Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 451
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem to jen já, nebo všem Tapatalk po nahrání obrázku drasticky snižuje jeho kvalitu? Nebo to dělá samotné fórum? Všiml jsem si, že spousta lidí tady dává svoje fotky hodinek a kvalita je úplně v pohodě. Já tady nějakou nahraju přes Tapatalk a kvalita je hrozná.

Odesláno

Mě to dá při uploadu fotky na výběr ze 3 možností = kvalit fotky, a ta nejvyšší kvalita je slušná. Chronomag má max. velikost fotky omezenou myslím na 2 MB.

Odesláno

I mně Tapatalk kvalitu fotek často zhoršuje, ale ne vždycky. Nevím, čím to je, ale štve mě to dost.

@michalval: Na jakém systému ten Tapatalk provozuješ? Já na Androidu a na výběr mezi kvalitami se mě ještě nikdy nezeptal...

Odesláno (upraveno)

I mně Tapatalk kvalitu fotek často zhoršuje, ale ne vždycky. Nevím, čím to je, ale štve mě to dost.

@michalval: Na jakém systému ten Tapatalk provozuješ? Já na Androidu a na výběr mezi kvalitami se mě ještě nikdy nezeptal...

Ajfoun 6. takže iOS.

A dávám sem fotky častěji přes Tapatalk než přes počítač, a rozdíl nevidím.

EDIT: takhle nějak

post-20760-0-74573900-1440668300_thumb.jpg

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

Ajfoun 6. takže iOS.

A dávám sem fotky častěji přes Tapatalk než přes počítač, a rozdíl nevidím.

EDIT: takhle nějak

attachicon.gif Tapa.jpg

Ne, takovýhle výběr možností Tapatalk pro Android opravdu nemá :(
Odesláno

nebuďte smutný,mě tu možnost nenabídne ani na ajfoun pětce

hmmm u mě na 5S už ta nabídka byla....

• po měsících...
Odesláno

Chlapy poraďte mi, když si zvolím nějaké téma jako oblíbené a sledovat ho, tak mi přijde email a zároveň mo to nahlásí i tapatalk, jak to udělat aby mě nechodilo oznámení na email ale jenom přes aplikaci tapatalk? díky

Odesláno

Chlapy poraďte mi, když si zvolím nějaké téma jako oblíbené a sledovat ho, tak mi přijde email a zároveň mo to nahlásí i tapatalk, jak to udělat aby mě nechodilo oznámení na email ale jenom přes aplikaci tapatalk? díky

Události, které jsou ti zasílány e-mailem, si snadno nastavíš/vypneš přímo na webu v Možnostech oznámení.

• po měsících...
Odesláno

Přišli jste někdo prosim na to jak udělat aby vam tapatalk v androidu nezmensoval fotky? Dik

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

tak jsem v rámci čištění telefonu smáznul tapatalk a teď už mi to nedovolí, po instalaci nového, se přihlásit..pořád, že je problém s APN anebo ADBlock...tak nevím..nesetkal jste se někdo s tím?

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno (upraveno)

Měl jsem stejný problém a na fórech jsem našel hodnocení, že Adblock je v případě používání současně s Tapatalkem velmi agresivní resp. znemožňuje jeho používání.

Přešel jsem na AdAway a od té doby vše OK.

Upraveno uživatelem Mareka01
Odesláno

už jsem to hledal mockrát ale nenašel :-( 

Jinak tapatalk už tu má své vlákno, bylo by asi fajn to vodsaď smazat a presunout tam... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...