Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

@Jehlan No a o tom to je. Nikde tam není psáno, že ji skutečně natáčel nebo fotil a že to bylo nějak prokázáno.
Jsou svědci jen na to, že mu dala bombu a způsobila škodu. Reagovala tak, protože se domnívala ....

Zajímalo by mě, jak to dopadne, hlavně úhrada té škody. Pokud bych se ocitl v takové situaci a dostal tu ránu neprávem, tedy že jsem si v mobilu četl maily nebo esemesky třeba, tak bych určitě po té ženě chtěl, aby mně rozbité brýle zaplatila ....

Brle.jpg.853b031592f46f57821c7f7e3d03cd2c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cca 20 rokou dozadu som cvičil. Robil zhyby nadhmatom 4×10, podhmatom samozrejme ešte viac.. potom všeličo život priniesol..a teraz po rokoch som došiel k hrazde. Jedine co som dokázal, bolo na nej visieť. Aj to len asi 3 sekundy a viac sa neudržal. No jo. Skúsim teda aspoň pravidelne visieť. A uvidíme co z toho bude.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, ivan_989 napsal:

Cca 20 rokou dozadu som cvičil. Robil zhyby nadhmatom 4×10, podhmatom samozrejme ešte viac.. potom všeličo život priniesol..a teraz po rokoch som došiel k hrazde. Jedine co som dokázal, bolo na nej visieť. Aj to len asi 3 sekundy a viac sa neudržal. No jo. Skúsim teda aspoň pravidelne visieť. A uvidíme co z toho bude.

I to je dobrý začátek, cvičím s přestávkami přes 15let, a  postupem času zjišťuju, že ne vždy, zcela správně. Přihodil bych nějaké unilaterální a mobilizační cviky na začátek, aby ses vyhnul špatným pohybovým vzorcům, a postupně to půjde od základu. Nevěš hlavu💪

Odkaz ke komentáři

Když člověk visí jenom na hrazdě, tak cajk, slovy klasika, může to dopadnout i hůře:)

Nevěsta se v předvečer sňatku rozhodla, že si Jedličku nevezme. Marně se jí vyptávali po důvodech.

Vždycky jen zrudla, zamkla se do komory a v pláči odtud volala: „Visí, visí!“ Jedlička nakonec usoudil, že jeho neštěstí zavinil špatně ušitý oblek, který na něm visel. 

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Nevěš hlavu💪

...ale zaves celé telo ,nie len hlavu 😄

Mne telo zoslabila neurodegenerativna nemoc, v podstate som rad ze este chodím. Ale rehabka je základ a spomenul som si, ze hrazda ma kedysi dosť bavila . Tak som zvedavý co este telo dokáže.

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, ivan_989 napsal:

...ale zaves celé telo ,nie len hlavu 😄

Mne telo zoslabila neurodegenerativna nemoc, v podstate som rad ze este chodím. Ale rehabka je základ a spomenul som si, ze hrazda ma kedysi dosť bavila . Tak som zvedavý co este telo dokáže.

Pak bych se po dohodě s fyzioterapeutem/neurologem nebál zařadit třeba odporovou gumu, a Bosu, netřeba hned tahat železo.

Pro běžného uživatele myslím, že stačí když se povenuje rozehřátí, strečinku, rotátorům, neb rameny vždycky konci snahy po dlouhé době tahat všechno na sílu, a případně klidně BOSU s lehkým závažím, případně ketltebel a pak až k základním cvikům, mezi které bych určitě bral i tu hrazdu, případně bradla na tricepsove kliky.

Ale nejsem odborník, jen to beru podle sebe, co jsem vždycky dojebal, a teď doháním😆

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Pak bych se po dohodě s fyzioterapeutem/neurologem nebál zařadit třeba odporovou gumu, a Bosu, netřeba hned tahat železo.

Gumu / SMsys aj BOSU mam, len sa mi zacnelo po hrazde, no. Zase z úplnej nuly nejdem. Železo tiež netaham, stačí mi vlastne telo. :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Dneska dobrej zážitek s TV Nova a ČT1. K večeři si v rámci opakování všeobecných znalostí pouštíme Na lovu a Kde domov můj. To, že se občas v rozmezí pár dnů objevují podobné otázky berem jako velkou náhodu.
Že ale v jeden den uvidíme v obou pořadech toho samého soutěžícího, tomu bych až do dneška nevěřil :).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Očekávám dva balíčky. Jeden jsem už napůl odepsal, protože e-shop v Emirátech (parfémy) absolutně nekomunikuje a od objednávky uplynul už měsíc. Druhý jde z Německa, z ověřeného shopu, přičemž shipping proběhl v pondělí.

Včera jsem byl v Praze, když mi volal kurýr GLS, že mi veze zásilku. Podle tradičního systému vesnického života jsem ho instruoval, ať malý balíček hodí do křoví u vrat.

