gun4 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Borci,na dojezd do prace (30km) nemohu se rozhodnout skutr Yamaha 125 nebo Benelli Imperiale? Cenove stejne, +/-, ale co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 (upraveno) před 14 hodinami, Leopold napsal: Tiež o tom uvažujem . Ale zatiaľ nekupujem . V predajni BMW u nás požičiavajú BMW C 04 . Tak ju v lete na víkend vezmem a uvidím či mi zachuti. Předloni jsem se na tom svezl a byl jsem hodně otrávenej. Dlouhej rozvor, takže je to neohrabaný, do města úplně na nic. Při téhle ceně další kus sebevraždy BMW. Upraveno 14. března 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 V7 je krásná motorka, ale na dojíždění bych ji asi úplně nevybral, té už by mi bylo líto na takové huntování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 (upraveno) Chlapi tá BMW C 04 je hlavne strašne hnusná "akože motorka", skúšal som na výstave v Brne nájsť na tom niečo pekné, ale vôbec nič. Mal som pocit jak keby ostalo kopu dielov z iných motoriek a prišlo z vedenia BMW zadanie niečo z toho poskladať. Ako keď ostanú kocky z Lega a kolesá ........... Upraveno 14. března 2024 uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 @gun4Ide o to ake dojizdeni,... ak vseho vsudy 20x do roka ked je pekne pocasie a nalada, tak to sa da zvladnut kludne na goldwingu. Ak denno-denne piatok-sviatok za kazdeho pocasia tak to s omnoho vacsou graciou zvladne ta Yamaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Hmmm,cekal jsem Kup si moto a neres ale diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 před 1 hodinou, rado74 napsal: Chlapi tá BMW C 04 je hlavne strašne hnusná "akože motorka", skúšal som na výstave v Brne nájsť na tom niečo pekné, ale vôbec nič. Mal som pocit jak keby ostalo kopu dielov z iných motoriek a prišlo z vedenia BMW zadanie niečo z toho poskladať. Ako keď ostanú kocky z Lega a kolesá ........... Tak vtom sa úplne zhodneme . Len ja mám ten problém že žiadna elektromotorka sa mi nepáči . Ale skúsiť ju chcem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 19 hours ago, cali said: @gun4Ide o to ake dojizdeni,... ak vseho vsudy 20x do roka ked je pekne pocasie a nalada, tak to sa da zvladnut kludne na goldwingu. Ak denno-denne piatok-sviatok za kazdeho pocasia tak to s omnoho vacsou graciou zvladne ta Yamaha. na goldwingu sa da zvladnut absolutne cokolvek. ale to asi nebude pre kazdeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Prva tohtorocna jazda, ale len “okolo komina” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Dnes bylo krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 (upraveno) Před kavárnou v Německu. Upraveno 30. března 2024 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 Dnešní monstr akce ve Strakonicích. Jediná chybička byla, že jsem tam jel autem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Včera první svezení v Třinci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Konečně jsem odzimoval a zlehka začínám sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Musim ji dostavet domecek, tak alespon kratka vyjizdka do Bauhausu pro klinky a protoze dostala novy backory a poladil jsem podvozek, tak jsem rval v kazdy zatacce radosti do helmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 2 hodinami, Kairos napsal: Musim ji dostavet domecek, tak alespon kratka vyjizdka do Bauhausu pro klinky a protoze dostala novy backory a poladil jsem podvozek, tak jsem rval v kazdy zatacce radosti do helmy Krasavice co jsi dělal s podvozkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 (upraveno) Zdravím , hezké počasí a vzpomínky na mládí mě přesvědčily , abych vytáhl a zprovoznil dlouho odstavené moto .... Upraveno 31. března 2024 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 (upraveno) @MiroslávekČZ 487, tenkrát jsem dostal flastr za nezvládnutí jízdy na motocyklu, když jsem v Kutné Hoře vyrazil ze světel po zadním Upraveno 31. března 2024 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 29 minutami, Roland Sands napsal: Krasavice co jsi dělal s podvozkem? Diky Jen jsem ho spravne nastavil, pred mesicem jsem ji dotahl z Hamburku, predchozi majitel udelal servis ale o nastaveni vedel tuzku a najel na tom houby. Loni jsem takhle koupil 999, to same. Lidem se asi libi design ale extremni jizdni pozice a pohodli je pak od jezdeni odradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 před 13 hodinami, Kairos napsal: Diky Jen jsem ho spravne nastavil, pred mesicem jsem ji dotahl z Hamburku, predchozi majitel udelal servis ale o nastaveni vedel tuzku a najel na tom houby. Loni jsem takhle koupil 999, to same. Lidem se asi libi design ale extremni jizdni pozice a pohodli je pak od jezdeni odradi. Jj nad 999s jsem slintal na výstavě v roce 2005, dokonce jsem ještě našel časopis s testem . Krásná motorka, dobře se o ně starej a občas sem šoupni nějaké . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se