Návštěvník Zmizík Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Vsetkym sa odpravedlnujem.Stovky sikovnych sladkov urcite ocenia znalcov z chronomagfora,ze bumbaju Argus.To je pivo hodne tohoto fora.No a este mozno Primus,Klasik atd.Jedinej, kdo se tady přiznal, že bumbá alko Argus, byl Cali a to je podle toho, že píše slovensky, Slovák. A až si vytáhneš hlavu z prdele poznáš, že to nebylo stejně nic platný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Maz si to tu vo vlastnom zaujme cele este raz precitaj a pokial mas pisany text tak zvladnuty, ako to vyzadujes od ostatnych, tak musis priznat, ze fenomen proti ktoremu tak vehementne bojujes (ceski pivari chvalia Argus) tu vobec nenastal a ospravedlnis sa. Jednak tu proste Argus nikto nechvalil a jednak ziadne pivo Argus neexistuje (jak uz tu zaznelo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Chlapi, jako milovník piva pokud to tak můžu říct, až tak zvlášť nehodnotím, co se týká značky ? potažmo výrobce. Někdy mě výrobce piva zklame a pak za pár let mile překvapí. Nikdy nejsem věrný jedné značce, ale v daném období mám pár oblíbenců. Pivovary se předhánějí v novinkách, ale aby se vtom člověk vyznal (koštoval) musel by být doopravdy jen degustátor. No a pivo Argus, chodím kolem něho v Lídlu, již dva roky ? no bude to výzva a dám tomu šanci, však se dělá u Nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Argus 12 je fakt dobrá. Myslím,že má i na pivnikach vysoký hodnocení. Mě chutnalo i to polotmavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Já jsem kdysi používal Argus Strong jako rychlou smrt..restart po práci. Mělo to, nebo má, nevím, jestli to ještě existuje, 8%. Poslal tam člověk tři a bylo vymalováno a do hajan. A ještě ty tři stály asi 25 korun Ale udělal jsem to párkrát a pak jsem usoudil, že to fakt nejni dobrý a nechal toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Já jsem kdysi používal Argus Strong jako rychlou smrt..restart po práci. Mělo to, nebo má, nevím, jestli to ještě existuje, 8%. Poslal tam člověk tři a bylo vymalováno a do hajan. A ještě ty tři stály asi 25 korun Ale udělal jsem to párkrát a pak jsem usoudil, že to fakt nejni dobrý a nechal toho.Njn ve fabrice tak funguje dost chlapů, za vrátnicí do sebe hodí 4-6 panáků jablkovice doma dva Strongy a jde se spát... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Sakra hoši co to je za obory že se musíte takhle umrtvovat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 To abys nemusel mit doma sex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nebo abys mohl mít doma sex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Takže k těm pivům, teď jsem vypil pár dvanástek: Starobrno: Drak zajimavé Krušovice: nejsem příznivec Litovel: Premium převapení Čerbá Hora: Medová 13 fakt chutnalo Bakalář: za mě dobrý Samson (export) polepšili se Lobkowicz taková klasika Budvar 33 za mě sklamání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 ano vím Budvar tam neptří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Jdu na to, chlapci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nech si chutnat. Já mám dneska suchej večer.. Jen tak, abych zjistil, jestli už nejsem alkáč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nejseš! A dík! Je to dobrý, poznávám Radegast, kterej jsem měl vždycky rád. U mě to bylo dycky trochu jiný pivo, ale vždycky mi chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nech si chutnat. Já mám dneska suchej večer.. Jen tak, abych zjistil, jestli už nejsem alkáč..já to nám stejně. Měl jsem chuť,ale odolal jsem a dal si vodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nech si chutnat. Já mám dneska suchej večer.. Jen tak, abych zjistil, jestli už nejsem alkáč..Ja si rikam ze bych to urcite poznal i bez tak dramatickych prostredku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 já to nám stejně. Měl jsem chuť,ale odolal jsem a dal si vodu... Máš tam chybu, ve slově voda ti vypadlo písmeno k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nene... dneska nealko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Polička 11 Otakar a neřešte to .... je nejjjj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se