Po příjezdu domů mě zarazilo, že jsem žádný balíček nenašel. Myslím, že jsem pobavil sousedy, když jsem za tmy a s velkou svítilnou prohledával půl hodiny dřeviny kolem vrat. Potom jsem projel kamerový záznam s prostřihy detekce osob a ani tam jsem kurýra nebo dodávku neobjevil.

Ráno jsem se řidiči snažil neúspěšně dovolat, když tu mi přišla zpráva na WhatsApp ze UAE, že mi děkují za objednávku a potvrzují doručení objednávky. Aha moment...

Křížovou kontrolou tracking čísla GLS z SMS zprávy jsem se dopátral toho, že zásilka z Německa ještě ani neodešla. Do toho mi volal kurýr, s kterým jsem vedl nesmírně zajímavou diskuzi:

"Do jakýho bílýho křoví jste to hodil? Já tu žádný bílý křoví nemám."
"A štěkal na vás pes, když jste tu byl? Že tam nebyl žádnej pes?"
"Bílej barák do účka?"

Nakonec jsem si vzpomněl na mámu a její historky a položil klíčový dotaz:
"A bavíme se o tý vesnici u Jihlavy, jo?"
"Ne, já jezdím kolem Chrudimi," odvětil kurýr.

...

Existence dvou stejně pojmenovaných vesnic na území ČR není nic zvláštního, nicméně z něj plyne jasné poučení, především pak pro e-shopy. Měly by používat při shippingu PSČ kód, co je zadaný v objednávce. Přátelé z UAE odeslali zásilku pro jistotu zcela bez PSČ a pak to takhle dopadá.

Jo, kurýr zkusí balík dneska vyzvednout. Pán na adrese v druhé vesnici by si mohl vzpomenout, že podobné věci řešil s mámou několikrát ročně... 😁
Upraveno uživatelem KFL
  • Haha 5
Odkaz ke komentáři

Jo jo, pán co mu to smetí hází za plot by zasloužil flašku za trpělivost. Manželka takhle taky před týdnem zjistila že stejné jméno jako naše "okresní" město nesou hned 2 další opičí osady v Čechách - no a kterou z nich si PPLák na depu vybere bývá překvapivě taky jenom na jeho úsudku, bez ohledu na PSČ uvedené v adrese :whistle:

Odkaz ke komentáři

Jeden z pohostinství... kámoš nám udělal rezervaci do Čestru, co by pracující vidlák jsem zdržel odjezd do hlavního města a tak jsem chtěl potvrdit že přijdeme o cca 15 min. déle. Po mém několikerém bezúspěšném pokusu se dovolat, to zkusil kámoš a ihned to někdo zvedl a pořešil.... Jako když si může hospoda dovolit fakovat čísla které nemají rezervaci, klobouk dolů.....

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, DavidLC napsal:

Jeden z pohostinství... kámoš nám udělal rezervaci do Čestru, co by pracující vidlák jsem zdržel odjezd do hlavního města a tak jsem chtěl potvrdit že přijdeme o cca 15 min. déle. Po mém několikerém bezúspěšném pokusu se dovolat, to zkusil kámoš a ihned to někdo zvedl a pořešil.... Jako když si může hospoda dovolit fakovat čísla které nemají rezervaci, klobouk dolů.....

Ahoj, nemohla to být spíš náhoda, že jsi se nedovolal? Nemyslím, že by si ukládali čísla lidí co tam mají rezervaci.

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, Oliver333 napsal:

Ahoj, nemohla to být spíš náhoda, že jsi se nedovolal? Nemyslím, že by si ukládali čísla lidí co tam mají rezervaci.

Volal jsem tam 4x během 15ti minut,vyzvánění do plnejch, jemu to zvedli na 2 pípnutí...plést se můžu.....ale jsem přesvědčený, že to neřeší.....

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, DavidLC napsal:

Volal jsem tam 4x během 15ti minut,vyzvánění do plnejch, jemu to zvedli na 2 pípnutí...plést se můžu.....ale jsem přesvědčený, že to neřeší.....

Davide ono se nekdy dovolat tak nemusi bejt vyhra. Ja tuhle volal do UniCredit, drahnou chvili klikal samooblushou, pak se dozvedel, te vsichni operatori mluvi se zakazniky co se dovolali prede mnou a pak prisla tresinka v podobe oznameni cca zneni: “A abychom vas nepripravovali o vas drahocenny cas, tak nyni zavesime”. Klik, case closed. 
Nastesti slo jen o nejaky blbosti (proc meni karty 2 roky pred expriraci, pripadne proc ty novy vypadaji jak zakaznicka karticka do Tety a tak 😉), ale resit neco dulezitejsiho, asi bych byl dost nasr..ej. 

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, DavidLC napsal:

Tady vidím moc velkou konspiraci, to by pak nemohli přijímat žádný rezervace telefonicky, ale jen osobní návštěvou, kdy jim nadiktuješ číslo. Mám podobnou zkušenost s jednou pardubickou restaurací, tam mně to zvedaj tak na třetí zavolání. Prostě frmol na place.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...