Hasňa Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 (upraveno) Já jo. 4 hodinový koncert v Bergenu. Sedím na školení v rafce asi hodinu na sever od Bergenu a nudím se, nesmírně, hrozím se večerního team buildingu, tak surfuju na mobilu, přemýšlím, jak se té večerní trapnosti vyhnout a hle, kontextová reklama, koncert Cohena dnes na hradě v Bergenu. Hned přes mobil koupím lístek a jdu za šéfem, že sorry jako, že ty listy už mám si půl roku, že jsem na to zapomněl, že mě děsně mrzí, že nebudu hrát velkou hru se sekretářkou a elektrikářem, že musím odjet a že jsem z toho pěkně naštvanej, že nebudu posilovat teamového ducha s těmahle super lidičkama, za které bych jinak samozřejmě dýchal, ehmmm, ale prostě to dnes neklapne. Jeden ze dvou koncertů na kterých jsem byl sám, Cohen v Bergenu a ZZ Top v Praze V Holešovicích. Ale bylo to splendidní. Dlouhá přestávka byla jediná pruda. Jinak eňo ňuňo. https://www.setlist.fm/setlist/leonard-cohen/2012/koengen-bergen-norway-7bdc6eac.html Upraveno 20. července 2019 uživatelem Hasňa
African Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Super, musel to být nezapomenutelný zážitek :-) Hodně se mi líbí jak dával při koncertech prostor všem muzikantům ukázat co umí...borec to byl.
Leviathan Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Tak. na ceste je KRK Ergo. Bojim sa, aby som nemal prehnane ocakavania. Skusal som to s REW ale vyrobcovi prijatelne uzivatelske rozhranie asi nic nehovori. Skratka som to nedal.
lazy Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Tak mohl jsem asi mít pěkný hodinky, no ale zrepasoval jsem starý Denony a přikoupil jim bedny. Zatím provizorně naházeno na starým Ikea nábytku, propojeno jak to šlo všelijakou kabeláží, ale už to hraje :-) A hraje to super. Jsem spokojen.
Duke650 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Tož draci, na světě je třetí mikropovídka z cykluStrastiplná cesta Kukura-sanahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120002-p-dt-swiss-nude2-twinloc/page-2&do=findComment&comment=2373689
Sacíbagr Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 ...chápu správně to, že cena pro Afriho je kvůli následně dohodnuté slevy?
Andrew Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Přátelé, po zralé úvaze asi pustím do světa svého plnohodnotného Lyngdorfa RP-1 s krabicí a v perfektím stavu, dokonce s nákladným upgradem. Pokud by to někoho zajímalo, napište SZ a já vás odkážu na snad již vytvořený inzerát
enGiN Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Přátelé, po zralé úvaze asi pustím do světa svého plnohodnotného Lyngdorfa RP-1 s krabicí a v perfektím stavu, dokonce s nákladným upgradem. Pokud by to někoho zajímalo, napište SZ a já vás odkážu na snad již vytvořený inzerát Můžu se zeptat, co jej nahradí / jak budeš řešit akustiku?
Sacíbagr Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 ...Andrew jede bomby! Já měřil doma akustiku místnosti. Dopadlo to velmi slušně. Reproduktory mám na prostor 60m2 ale malé, tak zvažuji něco ve stylu Klipsch Cornwall, případně Klipschhorn.
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 (upraveno) Mě od gramce odradila prozatím jediná věc a to že dost mých oblíbených věcí jsou na dvou i třech plackách. Třeba poslechnout si zeď od Floydů, kterou poslouchám pouze jen a když můžu celé album na jeden zátah, tak si vůbec nedokážu představit že co čtyři skladby přehazuji, obracím a měním desku. Možná jednou až budu ready, každopádně dej vědět jakého fešáka si vybral :-) Upraveno 29. července 2019 uživatelem African
eskimak Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Andrew: si jasny dokaz toho ze neliecene audiofilstvo vedie k trvalym a destrukcnym zmenam spravania a uvazovania
instant Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Gramofon! Jako opravdu Nic proti vkusu, ale ako gramofon skoriguje akustiku miestnosti? ci si myslel len ako nahradu v ramci police v hifi racku?
Andrew Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Otázka zněla co Lyngdorf nahradí a samozrejme vliv na korekci prostoru bude nulový. Nikoho z vás asi nepotesim žádným sviticim McIntoshem, bude to vintazni zrepasovany kousek s nějakou super prenoskou, zrovna Instant to vystihl a podporuje to moji původní teorii o jednoduchém řetězci. Jen to zkouším, před nedávnem byl obrovský zájem, tady mate možnost koupit prověřený kousek s vylepšeným zvukem. Když to nikoho nezaujme, nic se neděje, prave jsem si koupil ve stejné ceně repro kabely Sent from my iPhone using Tapatalk
Americkej Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Takže Ex Hasňa-Hogy w. jsou opět za pár kováků k mání?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se