JoyStick Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Už dlouho jsem nečetl větší blbost... Čemu říkáš oficiálně? Viděl jsem eshop jenom s fíky, stánek s fíky, fórum s prodejem fíků. A vůbec, už mě docela štve, jak lidi bez rozhledu, dělají z ČR největší žumpu.Kašli kašli kašli... Bureš... kašli kašli kašli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Masakr.. Novy video.. Kdo ma ten kanal "lajknutej", asi videl.. Zaujal me odstin modre, ten je snad jeste lepsi nez origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ahojte, práve pozerám nejaké videá, kde sa riešia repliky hodiniek. Napr. aj tie Rolexy vyššie, pozeral som aj nejakék kde porovnávali Patky a pri niektorých kúskoch to je rozoznateľné fakt asi len pre úplných maníkov, prípadne s lupou a pri priamom porovnaní s originálmi (pri Patkoch to bolo najviditeľnejšie na vnútornostiach, ktoré boli viditeľné cez spodné sklíčko). No nakoľko som sa s podobným obchodom nestretol, napr. niekde v Číne, ako tie obchody riešia napríklad číslovanie hodiniek? Ak je na púzdre poradové číslo, tak ich repliky majú všetky rovnaké čísla, alebo sa serú aj s tým a na každých majú ešte aj číslo iné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Přihodím sem jednu ze svých zkušeností. Prostě se mi líbili a nakonec jsem dohledal v nabídce i model s WR 100m (odzkoušeno) . Přišli 11.11.2020 nařízeny a pouze dotahovány na plnou reservu. Přesnost kolísá neuvěřitelně (kež by takhle chodili i mé Vostok Anchar) 0 - + 25 dle reservy nátahu. Od 11.11 jsem nemusel seřizovat a drží max do + 25vteřin. Cena 60 USD ve slevě. Líbili se mi, zaujali provedením parametry. Ano, tomu se nedá asi moc konkurovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Mate, tohle je vlákno o padělcích. Tyhle hodinky ale nejsou padělek. Jsou inspirovány, ale definici padělku či fejku nesplňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 To je nějaká Anglo-Saská limitka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 16 hodinami, Bert napsal: Mate, tohle je vlákno o padělcích. Tyhle hodinky ale nejsou padělek. Jsou inspirovány, ale definici padělku či fejku nesplňují. Aha, pak se omlouvám, viděl jsem je ve vícero značkách. Přiznám se, že jsem se dál nepídil. Bral jsem to jako možnou kopii. Čert aby se v tom vyznal . Díky za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Zeptám se zde, snad na správném vlákně. Jsou toto kopie? Nebo se opět jedná o inspiraci? Předem děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Kopie prvků submersible možná, padělek ne, nevidím tam nápis Panerai ani jinou ochrannou známku. Mimochodem nedávno day v inzerci jely homage Marina Militare, tam to možná bylo na hraně (aspoň co si pamatuju tak na WUS to myslím nepovolovali).Homage = vypadá to jako nějaký hodinky, buď stále prodávány (třeba Submariner) nebo už nevyrabeny. Může to být čistě záležitost zisku (Steinhart) nebo opravdu pocta/oživení už nevyrabeneho modelu (napadají mě třeba heritage modely Seamaster, Seiko 62mas). Homage může být kopie a nemusí být fake. Legální. Fake/Padělek = kopírování designu a ochranné známky za účelem klamani zákazníka. Nelegální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Díky moc. Ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Tady je to skutečně o padělcích - jako vejce vejci, a pak si jděte koupit hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Tady mas jeste vyhodu, ze aspon vidis na strojek, ktery se padela nejhur... Jinak to ukazuje jinou vec, a sice ze to pouzdro tehle PP je tak prostinke, ze se da padelat "levou zadni", kdy se zase nabizi otazka, co na tech PP je, ze stoji co stoji... Jinak zameny bych se nebal - kdo si koupi ty fejky za par set dolaru, nemuze cekat originaly. Ja mu mu jasne, ze to jsiu fejky. A kdo ma tu drzost je prodavat jako prave, tak doufam, ze tomu nikdo nenaleti, jelikoz jde uz o hodne drahe hodinky a kupujici bude chit nejake zaruky - znat dobre prodavajiciho, dukladne doklady k hodinkam, provereni u AD atd., tj. nic z Aukra atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 On 8/9/2020 at 9:41 PM, Axel said: Masakr.. Novy video.. Kdo ma ten kanal "lajknutej", asi videl.. Zaujal me odstin modre, ten je snad jeste lepsi nez origo Komentáře pod videem: Si říkám, jaký je asi poměr fejkařů co nosí vs real Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2024 Co jsem to zase dnes zahlédl na Aukru mě utvrzuje, proč tam vlastně vůbec jinak nechodím Na toho pána pozor, v textu inzerátu předkládá nekompromisní argumenty https://aukro.cz/rolex-sbm-chrono-automaticke-hodinky-7067007047 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 V 22. 7. 2024 v 15:53, Davidofs.cz napsal: Co jsem to zase dnes zahlédl na Aukru mě utvrzuje, proč tam vlastně vůbec jinak nechodím Na toho pána pozor, v textu inzerátu předkládá nekompromisní argumenty https://aukro.cz/rolex-sbm-chrono-automaticke-hodinky-7067007047 "Je to jedinečný kousek, který tu není." Když má dno ještě sklep..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 V 22. 7. 2024 v 15:53, Davidofs.cz napsal: Co jsem to zase dnes zahlédl na Aukru mě utvrzuje, proč tam vlastně vůbec jinak nechodím Na toho pána pozor, v textu inzerátu předkládá nekompromisní argumenty https://aukro.cz/rolex-sbm-chrono-automaticke-hodinky-7067007047 Nechám zase hydraulicky uzavřít na své náklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 před 7 minutami, African napsal: Nechám zase hydraulicky uzavřít na své náklady 2 dny nazpět jsem napsal na aukro, že prodej padělků je tr. čin, bez odpovědi. A za 4 hodiny to spadne nějakému nešťastníkovi do klína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Oni na ty hlášení nereagují, protože jak praví Vespasianus : „Pecunia non olet“ Mají svá procenta za inzerci a ostatní je práce a za tu by museli někomu zaplatit, třeba tomu svému expertovi, co doporučuje skládačky a fejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Nepochopím, že si tohle někdo koupí a ví o co jde a ještě to nosí hrdě s radostí...fake hodinky = fake lidi.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 před 48 minutami, Tikal napsal: Oni na ty hlášení nereagují, protože jak praví Vespasianus : „Pecunia non olet“ Mají svá procenta za inzerci a ostatní je práce a za tu by museli někomu zaplatit, třeba tomu svému expertovi, co doporučuje skládačky a fejky... od hodinek se to velmi rychle může posunout třeba k lékům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se