Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Horhe, kafe do termosu, zastavit nekde pekne u rybníka, v lese, na louce apod a pekne si ho vychutnat. Chutna skvele:)

Odesláno

Já vyrazil včera na Kokořín a super, skoro žádný provoz. Akorát zpátky jsem to vzal přes Dubou na Mělník a tam teda v každé vesnici hlídky a brali jenom motorky, tak bacha a možná přes Velikonoce raději jinam. d3ddca9f012b7ffe57d05b8f99d4909e.jpg

Odesláno
  V 11. 4. 2020 v 12:07, Wanderer napsal:

Pánové, máte nějaký tip, kde si nechat nachromovat motorku? Aby to trochu vypadalo a hlavně to nepoztráceli? Asi uzrál čas, mám tam na renovaci Sportku, tak se do ní pustím.

Petr Hrádek chromovani.com

Odesláno

Tak já se přidám s dotazem. Lakovna, která umí na mašinu dvě barvy? Něco jako na softail two tone? A kdyby byla linka ...:-)

Odesláno
  V 12. 4. 2020 v 6:58, Wanderer napsal:

Díky. Máš s nimi nějakou osobní zkušenost?

Jenom jsme se domlouvali na moje laufy, reference dobrý a podle všeho prima typek, srdcař

Odesláno
  V 12. 4. 2020 v 7:10, Horhe napsal:

Jenom jsme se domlouvali na moje laufy, reference dobrý a podle všeho prima typek, srdcař

Podle toho webu to vypadá dobře, žádný že víčka a ráfky neděláme, tak to rozeberu a asi to tam pošlu...

Odesláno

Ja som toho dnes hodne najazdil autom a skoro som za tym volantom plakal vzdy ked ma minala ci predbiehala motorka. Stavim sa ze teraz bude dva tyzdne hnusne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...