Petrando Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 4 minutami, zceyee napsal: Bez toho je to bohuzel reseni jen tak napul no, ale lepsi nez nic. Mel jsem stejnou prenosku. edit: ikdyz ja mel verzi black teda Je to verze black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Ja mel vzato ze black ma cernobily displej, ale spis me klame pamet. Par pokut mi to take nejspis usetrilo, ale daleko vetsi zabava hledat ten radar kdyz to zacne pipat. A bacha na usek bez odrazu, mereni za horizontem, tam se tyhle hracky bohuzel vubec nechytaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Po mnoha letech si znovu čtu tuhle příručku. Moc doporučuji všem jezdcům na motocyklu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Chlapi, máte tady někdo Duke 690 při 190cm a 100kg? Nemám možnost nikde v okolí zkusit a dal jsem si jednoho do rezervace, ale až v Boleslavi. Tak jestli tam má vůbec cenu vyrazit. Případně nějaký tip na nahatou motorku do 700kubíků k mojí velikosti. Už jsem toho prošel fakt hodně a pořád se nemůžu rozhodnout. Nejvíc mi seděla MT 09, ale to si myslím, že jako první silnější motorka je už moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Srovnáváš charakteristicky úplně odlišné motory. Duke s jednoválcem o takovém objemem bude celkem divočina=sranda (ale pro začátečníka asi nic moc). Yamaha je 3válce a řekl bych že bude mít daleko klidnější průběh výkonu než ktm. Nevím proč se omezuješ zrovna na 700kubíků? Pokud ti MT09 přijde moc, dělá se i MT07. Mrknul bych i na Kawasaki Z800, Aprili Dorsoduro 750, Ducati Hypermotard 821. Určitě bych na koupi nezpěchal a zkusil se projet na čem se dá, ať si uděláš představu co ti vyhovuje (velikost/motorizace). Yamaha pujčuje skoro celou modelovou řadu...Ducati/Kawa to stejny. https://www.yamaha-pemm.cz/pujcovna https://www.dmoto.cz/testovani https://www.k2moto.cz/info/testovaci-jizdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Nebo šáhni po klasice. https://vintage-garage.tipmoto.com/motorky/royal-enfield/392075-interceptor-int-650-twin.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Vždyť to vyráběj v Indii. Vypadá celkem pěkně, ale určitě bych moto z Indie nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 před 9 minutami, Oplt napsal: Vždyť to vyráběj v Indii. Vypadá celkem pěkně, ale určitě bych moto z Indie nekoupil. no toho Duka taky budou montovat indové, ale v jiném státu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Mt 07 je pocitově už malá. Hypermotard nebo Dorsoduro jsem v hledáčku měl taky, ale trochu se bojím "Itálie", na druhou stranu zas jsou to moc pěkný mašiny, hlavně Ducati. Enfilend je fajn, ale tímhle směrem mě to momentálně netahne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 K tomu Duke 690 pro vyšší postavu nemáte nějaký poznatky? Jednobuch jsem jezdil v XTcku a zhruba vím co od toho čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Jestli se nebojis Duke 690, tak MT09 je vic na pohodu To KTM bude prkne divoka mrcha stavena hodne na blbnuti, jezdeni po zadnim- prednim- bokem...Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Ještě k mému dotazu z předchozích stránek na nějaký youngtimer, je něco takovéhohle blbost? zde nechť mi všichni italští svatí odpustí...na Le Mans 850 nemám. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Blbost obecně to neni ale tato konkrétní je velká blbost podobná motorka na véčkách neni dobrá investice a nikdy to nebude mít cenu kup v Německu/Polsku něco co přihlásíš normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 před 43 minutami, HD_Bagger napsal: Blbost obecně to neni ale tato konkrétní je velká blbost podobná motorka na véčkách neni dobrá investice a nikdy to nebude mít cenu kup v Německu/Polsku něco co přihlásíš normálně Aha, tak to vysvětluje tu nízkou cenu. No jak jsem napsal dříve, vůbec nespěchám. Chci vybrat dobře klidně přišetřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Trochu jiná motorka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 (upraveno) oproti staremu superioru je to dizajnovy humac. zlatanina bez proporcii. technicke vychytavky to nezachrania. + ten motor vyzera ako ked indovia spoja dva jednovalce.. Upraveno 26. května 2020 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Chlapi, zvazuju koupit druhy plexi k helme, ale asi nema pinlock. Zvykl jsem si na to, je blbost porizovat si to bez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Právě teď, H-B napsal: Chlapi, zvazuju koupit druhy plexi k helme, ale asi nema pinlock. Zvykl jsem si na to, je blbost porizovat si to bez? Pinlock je dobrá věc. To si musíš rozhodnout sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Je to blbost nemít ho nestojí moc, kup ho i na druhy plexi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 velká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se