Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Aldo ja te tipoval na naky poradny farmersky,myslel jsem ze ses takovej kanadskej zalesak:-)a von vytasi tohle:-)

Kdepak, ja jsem pozer, prej, Hasňa to rikal :)

Ale howno. Kdyz nosis Damaska, ktere jsou protipolem cehokoliv pozerskeho, tak nemuzes byt pozer. I kdyz, ta olacka na lunetu na Seikach... No, mas to nahnute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Aldo kdyby si byl pozér chodíš takhle:-)

Ja jsem vesnicky pozer, o dva levely niz, nez vy z mesta. Mas to pekne, ale tohle bych nemohl, v mistni putice bych dostal po cuni :)

Odkaz ke komentáři

lac1: ty se mi líbí, už jsem se za ně chystal vysolit dva táci...   kde se dají koupit za 33 USD?

Tu si urcite vyberies - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=keen&_osacat=24087&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR7.TRC2.A0.H0.Xkeen+coronado&_nkw=keen+coronado&_sacat=24087

Odkaz ke komentáři

hele, říkali, že jo, jsou krásně lehoučký a dobře větraj, maj díry i ve vložce, takže prý do lesa to moc není

tyjo na chronojachtu jak dělaný. kolik stály? btw moty myslím že ti visím ještě jednu knížku :-) furt ji mám

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Jojo, ja mam nejaky predchozi model, jsou super. Treba na letni dovolene jsem v nich chodil cely tyden v kuse, do vody, do mesta, vsude. Jen se holt spini nohy a blby je, kdyz s nima slapnes do hovna, to ho pak mas hned na noze a kdyz to hned nevyplachnes vodou a zaschne to v tech mrizkach a podrazce a blbe se to meje... :lol2:  

Odkaz ke komentáři

tyjo na chronojachtu jak dělaný. kolik stály? btw moty myslím že ti visím ještě jednu knížku :-) furt ji mám

kniha souhlas:-)

Jinak jsem je bral v Adidas outletu na Zahradním městě - https://www.facebook.com/adidasOutletCZ

Odkaz ke komentáři

Jojo, ja mam nejaky predchozi model, jsou super. Treba na letni dovolene jsem v nich chodil cely tyden v kuse, do vody, do mesta, vsude. Jen se holt spini nohy a blby je, kdyz s nima slapnes do hovna, to ho pak mas hned na noze a kdyz to hned nevyplachnes vodou a zaschne to v tech mrizkach a podrazce a blbe se to meje... :lol2:  

Genialni jednoduchy popis  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...