Moty Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 21 hodinami, nickolas napsal: Kdyz me to minuly tyden chytlo, volal jsem svymu revmatologovi a sestra mi rekla ze muzu prijit za tyden Jestli chodíš na kapačky, tak je požádej o H směs. Je to Hradecká směs někdy z první republiky, před 15 lety sem skončil na Homolce, měl jsem výhřez plotny, zúžený míšní kanál a skříplý nerv, obvod levé nohy se mi zmenšil o 6 cm a 5 těchto infuzí mě postavilo na nohy. Pak už jsem byl doma jen 6 týdnů v rámci rehabilitace, ale už to nebolelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Zaplatit to asi pujde. V blizke budoucnosti me tak jako tak ceka kolecko u doktoru, takze se poptam a uvidim. Uz me to i napadlo, ze by to mohlo byt fajn videt ty zada “v HD”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 1 minutou, Moty napsal: Jestli chodíš na kapačky, tak je požádej o H směs. Je to Hradecká směs někdy z první republiky, před 15 lety sem skončil na Homolce, měl jsem výhřez plotny, zúžený míšní kanál a skříplý nerv, obvod levé nohy se mi zmenšil o 6 cm a 5 těchto infuzí mě postavilo na nohy. Pak už jsem byl doma jen 6 týdnů v rámci rehabilitace, ale už to nebolelo Ted to byl nejspis opravdu jen svalovy problem. Z nejhorsiho jsem venku. Zacinam se znovu hybat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Hele, mně docela pomáhá thermolka mast nebo nahřívací dečka a ležet na tvrdé matraci/podložce . Když cítím, že jsem se k zádům nezachoval nejlépe, tak to nahřátí a rovná záda dost pomůže. Tedy až se teď zase trochu rozhýbeš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Stručná recenze soukromého dětského očního lékaře v lokalitě Praha - Kamýk. Návštěva s tříletým mrňousem. Nová ordinace v novostavbě. Klasické vybavení včetně automatického přístroje pro měření očí (je dnes v každé druhé optice). Dojem z doktorů dobrý. Na šilhavost nám doporučili napřed zkoušet oční cviky, než aby se to hned řešilo brýlemi nebo jinými pomůckami. Pozor dětské pacienty do 6 let berou jen v některé dny - je potřeba nastudovat na stránkách. Já udělal chybu, že jsem se rovnou přes web objednal k ne-dětskému doktorovi. Ale díky statečnosti všech tří účastníků se podařilo vyšetřit alespoň jedno oko . U malých dětí je nutno počítat s možnou nutností rozkapání očí, aby je při vyšetření nezavíraly. Bylo nás slyšet až na půdu. Druhé oko se podařilo vyšetřit až při další návštěvě. Za mne - vykašlete se na několika měsíční čekací lhůty:-) Lhůta pro objednání 2-3 týdny. www.ocnikamyk.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Tak uz jsem byl dobrej a seklo me to znova. Se normalne poseru, zabiju a pobodam! Jedine co funguje je injekce Muscoril s Almiralem. Bohuzel to funguje max 6-7 hodin. Pred nastupem nove bolesti si zobnu tabletku Guajacuranu a Zaldiaru a prd. Jako bych nic nevzal. V nejake neprirozene poloze ktera zrovna boli nejmin preziju tech nekolik hodin do dalsi injekce. Chuze nepripada v uvahu, lezeni taky ne, jen podivny sed. Jedem ty injekce co 12 hodin, vcera, dnes. Zitra evidentne znovu na neurolku…po injekci bych mel dojit aspon k autu. Svinstvo posrane, tfuj… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Viz výše. MRI a podle toho. Pokud se to opakuje, asi bych zkusil obstřik pod CT. V krajských nemocnicích a ve slušných okreskách to dělají. Ale MRI je základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Tak me blikli RTG a hospitalizovali na analgetickou lecbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Na jak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Maximalne do stredy…rikam ja Jinak netusim, snad se to do patku umoudri a pusti me to. Nejpozdejc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Na RTG nic neni, krev mam ok a na kladivko taky cukam predpisove, tak nevim. Zvazujou jestli me neposlou na CT, ale jisty to neni. Magnet je sprosty slovo, to nikdo ani nezminil. A pokazil se jim vytah, takze maj jiny starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Jejda, tak to nic moc tedy s tebou furt.....přeji rychlé uzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Že Na RTG nic není asi není překvapeni, to ti tady už pár lidí napsalo. MRI, diagnózu a náprava pohybu. Vyřvat si to ve špitále nebo jít k soukromíkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Chlapci, pracuju jen s tim, co mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Zkusim to i tady... Mam vyhrezlou plotenku o 7 mm (L5-S1). Na operaci to nastesti neni, ale vystreluje mi bolest zezadu do stehna. Mate nekdo tip na sikovnyho fyzioperapeuta v Brně? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Je tu někdo s TEP kolene? Čeká mě výměna a potřeboval bych jen pár informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 23 hodinami, nickolas napsal: Na RTG nic neni, krev mam ok a na kladivko taky cukam predpisove, tak nevim. Zvazujou jestli me neposlou na CT, ale jisty to neni. Magnet je sprosty slovo, to nikdo ani nezminil. A pokazil se jim vytah, takze maj jiny starosti Tak na tom magnetu trvej. Porad. Otravuj je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Dnes jsem byl na obstřiku L5S1 pod CT - Homolka. Pokud někdo váhá, mohu jen doporučit. Mám fobii z jehel, ale nebolelo to a teď už snad ,,jen” celý život cvičit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Pred casem sem tady zkousel poptat Pederipra spray. Nicmene jeho vyroba byla ukoncena, takze prd. Nema nekdo povedomi,zda existuje rovnocenna nahrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 (upraveno) Ahoj, mám dotaz ohledně měření zraku od optometristy v optice. Věk nezastavím a už mám čtení na dlouhou ruku takže brýle začínají být nutností. Dotaz - máte doporučení na nějakou dobrou optiku? Dobré recenze na netu má třeba Fielmann který má pobočku na Černém Mostě což mám kousek z Proseka. Nějaká zkušenost s touto nebo jinou optikou v Praze? Pak možná blbý dotaz - je nějaký rozdíl v přístrojích které mají jednotlivé značky optk - jako, že někde to měření dělají na jednom přístroji a někde jinde mají jiný přístup a měří to nějak pečlivěji na více přístrojích? Děkuji Upraveno 31. května 2023 uživatelem Oliver333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se