Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musim říct, že jsem se pobavil i v průběhu čtení, když jsem si nejdřív představoval nemohoucího starousedlíka v posledním obydleném domu, jak bude vyprávět, že pod betonem je privátní trubka od pramene do speciálních koupelových kádí prvorepublikových barrandovských div a ejhle, on ten starej chlap vypráví, jak byl před třiceti lety malý kluk.

• Odpovědi 555
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za rovný cifr šel bych světa kraj
šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý
šel v ledu - ale v duši věčný máj,
šel vichřicí - však slyšel zpívat kosy,
šel pouští - však zpět mi přišlo cosi.
Za rovný cifr šel bych světa kraj,
jak ten, kdo zpívá v Koscomu a prosí.

Před:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Po:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

No nic no. Je to lepší - jo. Je to dobrý - ne. Tak mám je hlavně kvůli pouzdru, žejo.

Odesláno

těsně :D

Za rovný cifr šel bych světa kraj
šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý
šel v ledu - ale v duši věčný máj,
šel vichřicí - však slyšel zpívat kosy,
šel pouští - však zpět mi přišlo cosi.
Za rovný cifr šel bych světa kraj,
jak ten, kdo zpívá v Koscomu a prosí.

Před:

attachicon.gifpost-38718-0-45062800-1548527260.jpg

Po:

attachicon.gifDSC06010.JPG

No nic no. Je to lepší - jo. Je to dobrý - ne. Tak mám je hlavně kvůli pouzdru, žejo.

• po měsících...
Odesláno

Doma zase sotto voce, koupil jsem si nový voče.

IN Citizen Promaster Tsuno Bullhead AV0075-70E, ?limitka? 3000ks

Nejdřív ne, pak možná trochu jo, pak VŮBEC ne no a nakonec jsem s nimi odešel. Se zkoseným safírem je zábava, nabíjecí díra u 9 (s indikátorem stavu nabití) nepůsobí v reálu tak neústrojně jako na fotkách.

Kalibr je v tom E210, což není nic jiného, než o 90 stupňů pootočený starší 2100 z hodinek jako tyhle:

Pípá tomu alarm, který se nastavuje k hodinovce, čili při nevypnutí pípá dvakrát za den. Má to sice 2x korunku, 2x knoflík a resetovací pusher k tomu, ale i tak prý 200m WR.

Co je fajn - mechanický chronomodul v kombinaci se solárem. Na rozdíl od vykradených Autavií od Vratislavie, motochron od Nezumi (s tím kreativním názvem ?auto?) a dalších podobných počinů to ty hodinky dostává přece jen dál.

Minutový sčítač jede plynule, ne skokově, to mě u chron nebaví, ale přednosti jsou tu jinde.

Z profilu jsou šílené, ale neskutečně dobře sedí na ruce, úplně bez přetáčení. Asi si je nenechám (nebo nakonec volky nevolky jo), ale mají koule.

OUT GS SBGT241

Redukce nutná, bylo to last in/first out. Jsou ale v milující domácnosti. Hromada skvělých detailů, ale na držáky SBGV019 a SBGV007 u mě nedosáhly. Jasně, limitka pro fajnšmekry, asi holt nejsem :)

Odesláno

Citizen výborný, ale tohle řešení safiru se zkosenejma hranama, navíc v tyhle vejšce, je imho to nejpitomejsi možný řešení. Efektní to bezesporu je, ale víme, co se stane, jak to trefis na hranu, která je jak na dlani, ze:-)? Měnit bych zrovna tohle sklo asi nechtěl. Ale jinak jsou fakt parádní.

Odesláno

Vypadaj skvěle, gratulace. Nutí mě to zamyslet se, kam všechny ty "out" hodinky putují, když jsem je neviděl mihnout se v bazaru. Pro mě osobně velká škoda, protože máš fakt zajímavé kousky z kterých by se dalo vybrat. Zrovna ty poslední bych zkusil rád.

Odesláno

Tie bullheady su skvele, tiez to mam tak ako ty, ze fuha co to je, to hadam nie, na ruke ale sedia skvelo. Takze citam, ze volky nevolky ich budes urcite predavat, tak si prosim ta spomen na mna:)

Odesláno

Citizen výborný, ale tohle řešení safiru se zkosenejma hranama, navíc v tyhle vejšce, je imho to nejpitomejsi možný řešení. Efektní to bezesporu je, ale víme, co se stane, jak to trefis na hranu, která je jak na dlani, ze:-)? Měnit bych zrovna tohle sklo asi nechtěl. Ale jinak jsou fakt parádní.

