colommbo Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Tlak (horní) máš spíš nízkej. A chtěl jsem ti poděkovat za tohle seniorvlákno, když jsem začal číst, ale postupně jsem se spíš nasíral, páč děláš Zagorku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 A tlak máš nízkej. Standart 120/ 90. Já mám kotel, 130 kilo, metrdevadesát a tlak 180/110 a je mi skvěle..Jo a voči se kazej nadměrnou masturbací.... nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Blbost, to už bych měl dávno bílou hůlku a cvičenýho Alíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ani ne tak slepý jako bys byl celý zlomený, to dá rozum.http://www.feministky.com/masturbace-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 (upraveno) A tlak máš nízkej. Standart 120/ 90. Já mám kotel, 130 kilo, metrdevadesát a tlak 180/110 a je mi skvěle..Jo a voči se kazej nadměrnou masturbací.... nebo ne?tlak mám dobrej, kdybych měl špatnej tlak, tak bych nemoh do práce .... ale ty tady dlouho nebudeš Upraveno 17. listopadu 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 (upraveno) jinak koukám, že sem tu k dnešnímu dni přežil jedenáct let bez inkfarktu .... tak mi můžete kondolovat Upraveno 17. listopadu 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Napiš co to je za přípravek a všechno půjde rychleji, doktorů tady je dost, někteří už mi také rádi poradili. Ale myslím, že nikdo z nich nemá náladu tak nějak pátrat a hádat, co ti asi může být. Jak píšou kluci, všechno je propojené, může to být cokoliv v těle i ta nadměrná masturbace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Presne Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Zajímavé vlákno, budu sledovat ...napiš co je to konkrétně za přípravek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Napiš co to je za přípravek a všechno půjde rychleji, doktorů tady je dost, někteří už mi také rádi poradili. Ale myslím, že nikdo z nich nemá náladu tak nějak pátrat a hádat, co ti asi může být. Jak píšou kluci, všechno je propojené, může to být cokoliv v těle i ta nadměrná masturbace :-)Afri vole .... s doktorama se zásadně nemluví .... řekneš, že tě dloube v koleni a u seš na lopatě ..... správnej doktor musí všechno odhalit sám .... třeba takovej doktor House .... to je borec .... takovýho bysme tu potřebovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ja myslim ze to je serapeptoza. Alebo vceli jed. A mozno bkomplex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ja myslim, ze zacal hulit. To taky prej pomaha na kde co ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 ..... správnej doktor musí všechno odhalit sám ....A hlavně sám všechno za zákazníka i vyřešit. Zákazník sám pro svoje zdraví nehodlá dělat nic, maximálně tak spolknout nějakou piluli, od toho přece doktor je, aby se staral o naše zdraví.Dnes jsme zvyklí si na všechno někoho zavolat, kdo to vyřeší za nás, a stejně přistupujeme i ke svému zdraví - jako k porouchanému autu - dáme ho prostě do servisu, dělá to tohle, opravte to, pozítří to chci mít hotové, potřebuju jezdit.Prostě spotřební společnost, i nemocný člověk se chová jako zákazník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 jo jo taky pohled na věc .... kadle já byl nemocnej naposledy (v pracovní neschopnosti) v roce 89 kdy jsem chtěl jet s kamarády na mácháč můj pohled na doktory je různý a preferuji kupodivu mladší ještě zapálené ročníky, kteří sice asi nemají mnoho zkušeností, ale ještě si nejedou ve svém stereotypu .... když jsem byl naposledy na prevenci, tak mi ta krůta zvedla nohavice a rozčíleně říká " jaktože nemáte křečové žíly, když byste je měl ve svém věku mít" .... tak s tímhle materiálem se skutečně odmítám bavit o čemkoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Byla nas...štvaná, bo sama je má. A už vysyp ten zázrak, jsem taky už starej a slepnu rapidně. Vloni jsem se s nutností brejlí smířil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Si myslím, že kdyby nám YPO narovinu prozradil ten medikament, že by se tu určitě našli lidi (asi včetně mě), kteří by to zkusili taky a debata by pak mohla být jaksi plodnější. Takhle to spíš je, jako když se baví holky, víceméně o ničem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Přesně, napiš co to je a jde se do lékárny...prodloužený víkend vyloženě svádí k experimentům s léky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Oci rovna sa pecen,,, takze nieco na podporu pecene. Mohol by som siahodlho menovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Nakonec to bude kokain a vše bude vysvětleno, bo to je lék na všechno a doporučuje se i na hubnutí... :-) Pokud ti nějaké to géčko zbude YPO, vyměním za Swatchky co mi tu leží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Pro neznalé překlad ze slovenštiny. Pečeň = játra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se