Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potvrzuji, že poslední dobou je chronomag hodně loudavej. Ping přes CMD kolem 15ms, takže tím to nebude. Konektivita taky v pohodě. Plné načtené webu za 23 vteřín.

post-27283-0-76365000-1583088208_thumb.png

Odesláno

Zase katastrofa, jak z TP, tak i NTB. Načtení lišty s emoji mi trvalo 80 sec  :( . Jiné weby bez závad

Odesláno

Hlavne nic neoptimalizujte! Dokud na to byvaly majitel kaslal, vsechno bezelo jak po dratkach ;)

Nejedna se o osobni utok, pouze zoufale zvolani...

Odesláno

Nickolasi, mýlíš se. Právě ty současné starosti jsou přímým důsledkem toho, jak na to Patrik kašlal. Už jsem to párkrát psal: nejnovější verze koupena, nainstalována na jiný server, provedena dílčí migrace ze zálohy. Běží testování. Výše popsané MIMO stávající Chronomag.

Odesláno

Jestli nekdo pouziva Operu, tak muze zkusit https://addons.opera.com/en/extensions/details/speed-up-browsing/ .. Ono to donuti browser pouzit cache a zrovna tady to dost zasadne pomaha (refresh je prakticky hned), protoze mam pocit, ze je cachovani na stavajici verzi nastavene, rekneme, ne uplne optimalne.

Jenom pozor, protoze to muze mit negativni efekt na obsah, ktery se zmeni, ale vam se nezobrazi novejsi verze, protoze se vezme ta z cache (ale to by zrovna tady myslim problem napriklad u obrazku byt nemel a u scriptu uz vubec ne; nicmene to muze ovlivnit jine stranky).

Hledal jsem alternativu pro FF, ale nenasel jsem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...