Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2019 Tak jeden aktualni pribeh. Zrovna cestuju do Prahy a pak do Jizerek. Faux pas hned po ranu. Vlezu do vagonu, hledam cislo sedadla 13 v Relaxu a nemuzu najit... Relax konci, zacina Business. Rikam, aha, za nim bude este Relax. Konec vagonu. Na sobe taktiku a bagl. Vlak je velky jak modelova zeleznice, taxem to na konci ucpal a bylo... :-). Bagl dolu, vsici kolem mne lezou a ja cumim znova na jizdenku. Fakt, cislo vagonu souhlasi, sedadlo 13. Spunt leze zase zpatky hledat... Mam Business.
hopa26 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2019 Xeno, ono to mozna bude souviset s tim, ze je novy grafikon a mnohe vlacky uz uz jezdi soukromi dopravci.Koukam na zpravodajstvi a musim se smat, pac neco je opravdu mazec. https://zdopravy.cz/on-line-pet-procent-vykonu-ceskych-drah-prebiraji-jini-dopravci-sledujeme-jak-zvladaji-provoz-38910/
Liqid Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2019 Jednotka 460 dráha bude asi docela vzrůšo
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2019 Hopo, tohle byl klasicky spoj Regiojetu z Ostravy do Prahy, jen ja sem debil :-).
KFL Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) Takovyto, kdyz vyjizdite z parkoviste u spitalu 3 minuty pred uplynutim bezplatnyho casu a dedek pred vama u zavory nemuze najit listek. Cekate 2 minuty a pak se smirite s tim, ze vas paprda bude stat dvacku. Couvnete, zaparkujete a jdete ke kase zaplatit. Automat ovsem sverepe tvrdi, ze nic nechce a ze muzete odjet. Najedete teda znova k zavore, za vama naraz 3 auta, vrazite listek do automatu a ten napise ?nezaplacena karta?. S pocitem naprosty bezmoci zaradite zpatecku a cekate, nez had za vama couvne o par metru, a uplne presne vite, co si ridici nahlas mysli. S pohledem uprenym do zpetnyho zrcatka si do otevreneho okenka zarvete ?dedek zasranej, do pici!?, kdyz tu vase oko upouta reflexni barva na veste damy, poklidne vedouci materskou skolku pres prechod pred zavorou. Tak aspon ze ty deti jsem pobavil. Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem KFL
uff Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Ja jednu taky ze zivota: Zaparkuju u klienta a jelikoz jsem brzo, tak sedim v aute a cumim do mobilu. Najednou se pririti Fabia a na poloprazdnem parkovisti to da primo vedle me a v ramci vystupovani mi jebne dverma do auta. Vylitnu nasupene ven a jeho reakce me na minutu uzemni a cumim s votevrenou hubou a nezmuzu se na odpoved. Prej: ?Pardon, netusil jsem, ze je nekdo v aute...?
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Včera sem telefonoval a nevím proč sem se chtěl u Ikey nasrat na místo, kam sem se nemoh vejít. No tak sem aspoň nárazníkem škrábnul tu Vitaru vedle. Tak vycoufám, hledám dál místo s tím, že šoupnu pak za stěrač lístek. Zaparkuju, napsal sem omluvu a telefon na parkovací lístek z Lídlu a du to dát za ten stěrač. A za stěračem už mezitím teplej bonz - sem svědek, viděl sem to, Mustang ten a ten. Řikám si - no co, nechám svědectví za stěračem taky. A dnes ráno mně volala bába z Vitary a strašně se omlouvala, ani mě nepustila ke slovu. Ten lístek přehlídla a šoupla do kastlíku, přečetla si jen teplej bonz a udala mě policajtům. Až pak si teprv všimla, že na tom parkovacím lístku je taky něco napsanýho. Tak sem jí musel chlácholit, že mně nevadí, že pudu do vězení, že si to zasloužím. Dopadlo to hezky, z bábou sme se docela nasmáli a odpoledne mně volal ňákej praporčík, že vodvolává celostátní pátrání a že sem zas svobodnej muž.
Maxel Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) Tydle praporčíci sou stejné fajn ?lidi?. Ten můj pod(praporčík) mi tudle volal, že ačkoliv ženu sejmul (a ujel) náklaďák na výjezdu z tunelu (Zlíchovského), v místě kde jsou kamery, přestože tedy bylo známo kde a kdy (přesně) se to stalo, tak na záznamu nic nezjistil ? dokonce tam ani žena, ani náklaďák vůbec neprojeli. Asi teleport. Případ tudíž odložen. Fajne. Tak sem poděkoval, poprosil jestli by mi na závěr nemohl sdělit kolik že to má dioptrií (to už trochu nadával), a škodu nechal zacvakat z havarijka. Nakonec proto ho mam, bodeť. Aspoň nebudu děcka kazit dárkama pod stromem. Každopádně pomáhat a chránit, zdar! Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem Maxel
Radek124 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Retard si buď vypůjčil záznamy z jinýho měsíce a nebo inkriminovanou dobu místo civění do monitoru proseděl na hajzlu (je otázka jestli náhodou a nebo záměrně - pro zmetka z náklaďáku by ty body mohly být likvidační, čímž vzniká "zajímavý korupční potenciál"), ony ty fóry o "pomahačích" a jejich "mozkovém myšlení" nevznikají jenom tak... V tomhle bych byl asi svině, pohrozil mu "§366 Nadržování", trval na přezkoumání záznamu buď osobně a nebo znalcem. A v případě že by na tom záznamu skutečně nic nebylo, zasloužilo by za "obecné ohrožení" zažalovat město - Kuncák se tam teď před vánocema při přepočítávání Rolexek stejně nudí a obávám se že tahle "zaviněná škoda" Vám dost nepěkně navýší všecky autopojištění...
