Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 čéče Hasňo, edituj ještě chvíli... Jsem asi uplny idiot. Proste neumim vlozit link na prispevek. Vzdavam to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 No nic se neděje,... jestli je to rada ohledně těch Keen, tak povídej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Aldo ja te tipoval na naky poradny farmersky,myslel jsem ze ses takovej kanadskej zalesak:-)a von vytasi tohle:-)Kdepak, ja jsem pozer, prej, Hasňa to rikal Ale howno. Kdyz nosis Damaska, ktere jsou protipolem cehokoliv pozerskeho, tak nemuzes byt pozer. I kdyz, ta olacka na lunetu na Seikach... No, mas to nahnute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Aldo kdyby si byl pozér chodíš takhle:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Aldo kdyby si byl pozér chodíš takhle:-)Ja jsem vesnicky pozer, o dva levely niz, nez vy z mesta. Mas to pekne, ale tohle bych nemohl, v mistni putice bych dostal po cuni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Aldo Trutnov je trošku větší vesnice:-)brána Krkonoš....s hospodou ti rozumím,to si člověk vyslechne keců:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 horší je snad jen crocs. Žena má pravdu.Crocsky nosím a ty jí kupodivu nevadí )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 lac1: ty se mi líbí, už jsem se za ně chystal vysolit dva táci... kde se dají koupit za 33 USD? Tu si urcite vyberies - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=keen&_osacat=24087&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR7.TRC2.A0.H0.Xkeen+coronado&_nkw=keen+coronado&_sacat=24087 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) Prd Al Capone. Už vím, kde jsem ty boty viděl. http://www.elvisblog.net/2011/12/18/pink-elvis-clothing-brings-in-some-big-green-at-auction/ Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) Prima Cool --> Partička ---> Geňa má na sobě asi stejný Taky se mi líbí abych řek pravdu Edit: O. Sokol asi taky Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) No jo, asi mas recht. Update: Tak Sokol asi Converse, ma pres spicku a na boku na gume tmavou linku. Update 2: Tak Gena taky Converse. Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Ta fotka to cely zacala !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 o víkendu jsme si pořídil šup-šup nazouvačky od Adidasu a jsem velice spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 To jsou do vody, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 hele, říkali, že jo, jsou krásně lehoučký a dobře větraj, maj díry i ve vložce, takže prý do lesa to moc není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) hele, říkali, že jo, jsou krásně lehoučký a dobře větraj, maj díry i ve vložce, takže prý do lesa to moc nenítyjo na chronojachtu jak dělaný. kolik stály? btw moty myslím že ti visím ještě jednu knížku :-) furt ji mám Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Jojo, ja mam nejaky predchozi model, jsou super. Treba na letni dovolene jsem v nich chodil cely tyden v kuse, do vody, do mesta, vsude. Jen se holt spini nohy a blby je, kdyz s nima slapnes do hovna, to ho pak mas hned na noze a kdyz to hned nevyplachnes vodou a zaschne to v tech mrizkach a podrazce a blbe se to meje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 tyjo na chronojachtu jak dělaný. kolik stály? btw moty myslím že ti visím ještě jednu knížku :-) furt ji mámkniha souhlas:-) Jinak jsem je bral v Adidas outletu na Zahradním městě - https://www.facebook.com/adidasOutletCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Jojo, ja mam nejaky predchozi model, jsou super. Treba na letni dovolene jsem v nich chodil cely tyden v kuse, do vody, do mesta, vsude. Jen se holt spini nohy a blby je, kdyz s nima slapnes do hovna, to ho pak mas hned na noze a kdyz to hned nevyplachnes vodou a zaschne to v tech mrizkach a podrazce a blbe se to meje... Genialni jednoduchy popis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se