Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mi zas přijde hustý, jak v inzerci nějakej kolega inzeruje HD, se kterým jezdil 7 let na jeden olej..

A to ještě nevíš na kterej. Vzhledem k tomu, že Harley má oleje 3 ... no potěš koště :-)

Odesláno

@Zmizík tak že bych taky pořídil? Kde je umístěná ta olejová nádržka a kolik se tam vleze oleje?

@dawe009 :) :) normálně jsem přemýšlel, jestli jsem to fakt nenapsal špatně a nějakej pardál mě neopravuje :)

Díky chlapi podívám se na to.

Odesláno

@p3k jo tady tu sadu jsem koupil, jen mi prijde, ze to prd cisti.. maze obstojne..

Spise mi slo o Vas nazor na treba PETROLEJ... uplne zle? Je to mastny, skvele to cisti, ale na druhou stranu tomu nechutnaj x/o ringy..

Odesláno

Petrolej, nafta, WD40, vse je na retez dobry.

Ja cistim sajrajtem fy.Wuerth a mazu suchym mazadlem stejne firmy, na retezu to drzi a nespini nic kolem

Návštěvník Zmizík
Odesláno

@Zmizík tak že bych taky pořídil? Kde je umístěná ta olejová nádržka a kolik se tam vleze oleje?

@dawe009 :) :) normálně jsem přemýšlel, jestli jsem to fakt nenapsal špatně a nějakej pardál mě neopravuje :)

Díky chlapi podívám se na to.

Čau, hele, to je podle motorky a vleze se tam řádově na stovky kilometrů. Byl sem na tom v Banátu a zpátky např. a nic sem cestou nedolejval... Poslední půllitrový mazání sem kupoval já nevím, před pěti lety a furt ho mám dost.

Odesláno
V 20. 4. 2020 v 21:48, klobadysek napsal:

Absolutně neváhej. Vzorek nevzorek - vyměň.

Tak jo, diky vsem za proplesknuti :).

Gumy jsou doma, Pirelli Angel GT. A rok je v poradku, 2019.

Odesláno

Dnes perfektní den, strávený v sedle motocyklu. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nedelni dopoledne...

• Like 1
Odesláno

Paráda. Mírně prodloužený víkend a 350 na Springerovi z roku 1989. Nakonec za tepla rychlé poladění u Jagmana, a hned je ten svět krásnější, když motorka drží volnoběh :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...