AdaMoss Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Potvrzuji, že poslední dobou je chronomag hodně loudavej. Ping přes CMD kolem 15ms, takže tím to nebude. Konektivita taky v pohodě. Plné načtené webu za 23 vteřín.
Tom4 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Taky potvrzuji nepravidelně se vyskytující "dlouhé načítání".Mobilní verze i full na tabletu.
Murphy97 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Jj, u me take.Zena rika, ze tu posledni dobou travim trikrat vice casu :-)
Harwey Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Dnes je mobilna verzia nejako extremne pomala.
Bert Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Už jsem na poskytovatele poštval ajťáka.
eskimak Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Nj, chmag sa naozaj nacitava dlhsie a dlhsie, uz sa na to neda pomaly ani cakat .
AdaMoss Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Zdá se, že vyřešeno. Díky za rychlou akci!
Josef01 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Teď je to evidentní rozdíl, uvidíme později
Daemonultimate Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Mně to teď načítá úplně stejně blbě jako jindy. Čekám 5-25 vteřin. Stále si myslím, že to je nějakým přetížením, protože třeba ráno to frčí jako jakýkoliv jiný stránky nebo fóra kam lezu. Ale teď jdu raději jinam a mrzí mě to.
shaggy Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Aj tu na blizkom východe to viac nejde ako ide... Sent via IPoAC
Frostie Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Zase katastrofa, jak z TP, tak i NTB. Načtení lišty s emoji mi trvalo 80 sec . Jiné weby bez závad
Peta-Biker Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 (upraveno) Potvrzuji, peklo Upraveno 2. března 2020 uživatelem Peta-Biker
Josef01 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Hm, to vypadá na přetížení serveru, možná by pomohla optimalizace databáze....?
nickolas Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Hlavne nic neoptimalizujte! Dokud na to byvaly majitel kaslal, vsechno bezelo jak po dratkach Nejedna se o osobni utok, pouze zoufale zvolani...
Bert Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Nickolasi, mýlíš se. Právě ty současné starosti jsou přímým důsledkem toho, jak na to Patrik kašlal. Už jsem to párkrát psal: nejnovější verze koupena, nainstalována na jiný server, provedena dílčí migrace ze zálohy. Běží testování. Výše popsané MIMO stávající Chronomag.
nickolas Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Ja tomu rozumim, jak rikam, jen zoufale zvolani.
Maxmillian Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Jestli nekdo pouziva Operu, tak muze zkusit https://addons.opera.com/en/extensions/details/speed-up-browsing/ .. Ono to donuti browser pouzit cache a zrovna tady to dost zasadne pomaha (refresh je prakticky hned), protoze mam pocit, ze je cachovani na stavajici verzi nastavene, rekneme, ne uplne optimalne. Jenom pozor, protoze to muze mit negativni efekt na obsah, ktery se zmeni, ale vam se nezobrazi novejsi verze, protoze se vezme ta z cache (ale to by zrovna tady myslim problem napriklad u obrazku byt nemel a u scriptu uz vubec ne; nicmene to muze ovlivnit jine stranky). Hledal jsem alternativu pro FF, ale nenasel jsem.
Josef01 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Tak to dnes už kolem půlnoci vypadá dobře, tedy se asi zálohování posunulo, pokud to není náhoda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se