Kairos Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Kolega si před 2 roky dělal řidičák na silnější mašinu, hledal podle ceny a vybral nejlevnější. A protože majitel/učitel v autoškole usoudil, že ho nemůže se základními jizdami pustit ke zkouškám, tak si kolega 2x jízdy připlácel, takže s cenou byl na úrovni dražších autoškol. Jméno autoškoly nepíšu, protože nevím, jestli ty jízdy navíc byly oprávněné nebo ne, tak abych někomu nekřivdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května To klidně říct můžeš. On ten slalom ve 40km/h ryhlosti neni zas taková sranda pro začátečníka a ještě dřeváka co neumí ani na kole, takže se klidně může stát, že to učitel viděl zodpovědně. Víš jak, voni si všichni myslí jaký sou hvězdy na mašině a pak je jejich první borovice v zatáčce. Takže na tom určitě nešetřit a hlavně chceš to přece umět, voni ty opakovaný zkoušky taky něco stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 4 hodinami, Strocek napsal: Jedna z nejlepších autoškol na motorky je autoškola Mašín, Praha 8 Čimice. Pak na druhý straně Prahy Autoškola Zubr na Břevnově. Crkva ve Strašnicích taky neni špatnej. V tom auto školství sou obrovský rozdíly, takže bych nechodil k někomu kdo má jednu vomlácenou motorku i když bude vo litr levnější... Tohle musim potvrdit, par let zpet jsem si u nej delal rozsireni. Spravnej chlap, neda to zadarmo (coz je teda u moto dobre), pro lidi z Phy pekny misto na Letny. A ma dobry stroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Ahoj všem, děkuji za nasměrování. Obvolali jsem několik kontaktů, A. Mašín jsem začal, a budu rád, když seženu nějakou, u které budu moct vše absolvovat ještě letos. (U Mašina už letos není šance.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Tak konečně vysněná motorka VFR 800. V4, rozvod kolama, stříkačka a k tomu výfuk horem, aby byla pěkně přiznaná jednostranná kyvka. Příjemné svezení a hlavně ten zvuk! Škoda počasí o víkendu, chtěl jsem vyrazit do Hořic tak, jak se patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Taj hodně pěkná Eddie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Distinguished Gentlemens Ride Praha 2024 a pan prezident 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Pěkný! Mohl vzít něco se sajdou a dát tam Mildu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Líbí se mi, že ochrance půjčili bmw r18ky. Stylový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Dnes na rychlovku k Novým Mlýnům otestovat repasované vidle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května organic: Co takhle kdyby PP používal brejle.... zase přestupek. Mám příbuznou, která se zabývá léčbou poranění očí. Nepřál bych vám slyšet, co v rychlosti 60km/h dokáže s okem udělat muška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Cau Cau, zachytil jsem tu dotaz na autoškolu na moto v blízkosti Prahy. Dělám momentálně Ačko v autoškole Vocílka - Roztoky u Prahy. Za sebe můžu doporučit, mají zajímavé stroje, člověk, který mě školí, dokáže všechno dobře předat a myslím, že ví o čem mluví. Kdyby měl někdo zájem, PM, pošlu víc info. Už mám odježděno, čekám na zkoušky, které by měli proběhnout v prvním červnovém týdnu. Rád bych co nejdříve pořídil první moto a začal jezdit. Chtěl bych nějakou ojetinu, neb o motorkách zatím nevím skoro nic a počítám, že se preference vykrystalizují, až budu mít něco naježděno. Budu se poohlížet po nějakém 600 hornetu a protože o tom zatím opravdu skoro nic nevím, tak to bude koupě dost naslepo. S místními mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti, proto to zkusím znovu, nebude někdo pouštět(nebo třeba nevíte o někom solidním kdo bude) horneta 600, Suzuki SV650, Yamahu FZ6, XJ6, nebo nějakou podobnou beginer friendly motorku? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Motorkari.cz....mrkni do sekce bazar, je z čeho vybírat, určitě něco solidního seženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května V 24. 5. 2024 v 13:00, polifka napsal: organic: Co takhle kdyby PP používal brejle.... zase přestupek. Mám příbuznou, která se zabývá léčbou poranění očí. Nepřál bych vám slyšet, co v rychlosti 60km/h dokáže s okem udělat muška Co? Nemít brejle je přestupek? A co mít otevřenej visor na integrálce to se taky nesmí? Jezdím běžně s otevřenou helmou po městě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května @organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Spíš než otázkama bych se řídil § 6 ods. 1 písm. h) zák. č. 361/2000 Sb. V tomhle případě je to výňatek z citace, ale kolikrát putujou po netu úplný blbosti, takže dycky zákon, případně vyhláška. Spíš se divim, že se někdo diví, když jde o ochranu zraku. Asi ještě netrefil čmeláka ve vyšší rychlosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Já se tedy divím jiné věci. Po tom jeho minulém prohřešku (bez přilby), že totéž v bleděmodrým zopakuje. Což může znamenat jen dvě věci. Buďto naprostou hloupost jeho týmu i jeho samotného jako řidiče, anebo jeho osobní aroganci. Ani jedna z variant mi není sympatická. Začínám litovat, že jsem mu to "hodil". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května A nebylo to poprvé. Už v rámci kampaně tak jezdil, ale tenkrát to nikdo neřešil. Nemá tahle helma výsuvný plexi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 6 hodinami, Strocek napsal: Spíš než otázkama bych se řídil § 6 ods. 1 písm. h) zák. č. 361/2000 Sb. V tomhle případě je to výňatek z citace, ale kolikrát putujou po netu úplný blbosti, takže dycky zákon, případně vyhláška. Spíš se divim, že se někdo diví, když jde o ochranu zraku. Asi ještě netrefil čmeláka ve vyšší rychlosti. Přesně tak, až jej jednou chytne do ksichtu bude se divit. Jedno jestli je to prezident nebo jakýkoliv jiný pacient od nás motorkářů. Osobně si nedokážu představit jet bez ochrany zraku, ale každého volba no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Každého volba je to třeba na Floridě. Ale v téhle zemi, jejíž je prezident i občan je to porušení zákona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se