gunman Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 P10M jse až do včera chválil, nosil. Včera na střelnici přestala střílet, jak je napsané i tady, nejde odpálit při plně zmáčknuté spoušti. Takže oser s reklamací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Dekujeme vsem beta-testerum, ze diky nim, muzeme po 2 letech od predstaveni koupit vychytany kver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 To si ještě rok a půl počkáš a já jim tak věřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Kde je (podle tebe) problém?ě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Problem je v tom, ze je nerozum kupovat novy model. Viz Glock 5.gen, kdy nesedel predek ramu z oblemu zaveru a pak zrusili i vybrani pro vytrhnuti zasobniku, ale to nebyl funkcni problem. Pak treba sig s p320, ktera strilela pri dopadu, p365 omlacovala hlaven, nedovirala zaver a lamal se udernik... Cz p10c a vyjizdeci celo zaveru, pruzina zachytu zaveru, neposedne cepy, na zacatku doraz spouste o tlacitko zasobniku, 2 verze vyrezu na zasobnik... Myslim si, ze u kazde fabriky se da najit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Bohužel je to tak. Ačkoliv většina výrobců s tím problémy moc nemá, tak u závodů přibližného strojírenství je to běžný a osvědčený postup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Někdy je práce s lidma na střelnici opravdu psychicky náročná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 To mi povidej, mne staci co tam obcas vidim a to nejsem instruktor a lidi moc nesleduji, vetsinou mam jedno oko zakryty a na druhem mam iris clonu. Nasteknuty kver, (naboj v komore) a v ramci autentickeho pozovani namirit na mobil aby slo videt do hlavne, pak si da ukazovacek na spoust, no uz jen vystrelit skrz mobil, to by jsi ji asi musel prebalovat. No, delam si z toho srandu, ale verim ze moc k tomu neschazelo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 No,naštěstí prst na spoušti zatím nemá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunackovo Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Asi, kolegové, vůbec netušíte, o koho se jedná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Před hodinou, hunackovo napsal: Asi, kolegové, vůbec netušíte, o koho se jedná Ja tedy ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Anicka Dajdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TDI3L6tILjA3YPSSyskvy67MOzJbITczOSMxNSdRIS0zESh4eCEAOycP9w&q=lovkyně+michaela+fialová&oq=lovkyně+mic&aqs=chrome.1.69i57j46j0.9022j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Byl jsem celkem blizko........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Míša je zvíře Střílí se mnou už pár let a můžu říct, že se s ní člověk nenudí... Jednou mne z ní ale klepne... Jinak je to samozřejmě provokatérka... Někdo pracuje seriózně (jako třeba já) a někdo to holt dělá jinak. I když jsme takový dost protipóly, tak se máme rádi a rádi se vidíme. Některý lidi v oboru osobně moc nemusím, ale zrovna Míšu teda jo. I když je to s ní někdy opravdu psychicky náročný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Já bych ji dal na holou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 To nejsi sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Prosím o případné zkušenosti s pistolemi HS produkt XDS. Přemýšlím o XDS 45 3,3". Zajímá mě jestli to funguje za ty peníze. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 V minulosti se v této sekci řešil i teleskopický obušek, tak bych se rád optal na doporučení, protože jsem včera měl nepříjemnou zkušenost s jedním dementem, naštěstí to skončilo jeho řvaním a pokusem o rozbití bočního skla na autě. Něco jsem načetl a nakoukal, zatím mi to vychází na 18" kalený obušek. další rady doporučení? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunackovo Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Kašlete na teleskop. S tím je potřeba natrenovat. Kupte si pořádný pepřák se svítilnou a mějte ho nadosah. A když nic, svítilna se vždycky hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se