Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty články si snad vymýšlí ne? Že se najde hlupák, který si myslí, že vymění PO za Daytony s malým doplatkem, tomu věřím, ale jak vznikla škoda 500 tis. Kč, to teda nevím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Těch otázek je víc. Já třeba nerozumím tomu, že je někdo, ať už pán co naletěl a nebo vyšetřovatelé neodnesli k ADčku aby bylo jasné, že je to fejk a nebo kradený originál. Nebo jak se dospělo k té tezi o kradeném originálu ? Z toho že mu nesouhlasí papíry s výrobním číslem, které "logicky" kontroloval až po uzavření obchodu ?!

Odesláno

Prodavam motorku ... nekdo vcera volal, nerozumel jsem ani slovo, tak tel predal nekomu dalsimu ... ze si pro ni za 10 minut prijede a ze na ni odjede. Mu rikam ok, ale potrebuju plnou moc overenou. Ze prej ma. ma. Prijedou dva, jeden normalni druhej trochu jinej .. jinej chce slevu ( litra, moto ani nevidel ) a ze na ni hned odjede .. davam slevu, dostavam penize a  overenou plnou moc, nechavam si podepsat kupni smlouvu .. behem kupni smlouvy mi rika "musis tam prepsat udaje z OP ty, ja neumim psat" .. smeju se .. a maly TP si samozrejme nechavam. Ten kluk na motorce odjizdi .. bez helmy .. nadšenej .. ten druhej (asi někdo z rodiny) mi v tom říká že je nesvéprávnej a že za něj může rozhodovat máma). Tvl, šok, kalkuluju rizika, všechno vypadá špatně, to nepůjde přepsat. Dneska se sám dostavila šel se mnou na úřad, trochu z něj táhnul alkohol a v tom mi říká "ja nikdy nemel papiry, hahah" .. přepis na něj bez problému.  Zajímavý, fakt zajímavý prodej tohleto.

• Haha 7
  • Confused 4
Odesláno

Záleží na tom, co jsi mu prodal. Jestli něco výkonnějšího , než skútr, tak se nebezpečí ze silnice eliminuje samo...

Každý rok zažiju alespoň jednoho, který nepřečkal narozeniny ani o měsíc. Poslední minulý týden. Podle rodičů nikdy neřídil nic víc, než mopeda. K 18 dostal CBR600, samozřejmě neseškrcený... Takže jezdil přesně 2 dny.

• Sad 1
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, paro napsal:

Záleží na tom, co jsi mu prodal. Jestli něco výkonnějšího , než skútr, tak se nebezpečí ze silnice eliminuje samo...

Každý rok zažiju alespoň jednoho, který nepřečkal narozeniny ani o měsíc. Poslední minulý týden. Podle rodičů nikdy neřídil nic víc, než mopeda. K 18 dostal CBR600, samozřejmě neseškrcený... Takže jezdil přesně 2 dny.

YZF 600 R Thundercat, předchůdce R6 .. 74 kW, doufam že kluk bude dobrej a že mu bude dlouho a bez problému sloužit, jsem říkal tomu druhýmu (možná bráchovi) "snad se na tom nezabije, když lítá bez helmy" .. a on že strach nemá o něj, že je zvyklej jezdit na silnějších strojích. To mě trochu uklidnilo.

Upraveno uživatelem zceyee
Odesláno (upraveno)

tvl. náhodou okres Praha-západ? Kdyžtak tomu radši ještě dám pár dní než zase vyjedu 😄

Upraveno uživatelem Waya03
  • Haha 1
Odesláno

Dcera měla dnes dotaz, který je myslím pro mnoho z nás DOST k zamyšlení:

Tati, proč máš tolik hodinek, když všechny ukazují stejný čas? 🤔

• Haha 3
Odesláno
před 10 minutami, misso napsal:

Dcera měla dnes dotaz, který je myslím pro mnoho z nás DOST k zamyšlení:

Tati, proč máš tolik hodinek, když všechny ukazují stejný čas? 🤔

…a co jsi dceři odpověděl?😎

Odesláno

Tak to ja jsem v klidu. Hodinky 4, minimalne jedny mechaniky stoji, druhy mam narizeny vod voka, jedny stary digi ukazujou o nekolik minut vic/min, a jen radiem rizeny gecka ukazujou presnej cas. Takze na me by si neprisla 😁

Odesláno
před 45 minutami, Jone napsal:

…a co jsi dceři odpověděl?😎

něco ve smyslu že různé barvičky, čísílka, čárečky, ťupky a tak

Odesláno (upraveno)
před 24 minutami, warann napsal:

Tak to ja jsem v klidu. Hodinky 4, minimalne jedny mechaniky stoji, druhy mam narizeny vod voka, jedny stary digi ukazujou o nekolik minut vic/min, a jen radiem rizeny gecka ukazujou presnej cas. Takze na me by si neprisla 😁

já mám polovinu hodinek HAQ solary, další HAQ nebo Spring Drivy, takže u mě je spíš nezvyk, že hodinky nejdou přesně

Upraveno uživatelem misso
Odesláno

Před obchodem někdo uvázal psa 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Haha 3
Odesláno

Nerozumim dnesnimu svetu...

• Haha 4
Odesláno
V 24. 8. 2026 v 13:12, Prochy68 napsal:

Nerozumim dnesnimu svetu...

Asi kvuli PPWR - jedina krabice, kterou zvladli deklarovat 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...