Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SQUALE Tiger FINAL EDITION

Všichni je známe a dnes přišel jejich čas. Značka představila finální a zároveň i poslední modely řady Tiger, která spatřila světlo světa v roce 1987. Je čas na nástupce, nebo je to konec? To ukáže budoucnost, ale dnes se můžeme naposledy seznámit s hodinkami, které si svou konstrukcí získaly přezdívku Baby PLOPROF.

Směs moderního a vintážního stylu je doplněna tradiční konstrukcí ochrany posuvu lunety s červeným tlačítkem.

Hodinky mají pouzdro z nerezavějící oceli o průměru 44 mm, 51 mm Lug to Lug. Jejich výška je pouhých 11 mm a vodotěsnost 300 metrů. Pohání je mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2892.

Číselník překrývá safírové sklíčko s antireflexní vrstvou.

SQUALE%2BTiger%2BFINAL%2BEDITION%2B02.jp

SQUALE%2BTiger%2BFINAL%2BEDITION%2B01.jp

SQUALE%2BTiger%2BFINAL%2BEDITION%2B03.jp

SQUALE%2BTiger%2BFINAL%2BEDITION%2B04.jp

SQUALE%2BTiger%2BFINAL%2BEDITION%2B05.jp

Odesláno

Ty čísla na lunetě vypadají jako vyrytý kudlou a to se mi líbí :D

Odesláno (upraveno)

to je najkrajsi model v ponuke od squale.

edit: škaredé sú jak čert, normálne hodinky pre chlapa, nie nejakú nagelovanú štyridsaťkilovú srágoru :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Pri pripomienke baby ploprof som trochu cukol z ješitnosti, lebo radšej mať klasické omegácke Ploprofy, nie? Už len kvôli nastavovaniu lunety by som ich však skúsil...už keď sa tou kudlou tak posnažili :)

Odesláno

Proti gustu žádnej dyšputát - ale nevidět to tady, podle spodku bych to tipoval na Turecký plážový slepenec za búra...   :yucky:

+1 K popelnici s vodpadkama dobry

Odesláno

Vypadají jak vyrobené dlátem a kladivem v garáži, no a mě se tedy strašně líbí, nemůžu si pomoci :-) K moři si je dokážu krásně představit. Jaká je prosím cenovka?

Odesláno (upraveno)

Famózně neučesaný !!  Je to majstrštyk - udělat jedním gestem dlouhej nos na omegu, rolex i grandseiko !!! Smekám ..... taky po nich slintám ...  k nezaplacení :)

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Vypadají jak vyrobené dlátem a kladivem v garáži, no a mě se tedy strašně líbí, nemůžu si pomoci :-) K moři si je dokážu krásně představit. Jaká je prosím cenovka?

Cena je 1099 éček http://squalestore.com/newshop/categoria-prodotto/en-professional/tiger-en/

Odesláno

Kladne hodnotim vysku hodinek, ten tvar nozek+velikost z nich dela, ze nebudou na kazdou ruku. Celkove se mi nelibi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...