Markynin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Lze nekde zapamatovat prihlaseni, porad se musim prihlasovat, zdrzuje to.
MJ. Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) pamatování hesla je automatické. myslim že nějakej podobnej bug řešili aktualizací Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem MJ.
Fade Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Jsem to jen já, nebo všem Tapatalk po nahrání obrázku drasticky snižuje jeho kvalitu? Nebo to dělá samotné fórum? Všiml jsem si, že spousta lidí tady dává svoje fotky hodinek a kvalita je úplně v pohodě. Já tady nějakou nahraju přes Tapatalk a kvalita je hrozná.
michalval Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Mě to dá při uploadu fotky na výběr ze 3 možností = kvalit fotky, a ta nejvyšší kvalita je slušná. Chronomag má max. velikost fotky omezenou myslím na 2 MB.
siwi Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 I mně Tapatalk kvalitu fotek často zhoršuje, ale ne vždycky. Nevím, čím to je, ale štve mě to dost. @michalval: Na jakém systému ten Tapatalk provozuješ? Já na Androidu a na výběr mezi kvalitami se mě ještě nikdy nezeptal...
michalval Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) I mně Tapatalk kvalitu fotek často zhoršuje, ale ne vždycky. Nevím, čím to je, ale štve mě to dost. @michalval: Na jakém systému ten Tapatalk provozuješ? Já na Androidu a na výběr mezi kvalitami se mě ještě nikdy nezeptal...Ajfoun 6. takže iOS.A dávám sem fotky častěji přes Tapatalk než přes počítač, a rozdíl nevidím. EDIT: takhle nějak Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem michalval
Fade Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Hmm, tak já na androidu taky nemám na výběr možnost kvality. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
siwi Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ajfoun 6. takže iOS.A dávám sem fotky častěji přes Tapatalk než přes počítač, a rozdíl nevidím. EDIT: takhle nějak Tapa.jpgNe, takovýhle výběr možností Tapatalk pro Android opravdu nemá
MJ. Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 nebuďte smutný,mě tu možnost nenabídne ani na ajfoun pětce
Lu2cz Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 nebuďte smutný,mě tu možnost nenabídne ani na ajfoun pětcehmmm u mě na 5S už ta nabídka byla....
Markynin Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Chlapy poraďte mi, když si zvolím nějaké téma jako oblíbené a sledovat ho, tak mi přijde email a zároveň mo to nahlásí i tapatalk, jak to udělat aby mě nechodilo oznámení na email ale jenom přes aplikaci tapatalk? díky
siwi Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Chlapy poraďte mi, když si zvolím nějaké téma jako oblíbené a sledovat ho, tak mi přijde email a zároveň mo to nahlásí i tapatalk, jak to udělat aby mě nechodilo oznámení na email ale jenom přes aplikaci tapatalk? díky Události, které jsou ti zasílány e-mailem, si snadno nastavíš/vypneš přímo na webu v Možnostech oznámení.
vintage Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Přišli jste někdo prosim na to jak udělat aby vam tapatalk v androidu nezmensoval fotky? Dik
siwi Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Bohužel ne. S fotkama a Tapatalkem je to na houby odjakživa a náprava nikde.
tenge Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 (upraveno) tak jsem v rámci čištění telefonu smáznul tapatalk a teď už mi to nedovolí, po instalaci nového, se přihlásit..pořád, že je problém s APN anebo ADBlock...tak nevím..nesetkal jste se někdo s tím? Upraveno 22. března 2016 uživatelem tenge
Mareka01 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Měl jsem stejný problém a na fórech jsem našel hodnocení, že Adblock je v případě používání současně s Tapatalkem velmi agresivní resp. znemožňuje jeho používání. Přešel jsem na AdAway a od té doby vše OK. Upraveno 24. března 2016 uživatelem Mareka01
skalis Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Mne to na 5C naopak nabizi moznost volby. nebuďte smutný,mě tu možnost nenabídne ani na ajfoun pětce
raskiscz Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Chci se zeptat, lze sledovat v Tapatalk (Android) také "Nedávné aktualizace stavu", které jsou na homepage vpravo? http://forum.chronomag.cz? Díky.Raskis
vintage Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 už jsem to hledal mockrát ale nenašel :-( Jinak tapatalk už tu má své vlákno, bylo by asi fajn to vodsaď smazat a presunout tam...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se