Jasně, tohle nejsou nějaký po všech stránkách promakaný hodinky, sranda se safírem je vyvážená přesně tím, co píšeš. Černýho PVD jste si všimli? :)

Jeden fór: Integraci tahu v konvenčním slova smyslu to řeší čistěji, než Odysseus od ALS.

Vypadaj skvěle, gratulace. Nutí mě to zamyslet se, kam všechny ty "out" hodinky putují, když jsem je neviděl mihnout se v bazaru. Pro mě osobně velká škoda, protože máš fakt zajímavé kousky z kterých by se dalo vybrat. Zrovna ty poslední bych zkusil rád.

Jednoduchý. Úplně na začátku přes Chronoshop, popř. Mikulandská, Všechno jinak tady v inzerci, místním členům mimo ni tak cca čtvery (včetně těch posledních GS).

Něco ale půjde rovnou zase do Chronoshopu - když byl nedávno na fóru problém prodat mechanický Seiko chrona za dvacku, je asi zbytečný něco podobnýho i jenom zkoušet tady.

Tie bullheady su skvele, tiez to mam tak ako ty, ze fuha co to je, to hadam nie, na ruke ale sedia skvelo. Takze citam, ze volky nevolky ich budes urcite predavat, tak si prosim ta spomen na mna:)                                 

Klidně, ale prodej takovýchhle věcí je dost havárie. Například: MOC 18600. Dostaneš na to nějakou slevu. Pak si řekněš - tak fér by mohlo být tak plu mínus třicet pod retail, čili 13000. Ale to zpravidla nestačí - každý, kdo je chce a třeba by si je i koupil někde tady, může spekulovat s možností, že někde jako v helveti spadnou do slevy třeba 30%, což se děje i zajímavým kusům, například:

https://www.helveti.cz/citizen-eco-drive-one-ar5000-50e

(na ruce dobrý psycho)

Takže aby člověk prodal hned, musel bych vyjet ještě níž, jenže to už si je pak spíš necháš, nebo rozjedeš kolečko výměn.

Ale kdyžtak dám vědět :)

Odesláno

Wow, dobrej tip na ty Citizen One, já tam snad budu muset zajít a vyzkoušet je na ruce. Jinak ty chrona za dvacku co se tu nemohly prodat, mít na to ruku, šel bych do toho hned :-)

Odesláno

... Na co je ten ukazatel ?on/off??

Zapnutý/vypnutý alarm, dělá se to zmáčknutím korunky u 5 (kterou se taky nastavuje, kdy to pípá).

... Citizen One, já tam snad budu muset zajít a vyzkoušet je na ruce.

Stopro, je to zážitek

Ti teda trvalo než ses s nima pochlubil ;) jsou dobrý, takovýhle úlety umí Citizen skvěle. Nejvíc se mi na nich líbí to sklo, sice na ráně, ale je prostě boží.

Přesně. A docela jim ta řada roste, je v ní snad šest modelů nebo kolik.

Je načase vyprášit mobil a paměťovku. Kdepak máme v Práglu tohle romantické posezení?

Souvisí s budovou, jejíž fasáda zdeptá i nejsilnější povahy.

Taky z okolí:

Odesláno

Ty Citizen One jsou super. Za sebe bych uz mel strach, ze ve 40mm a tenkem pouzdre budou opticky jak 42mm hodinky. Mel jsem 38mm JLC Ultra Thin a byly na mou ruku opticky uz velke.

Odesláno

Nic? Výhled:

Nedávno jsem mi tyhle dvě náhodou sešly vedle sebe na stole. Kdybych nebyl debyl, bohatě by to stačilo. Třeba vyrostu.

Kdo to tady sleduje - petřínský bazének dříve:

A nyní:

Asi si tam někdo ožralý něco zlámal. Klidným zákoutím zd(m)ar!

Odesláno

Ja bych rekl, ze to je nekde z oblasti Vseobecne fakultni nemocnice. Uz jsem to nekdy videl, ale nemuzu si vzpomenout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...