Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já jo. 4 hodinový koncert v Bergenu. Sedím na školení v rafce asi hodinu na sever od Bergenu a nudím se, nesmírně, hrozím se večerního team buildingu, tak surfuju na mobilu, přemýšlím, jak se té večerní trapnosti vyhnout a hle, kontextová reklama, koncert Cohena dnes na hradě v Bergenu. Hned přes mobil koupím lístek a jdu za šéfem, že sorry jako, že ty listy už mám si půl roku, že jsem na to zapomněl, že mě děsně mrzí, že nebudu hrát velkou hru se sekretářkou a elektrikářem, že musím odjet a že jsem z toho pěkně naštvanej, že nebudu posilovat teamového ducha s těmahle super lidičkama, za které bych jinak samozřejmě dýchal, ehmmm, ale prostě to dnes neklapne. Jeden ze dvou koncertů na kterých jsem byl sám, Cohen v Bergenu a ZZ Top v Praze V Holešovicích. Ale bylo to splendidní. Dlouhá přestávka byla jediná pruda. Jinak eňo ňuňo.

https://www.setlist.fm/setlist/leonard-cohen/2012/koengen-bergen-norway-7bdc6eac.html

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Super, musel to být nezapomenutelný zážitek :-) Hodně se mi líbí jak dával při koncertech prostor všem muzikantům ukázat co umí...borec to byl.

Odesláno

Tak mohl jsem asi mít pěkný hodinky, no ale zrepasoval jsem starý Denony a přikoupil jim bedny. Zatím provizorně naházeno na starým Ikea nábytku, propojeno jak to šlo všelijakou kabeláží, ale už to hraje :-) A hraje to super. Jsem spokojen.

post-19610-0-11791400-1563890279_thumb.jpg

post-19610-0-33484300-1563890292_thumb.jpg

Odesláno

Přátelé, po zralé úvaze asi pustím do světa svého plnohodnotného Lyngdorfa RP-1 s krabicí a v perfektím stavu, dokonce s nákladným upgradem. Pokud by to někoho zajímalo, napište SZ a já vás odkážu na snad již vytvořený inzerát :)

Odesláno

Přátelé, po zralé úvaze asi pustím do světa svého plnohodnotného Lyngdorfa RP-1 s krabicí a v perfektím stavu, dokonce s nákladným upgradem. Pokud by to někoho zajímalo, napište SZ a já vás odkážu na snad již vytvořený inzerát :)

Můžu se zeptat, co jej nahradí / jak budeš řešit akustiku? :)

Odesláno

...Andrew jede bomby! Já měřil doma akustiku místnosti. Dopadlo to velmi slušně. Reproduktory mám na prostor 60m2 ale malé, tak zvažuji něco ve stylu Klipsch Cornwall, případně Klipschhorn.

Odesláno (upraveno)

Mě od gramce odradila prozatím jediná věc a to že dost mých oblíbených věcí jsou na dvou i třech plackách. Třeba poslechnout si zeď od Floydů, kterou poslouchám pouze jen a když můžu celé album na jeden zátah, tak si vůbec nedokážu představit že co čtyři skladby přehazuji, obracím a měním desku. Možná jednou až budu ready, každopádně dej vědět jakého fešáka si vybral :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Otázka zněla co Lyngdorf nahradí a samozrejme vliv na korekci prostoru bude nulový.

Nikoho z vás asi nepotesim žádným sviticim McIntoshem, bude to vintazni zrepasovany kousek s nějakou super prenoskou, zrovna Instant to vystihl a podporuje to moji původní teorii o jednoduchém řetězci.

Jen to zkouším, před nedávnem byl obrovský zájem, tady mate možnost koupit prověřený kousek s vylepšeným zvukem. Když to nikoho nezaujme, nic se neděje, prave jsem si koupil ve stejné ceně repro kabely

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...