Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc povedená akce! Bylo příjemné si spojit další tváře z fóra a propojit je s místními avatary. Lokál výborný, prezentace Seiko na místě taktéž, pohodová atmosféra, degustace japonské whisky, spousta historek ze života a pěkný dojezd v podobě afterparty s Black label. :)

Díky moc za organizaci a všem, co dorazili!

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 12. 6. 2016 v 10:49, jovani napsal:

kto na zraze mal 6217tky? ;)

Měl jsem je tam já, jsou bráchovy, kterej není na fóru. Přidám jednu Vojtovu instagramovku, snad se nebude zlobit...

bc7bcfffa9f8aec78eb9bf139a94f278.jpg

Odesláno

Taky bych chtěl v první řadě poděkovat za pozvání (byl to můj třetí sraz) a hlavně Vojtovi a dalším za organizaci a Kubovi za super fotky (ty moje rebelský 007 se na tý první pololumi fotce v šeru jako jediný mrchy lesknou a hazí sklíčkem odraz) :D Bylo moc fajn poznat nový lidi z fóra a moci omrknout kdo co má. Zároveň i místo mi přišlo super i když jsme to s Kubou, kterýho jsem potkal na zastávce a se kterým jsem šel, zprvu nemohli moc najít (ta hospoda vypadala jako vstup do nějakýho Wine Food marketu). Dokonce i přítelkyni, která se pro mě později večer stavila a chvíli se zdržela se to moc líbilo. Hlavně jí to uklidnilo, že na tom s chronomagorstvím ještě nejsem tak hrozně, takže díky kluci! :) Těším se zas někdy příště!

Odesláno (upraveno)

Bylo to super. Škoda že jsem se s některými členy minul  :crying_anim:ale spoustu fajn chlápků jsem poznal osobně a jsem moc rád. Díky organizátorům akce, takovou kupu hodinek jeden vůbec nemá šanci vstřebat. Bude potřeba to brzo zopáknout...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

Velké díky organizátorům, príscherovi za krásné fotky a všem, kteří dorazili. Jsem rám, že jsem poznal dalších pár členů osobně.

Skvělá akce.  

Upraveno uživatelem Marcus
Odesláno

Akce super, příjemné bylo i zpestření party macho-pacientů ženským elementem. Fakt dobrý. Prischera si to sice asi užil jako svatební fotograf svatbu, ale ty fotky stojí za to. Fotku gruppenlumiseikosexu už mám na monitoru :)

Odesláno

Teda jak to vypadá, ta akce to byla opravdu vydařená, teď mě ještě víc štve, že jsem se nemohl zůčastnit, tak snad příště.

Odesláno
  V 12. 6. 2016 v 17:33, martar napsal:

Akce super, příjemné bylo i zpestření party macho-pacientů ženským elementem. Fakt dobrý. Prischera si to sice asi užil jako svatební fotograf svatbu, ale ty fotky stojí za to. Fotku gruppenlumiseikosexu už mám na monitoru :)

Myslel jsi tohle?

post-5320-0-54357300-1465757240_thumb.jpg

Odesláno

Koukam, ze se akce povedla. To je dobre. Vycitam si, ze jsem se nehecnul. Ve stredu, pri odjezdu z domu, jsem byl rozhodnuty, ze dorazim. Nicmene dve alkoholicke noci a dva a pul dne courani po kopcich me znavilo vic, nez jsem cekal. V patek uz jsem byl fakt vygumovany jak, no jak guma. Takze se jeste jednou omlouvam a jsem rad, ze se akce povedla.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...