Kairos Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 před 42 minutami, Americkej napsal: Naštěstí jsem soudnej chlap a odpovědí proč jí nebrat je mnoho. Další krám do chalupy? Nepotřebuju. Jezdit na ní je nesmysl, neumí nic, co by lépe nezastaly moje současný motorky. Je těžká, výkon jak dnešní šestikila, brzdy naprd. Subjektivně je ošklivá, taková divně nafouklá. Sportovní je kladivovitě-možná pro sebevrahy, na cestování nevím, má fakt divnej posez. Verdikt celkově: děkuji, nechci. Presne takhle jsem uvazoval v kvetnu a zitra jedu na dovozovou technickou Asi jeste divnejsi nez ta Tvoje, ale neco me na ni bavi. Preji hodne zabavy, vypada dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Gratulace, ten výčet nedostatků je excelentní, něco podobnýho se mi honilo hlavou taky, přesto to v součtu působí prapodivně pozitivně. Vzhled je silně individuální, mě se líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Vykaslat se na praci byl dnes dobry napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Já si taky koupil motorku po sezóně, dnes bylo hezky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Na Vánoce jsem asi ještě nejezdil. Vše je jednou po prvné. Když už není sníh, dá se aspoň jezdit na koupačku na motorce. Pecka. Klidné vánoce všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Taky mám letos “poprvé”. Krásná vánoční jízda Prahou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Smysluplne jsem vyuzil druhy svatek vanocni a dovezl si dalsi nesmysl Drive se mi spodek Ccka libil ale vysoka coproidni riditka me k tomu vubec nesedela. Az jsem uvidel masinu s nizkymi riditky a zjistil jsem, ze prave tohle nutne potrebuju. Uvidim po par set kilometrech, jestli mi neupadne prdel, nohy nebo zada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Kairos: BMW R 1200C = nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Jj nad R1200C uvažuju taky, nebo starého V-maxe, no nemám to ještě úplně srovnané v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Jestli nejsi moc velky, tak je stary Vmax ok, pro me je maly a ma moc valcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Tři měsíce byl marodnej, než jsem sehnal jeden spálenej tišťák, ale už zas vrčí, tohle bude pěknej víkend a konec roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Včera na moto, dnes na moto, to nám ten rok pěkně začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Zdravím pánové, nemáte někdo zkušenosti s čtyřkolkou TGB Blade 1000 LT 4x4 model 2018. Chci to pro zábavu a práci zároveň. Kolem baráku a do lesa s vozíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Kotlicku, obecne zkusenosti s velkym pracovnim quadem rikaji, ze je vhodny na ledacos, ale napriklad na vozeni dreva vubec. Skoncilo to u minitraktoru Iseki 4x4. V kazdem ohledu na praci lepsi. I na odklizeni snehu a dalsi veci na dedine kolem baraku. A to nepocitam mizive naklady na provoz a udrzbu oproti quadu. Quady jsou urceny na neco jineho, na tohle se to fakt nehodi. Kdyztak Ti poslu SZ s telefonem a muzu Ti o tom sahodlouze vypravet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Jdu si pro radu s pokorou neznalého. Kamarád si pořídil jawa pionýr 20. Dělá se, je někde k mání přilba "kokosák"? Děkuji za nasměrování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) Dělaj Bellky vycházející z retro kokosek. Do tý bych šel. Je to retro s tím, že je to stylovka použitelná i na velký bajky. https://www.motovsem.cz/bell-custom-500-solid-vintage-white-p361839/?vid=361843&gclid=CjwKCAiAwc-dBhA7EiwAxPRylKb2wrjUklJdKn3YP9Nls4Paxi-xgW6Opymnb0Pvv0ib7pjAe9H6cRoCO80QAvD_BwE#gallery jdou k tomu kupovat i plexy a motokrosový kšiltíky atd.. Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) Já myslím takovouhle - má to být víceméně doplněk Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 A nebo projet bazary a koupit "original" Stará přilba kokos - Ostrava | Bazoš.cz (bazos.cz) přilba kokos - Strakonice | Bazoš.cz (bazos.cz) Retro přilba Cassida Pardubice 58-59 - Jičín | Bazoš.cz (bazos.cz) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Xenomorfus, jó, to je ono. Dělá je někdo po "renovaci"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se