Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

TVL ..... to je slátanina

Řidička trolejbusu se podle cestujících chovala podezřele

Hlídka na trolejbus počkala na konečné zastávce na sídlišti Máj. ............. až na konečnou jí nechali dojet ? ......... ta musela bejt podezřelá jako prase  :lol2: 

a test na drogy je bez krve k hovnu

*jo a Františku, já si lakuju nechty doma po koupeli :D ......... mimochodem tudle sem tě viděl vo půlnoci na florenci, ale dělal si že mě nevidíš ..... takže si tě mažu

Odesláno

Vcera vecer lehla regionova.Mel sem nocni ,dovezl jsem vlak ,zaparkoval zraloka pro kolegu a na rano jsem vyfasoval 810 s privesakem, retro jak prase, opravdu ostuda. 50 roku stara sestava. Vstal jsem si o 15 minut driv, protoze ten privesny vozik nejde zatopit dopredu. 
Na 810 svitila sdruzena porucha , problikavalo dobijeni . V knizce oprav napsano, ze to s tim jezdi,tak si toho nevsimam.
Stahnu sestavu do peronu, pruvodci nikde, lidi uz cekaji, nevericne pohledy.

Prvni tukani na okynko ,pani tak 70 roku. 
"Ja bych se chtela zeptat,jede to do Pardubic? " 
Rikam "ano ,bohuzel nic lepsiho momentalne nemame, je to na rychlo" . 
Ona : "no ze je to hodne stary." 
Rikam " to mate pravdu,je to mozna starsi nez Vy,40 roku letos a funguje na jednicku" (taktne sem zamlcel ze to nejak na hov no maže, pac je nizkej tlak od olejovyho cerpadla,je fest vybehany . ) 39.gif 
Baba se narovnala jak pruzina, usmiva se, potesena lichotkou nastupuje do alespon vytopeneho vlaku. A vychcane nepriznala, ze ji je o 30 vic...

Dalsi jdou mladaci, se tlemej kdyz videj tu hruzu.
Prej : "Co to jako je ty vole ? " 
Ja : kluci,ahoj je tam teplo, akorat je problem, mozna budete nastvany.... " 
Oni zvedavy pohled.
Ja : "no nejde wi fi " 
Se tlemej a ze sou radi, ze jsem je upozornil. 39.gif 

Dorazil vlakvedouci a hned ve dverich " ty pi co ,to je sestava, retro jizda ,ostuda hned od rana. " 
Abych ho uklidnil a dodal odvahu rikam "mozna ani nedojedem, nejak blbe to maze. " 
On:"jeste ze je jizdny od Babise jen za 2 koruny, za to se neda udelat velka parada" .

Dovezl jsem to na konecnou s 2 minutama zpozdeni.
Pysnej nejsem, bohuzel to asi lepsi nebude.

Odesláno

Liqid- jezdi uz malo, zalezi co si kraj objedna. V podstate jen trate mensiho vyznamu, je pro par lidi kde se nezaplati vetsi a modernejsi vozidlo.

Pro nas to je v podstate jedina jistota, kdyz selze vsechno, popadnem tohle z kopriv a jedem. 

Ale, je to opravdu divny. 

Lidi proste strasne zpychnuli.    :D   

24. 12. 2017

opovrhovana 810 je mezi nami v podstate jedina jistota ,kdyz se neco pos ere. 
minuly tyden jsem s ni valil po koridoru z pardubic do moravan,skolni vlak,regionova zdechla . jede to max 80km,h . 
v kostenicich mi rozsvitili dal,vypalil jsem ,plyn se ovlada lankem,koule az k oknu ,full power. 
a hned za navestidlem telefon od dispecera z prahy. borec mi rika: "hele,trosku s tim jed,tlaci se za tebou pendolino".

s masinkou co je vic nez 50 roku stara zachranujem drahu v roce 2017.

Odesláno (upraveno)

Stejna rada tesne po Kalamite, novejsi typ. Jakekoliv soucasne motorove vozidlo, Stadler, Zralok stoji desitky milionu. A finacni pocty jsou jednoduche, takze pokud objednatel, tedy kraj da 30 kc na kilometr, jezdi 810. Pokud plati 170kc, jezdi Zralok. Kdyz nekde odejde ta 810, zadna nahrada za tak male penize neni.

Post je myslen tak, ze nekde ma jet nova masinka, ktera je planovana a kdyz klekne je razem presun o tolik roku zpet.

Nejsou prakticky zadne nove zalohy, co jdou ihned nasadit.

A neohrnuju nos. Jezdim s tim rad, mechanicka jednoduchost, odolnost, okamzita reakce na plyn bez prodleni. Ale zavodit s pendolinem bohuzel nelze.

Upraveno uživatelem hopa26

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...