Murphy97 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Dobre ty! Ja jsem v patek vzdycky nakej mrtvej. Doleha na me ten tyden. Vzdycky se v sedm vecer tesim do postele a pak stejne vejram az do soboty, jako prave ted. Jo a k tematu. Dnes nic z minipivovaru, ale poslal jsem tam dve pekne vychlazeny plzne... Jdu spat, dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Svuj k svemu. Pivo mistni, serial asi netreba predstavovat. Btw sjeli jsme ted znova vsechny dily a je uzasny, jak je to i s odstupem casu stale platny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Exportni klasikaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Já kromě lahváčů teď upíjím pivovar Olomouckých chronosrazů Chomout. První várka byla 12 PETek, druhá co dorazila dnes, už 30 ks. Něco málo rozdám, a zbytku se postavím čelem. Hrozně mě baví jejich svrchňáky, ale klasiku mají taky fajn. Dokonce umí i desítku, kde člověk nemá pocit, že pije vodu. Dle mýho lepší než únětická, která vůbec není zlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Tady to fičí tak na zdravíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Tohle bylo hodně pitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Nějakej ten patok na večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 V 5. 11. 2020 v 20:51, bandicoot napsal: Tohle bylo hodně pitelný... Sherpa je pecka. Od Permona asi moje nejoblibenejsi. Před hodinou, Gustaf napsal: Nějakej ten patok na večer... Uz jsi to zkusil? Ja se nechal taky nalakat a nic moc (dokonce i zena pravila, ze to je dost hnusny). Jinak ja na vikend vcera nakoupil jako obvykle. Winter ale, red apu a jeste jsem zkusil jejich stouta. Ten je taky povedenej, ale je to 15, tak uz to trochu leze do hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Vdechnu to až večer....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Sklo korporát, uvnitř ale jedenáctka Ryzák od pivovarku Koníček z Vojkovic. Naše oblíbené na covidové garážové soirée u ohýnku v Beskydech. Čep je Čep... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 @marosh sklo taky pěkný, kamaráde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Sklo korporát, uvnitř ale jedenáctka Ryzák od pivovarku Koníček z Vojkovic. Naše oblíbené na covidové garážové soirée u ohýnku v Beskydech. Čep je Čep...Koníček vaří parádně. Taky jsem teď měl pár vzorků v plastu, ale soused přes léto bere sudy a to je pak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Ano, bečky jsou bečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Dupem bomby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Včera výlet ve Vítkově, tak jsem nemohl nekoupit na zkoušku. Ještě jsem z Vikštejna nic neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Dnes doplněno, tak zase na chvíli klid.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 (upraveno) Kdo rad crafty, tak doporucuju BF adventni kalendar https://eshop.badflash.cz/cs/pivo/bad-flash/adventni-kalendar-bad-flash-friends Ve dvou se to da vypit i na jeden zatah a slusnej hukot Upraveno 3. prosince 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Dnes večer ve znamení Hostivaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Test chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Pěkná sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se