Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Cyril A kulomet se bude možná brzy hodit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 V 12. 4. 2015 v 11:37, Wanderer napsal: Tak jsme taky se synem vyjeli. Nedal jinak, že chce jet s kulometem. Stejně jsem to potřeboval vyzkoušet v plném osazení na 70. výročí osvobození. Měnil jsem filcový koružek pod setrvačníkem spojky (žádné gufero ), zkoušel jsem dvouklíčovou brzdu dopředu, ale zpomalovací účinek se jaksi nekonal a zjistil jsem, že od renovace ten stroj vážně vypadá, jak kdyby prošel válkou. To by se s tím holt nemohlo jezdit. Vlajku vozím s klukem, je ta sajda přece jen líp vidět. Taky jsme dnes vyrazili.... jedna emka a dva Zündappy KS 600 jen taková malá odpolední 120km vyjížďka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 nadhera, chlapci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 M-72: pěkné, tak příští týden už vyrazíme společně, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 V 11. 4. 2015 v 17:25, maxigabrielg napsal: Leninje to klasika!Krásná klasika!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Tak dnes po 18ti letech zase na motorce Ještě těď jsem rozechvělý a to jsem jel jen 60 km Foto motorky dodám, jen se musím vzpamatovat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 V 13. 4. 2015 v 18:44, Prorok napsal: Tak dnes po 18ti letech zase na motorce Ještě těď jsem rozechvělý a to jsem jel jen 60 km Foto motorky dodám, jen se musím vzpamatovat .....to si jel 60 km alebo km za hodinu?( hlavne, ze ta to znovu potesilo, po takej dobe.... super!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Trasu, dlouhou 60 km Od prodejce domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 tak uz nas nenapinaj.... co to je za masinku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Yamaha XVS650A DragStar, 2007, černá, jeto 17.400 km ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 V 13. 4. 2015 v 20:30, Prorok napsal: Yamaha XVS650A DragStar, 2007, černá, jeto 17.400 km ...tak to uz cakam na foto!a gratulujem - a hlavne opatrne po tej dlhej dobe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Díky, foto dodám tento týden, až bude čas nafotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Tak já dneska objednal baterku (stara je po zimě kaput) zítra přijde, ve středu už do rachoty podrandim :-) Pak samo ze nafotim, zatím sem soupnu jen starší foto, abych se pochlubil s mazlikem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Kam zajít na bundu, boty, kalhoty v Brne nebo někde na Moravě. Potřebuju oblečení na cafe racer. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 V 14. 4. 2015 v 6:48, notabene napsal: Kam zajít na bundu, boty, kalhoty v Brne nebo někde na Moravě. Potřebuju oblečení na cafe racer. DikyNa kafáč jo? Já to vyřešil nákupem bundy v Triumphu Olomouc, ale vyvstává zde otázka slučitelnosti se značkou motocyklu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 V Brně bych zkusil nejspíš Bonmoto, když tam nic neobjevíš, určitě alespoň dobře poradí. Nakupoval jsem tam několikrát, přístup a ochota jsou docela příkladné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 V 14. 4. 2015 v 6:48, notabene napsal: Kam zajít na bundu, boty, kalhoty v Brne nebo někde na Moravě. Potřebuju oblečení na cafe racer. DikyV Brně to máš za smysluplným oblečením nejblíž do Hein-Gericke Wien-nord a asi o 3 km dál je Megastore Louis. Na motorce super výlet a dá se tam dojet i mimo dálnici. (V Rakousku se platí i motorky, kdyby někdo nevěděl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 V 14. 4. 2015 v 6:48, notabene napsal: Kam zajít na bundu, boty, kalhoty v Brne nebo někde na Moravě. Potřebuju oblečení na cafe racer. DikyJá jsem taky pro Bonmoto.cz - Kupoval jsem tam dvě bundy Icon - koženou a zimní, kterou používám spíš na lyžování :-) Ale i na café racer se tam dá asi vybrat.Na boty mají slušný výběr v MCF.cz Slušovice, já jsem teda kupoval vysoké turistické.Kalhoty jsem po několika marných pokusech koupil Compaňero z Touratechu a za ty prachy to prostě stojí. Mají chrániče, není v nich horko, vrchní vrstva se nandává snadno. Ale mám je spíš na cestování (1200 GS), na café racer by to vypadalo blbě. Ty Vídeňské obchody nejsou špatné, ale být tebou, tak to beru až jako druhou vlnu nebo pokud by tam měli něco, co bys vyloženě chtěl. Hadry HeinGericke jsou docela slušné, taky tam prodávají Alpine Stars. Louis je vesměs nejlevnějí hadrárna typu pákistánckých Bikers Crown, ale taky tam mají některé slušné kousky helem apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Pokud chces fakt super hadry na kaface, tak v klidu posetri, naplanuj si dovcu a vyraz na wheels & waves. To by bylo, abys tam neco nevybral, treba i pouzityho s pribehem:). Udelas si krasnej vejlet, super se projedes, uvidis neskutecny a ziskas spousta inspirace Jinak bych zkusil tu viden a nebo koukni na 4sr nebo jak se jmenujou, maj tam nejakou kolekci na kaficka. Helmu a rukavice maj v spark plug motorcycle, prodavaj Biltwell, celkem klasika a na netu maj vyber velkej. Jak je to v realu netusim, zkusenosti s nima nemam. Nebo objednej Davidu v UK. Ja to tak udelal a byla o dost levnejsi nez v CZ, to same bryle. Maj navod na mereni hlavy a jsou super komunikativni, tak i poradej. Kdyz jedu na kochacku, tak v RW nebo martenskach nebo vanskach. Je to na styl, o bezpecnosti se moc mluvit neda:), ale snazim se jizdu prizpusobit:) Kalhoty mam od Carharttu a ty taham porad, obcas pod ne dam chranice. Jinak na dalku na styl kaslu a beru ,,holiny´´ od A´staru a kombosku.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Vždycky je to o penězích. Kdybych měl kačky, tak si jdu nechat ušít kombošku na míru k PSI Hubík maj pobočku i v Brně, ale počítej s 20tis. Dělaj i pro oldtimery a věřím, že i individuálně by ti vyšli vstříc (barva, nášivka, rychlý pruhy atd.). A když vybereš nějakou jenom černou kombošku, tak jí máš na furt i k jiným mašinám. Já mám od nich taky ušitou na míru a je to fakt pecka a mám jí bajvoko 8let, teď už v ní nejezdím, protože na Čezetu nosím bundu od Dainese, ale kombošku namažeš a je jak nová, krom toho maj super servis jako čištění, opravu, výměna zipů nebo něčeho co si třeba prodřel přímo u nich. Jinak jestli třeba do toho nechceš dávat takový pecky, tak bych vůbec nezatracoval Bazoš atd. protože sem tam občas viděl za malý peníze pěkný kousky (kožený bundy) z druhý ruky, ale takový ty starý retro motorkářský i ty policejní co nosili esembáci na Jawách, což je mimochodem velice pěkná bunda, a na kafáče by přesně ladily. já sem na ty styly nikdy nebyl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se