colommbo Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Se nechci nikoho zastávat, ale že je někde (umístěná) kamera, nemusí ještě a priori znamenat, že na záznamu něco bude... P.S. Teda nevím, jestli se tu už někde dřív psalo, že záznam skutečně existuje.
zceyee Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Retard si buď vypůjčil záznamy z jinýho měsíce a nebo inkriminovanou dobu místo civění do monitoru proseděl na hajzlu (je otázka jestli náhodou a nebo záměrně - pro zmetka z náklaďáku by ty body mohly být likvidační, čímž vzniká "zajímavý korupční potenciál"), ony ty fóry o "pomahačích" a jejich "mozkovém myšlení" nevznikají jenom tak... V tomhle bych byl asi svině, pohrozil mu "§366 Nadržování", trval na přezkoumání záznamu buď osobně a nebo znalcem. A v případě že by na tom záznamu skutečně nic nebylo, zasloužilo by za "obecné ohrožení" zažalovat město - Kuncák se tam teď před vánocema při přepočítávání Rolexek stejně nudí a obávám se že tahle "zaviněná škoda" Vám dost nepěkně navýší všecky autopojištění... Kdyby bylo zraneni, resi to CKP a ne havarijko. Pokud neni zraneni tak nejsou ani body (pokud se uz nebavime o tom ujeti, ktere se bude tezko prokazovat). Trvani na prezkoumani zaznamu? Tohle se nedostalo ani na urad, odlozila to uz pcr. Leda ze by Kuncak zacal delat fizla.
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Nedělám.Je taky možné že z kamerového záznamu nebylo nic vidět zkrátka proto, že nebyl aktivní. Je normální, že kamery na usekove měření jsou instalovány, ale aktivni(se spuštěny zaznamovym zařízením) je jen zlomek z nich. Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem kuncák7
Radek124 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Sorry pánové, ale i u nás v prdelákově jsou obecní policajti schopní dohledat kamerové záznamy měsíc zpátky (pak se přepisují novými) - a i když třeba v mlze a blbém světle není rozpoznatelná RZ nebo ksicht, je vidět kam kdo šel. Netvrďte mi tady prosím před vánocema kraviny, že dispečing Blanky za ty pohřbené miliardy nemá 100% pokrytí délky i portálů interním kamerovým systémem s překryvy (tj. když není rozpoznatelná RZ na jedné, bude na několika okolních), vysokým rozlišením a aspoň 5FPS - kdyby ne, nikdo by jim to neschválili do trvalého provozu!
geometr Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Já zas až budu něco dopravního potřebovat řešit, tak se zeptam zceyeeho.
zceyee Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Já zas až budu něco dopravního potřebovat řešit, tak se zeptam zceyeeho.Na parkovani na trave mam sablonu, klidne poslu.
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Sorry pánové, ale i u nás v prdelákově jsou obecní policajti schopní dohledat kamerové záznamy měsíc zpátky (pak se přepisují novými) - a i když třeba v mlze a blbém světle není rozpoznatelná RZ nebo ksicht, je vidět kam kdo šel. Netvrďte mi tady prosím před vánocema kraviny, že dispečing Blanky za ty pohřbené miliardy nemá 100% pokrytí délky i portálů interním kamerovým systémem s překryvy (tj. když není rozpoznatelná RZ na jedné, bude na několika okolních), vysokým rozlišením a aspoň 5FPS - kdyby ne, nikdo by jim to neschválili do trvalého provozu! Radku, to máš pravdu, to by mělo být pokryto ( a snad i je ). Říkám to ke kamerovému systému všeobecně.A schválení do provozu též není tak jednoznačné. Pražskej okruh zatím jede na výjimku ( a tuším, že už i propadlou ).
geometr Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Na parkovani na trave mam sablonu, klidne poslu. Já bych potřeboval na chodník, ale pro případ řidič chycen u auta.
nickolas Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Na to maj sablonu voni, to muzes bejt v klidu.
Americkej Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Já bych potřeboval na chodník, ale pro případ řidič chycen u auta.Řidič nemůže být chycen "u auta". Pouze za volantem se jedná o řidiče. Pokud ho tedy nenapadlo se vybavovat s fízly (tedy podávat vysvětlení, které má právo odmítnout a sám proti sobě svědčit).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se