bez data s antracitovým cifrem na tahu....nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 bacil.357: Myslim ze za tucnej priplatek ti je radi otegimentujou ...myslím, že neoTegimentujou. Když jsem onehdá poptával jiný model ve full Tegimentu, tak to nešlo. Mají v Tegimentu jen ty modely, které nabízí na jejich stránkách. http://www.sinn.de/de/Kaufberatung.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 556 nemaj datum, škoda, vypadaj slušně, stejně jako chrona. Variace U1 není zrovna pro mne, ale proč nedržet krok s konkurencí. Celkově žádná velká překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Třeba jim v dalším kroku dají i datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 ...myslím, že neoTegimentujou. Když jsem onehdá poptával jiný model ve full Tegimentu, tak to nešlo. Mají v Tegimentu jen ty modely, které nabízí na jejich stránkách. http://www.sinn.de/de/Kaufberatung.htmU1 ktere maji pouze tegiment lunetu, se urcite daji objednat i jako full-tegiment(dle informaci z WUS), ale mozna je to jen akce WatchBuys, maji je primo v nabidce ve full-tegimentu s mensi prirazkou 420$ + nejaky dalsi specialitky, co Sinn bezne neabizi.To samy ma Page & Copper z Anglie, mimo US/UK samozrejme neposilaji, ale to neni az takovy problem obejit... Asi by to chtelo dat dotaz primo Sinnu, jak je to s jinyma modelama, pripadne to zkusit pres kluky z Chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Já vím, že některé modely, které nejsou normálně v nabídce jako full Tegiment, jdou takto upravit. Ale pouze modely viz můj předchozí odkaz. Po zakliknutí Tegiment úpravy se zobrazí jaké modely jdou. Sám mám full Tegiment UX GSG 9 navíc s cifrem z normálních UX. Takže jde určitá customizace udělat. Ale do všeho jít Sinn nechce, podle všeho. No poptám se jak v Říši tak na Dělostřílnách. Jinak celotefimentované UX byly za příplatek 400eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se