Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Pepino777 napsal:

To chápu, já to ale řeším hlavně kvůli tomu, že už tu kartičku vlastně vůbec nemusím mít u sebe a v portálu oprávnění pro danou skupinu vidím.

Pokud tu kterou skupinu vidíš, vidíš i datum od kdy je udělená. Tím bych se řídil, bez ohledu na vydání ŘP.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na úřadě mi řekla, že řídit můžu až podepíšu převzetí kartičky viz správní řád. Na ministerstvu mi zase na lince řekli, že záleží co potkám za četníka, někdo mě pustí, ale může se stát že pedant si mě vychutná.. Prý jezdit důrazně nedoporučuje, dokud nebude kartička v ruce.

Z mého pohledu neznalého laika - v této oblasti digitalizace úplně k h*vnu, týden mám v portálu udělené oprávnění, ale dle orgánů jezdit nemůžu....

Odkaz ke komentáři

Uplne te chapu venku slunko moto v garazi a …. Nic. Nervy no. Ale vis co ? Neprepal zacatek hlavne v klidu. Vsechno ma svuj duvod. Treba mezitim trochu vychladnes a vyhnes se nejake kriticke situaci na ceste. Me se treba stalo, 1 jizda prvnich 100 metru, tak na prvni krizovatce byla zrovna tezka nehoda motorka vs auto. Asi si dokazes predstavit ty pocity kdyz jsem to mijel…. Tak klid a neprepaluj nevysiluj 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Pepino777 napsal:

Tak na úřadě mi řekla, že řídit můžu až podepíšu převzetí kartičky viz správní řád. Na ministerstvu mi zase na lince řekli, že záleží co potkám za četníka, někdo mě pustí, ale může se stát že pedant si mě vychutná.. Prý jezdit důrazně nedoporučuje, dokud nebude kartička v ruce.

Z mého pohledu neznalého laika - v této oblasti digitalizace úplně k h*vnu, týden mám v portálu udělené oprávnění, ale dle orgánů jezdit nemůžu....

Popravdě bych jezdil. Už nejsme v socíku a v ČR od 1. ledna mít ŘP u sebe už nemusíš. Oprávnění k řízení skupiny už máš udělený. Že nějaká káča na úřadu řekla "nenene", jen znamená, že je blbá a chce povědomě uzurpovat maximum moci. Předloni se mi stalo, že na poště podávám balík. Po zaplacení, přijetí do systému a osamolepkování jsem si ho ještě půjčil zpátky, abych si ho vyfotil. Pošťačka (stará paštika) se začala hádat, že v žádným případě se na poště nesmí fotit. Asi si vzpomněla na normalizaci, kdy se nesmělo ani fotit na nádraží, ze strachu před západními špióny a rozvraceči. No seřval jsem jí na fleku, že balík stále patří mně, co si myslí? Sklapla, balík mi šoupla zpátky a od tý doby je výrazně uctivá. Už pokud Ti na ministerstvu ofiko řeknou, že vlastně záleží na libovůli fízla, je smutný dokreslení "právního státu", ve kterým žijeme. 

Odkaz ke komentáři

Kluci, je to paráda, dneska 7. den v sedle 1230km po Rakousku, Slovinsku, Itálii a Chorvatsku a zatím, mimo nějaké drobnosti všechno naprosto super. Jsem tedy utahaný jak šňůrka od záchodu, ale zvládám.

IMG_20240816_140520194_HDR.jpg

IMG_20240816_082223158.jpg

IMG_20240815_091437416.jpg

IMG_20240814_182547856.jpg

IMG_20240814_161339737.jpg

IMG_20240814_092433344_HDR~2.jpg

IMG_20240814_124321232.jpg

Odkaz ke komentáři

Člověk se pořád učí. Dneska jsem si chtěl zopakovat otočku s nohama na stupačkách na úzkým místě (cca 5 metrů). Že to nevyjde, bylo víceméně jasný. Ale nedošlo mi, že když zastavim v náklonu, abych si couvnul, tak tu mašinu už nepochytám :D. No, aspoň je "pokřtěná" a nikomu se nic nestalo. Příště stroj před zastavením musím narovnat :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, farkyostrava napsal:

dneska to bylo plnotucne 🙂
IMG_3194.thumb.jpeg.afe6e7690207335e1b57aecab6913492.jpeg

Správná barva motorek.

Ten Low Rider ST je úplně nádnerná motorka. Škoda že ten kokpit je úplně holej a koukáš jenom na ten malej budíček na řídítkách.

Odkaz ke komentáři

V 16. 8. 2024 v 19:40, KFL napsal:

Člověk se pořád učí. Dneska jsem si chtěl zopakovat otočku s nohama na stupačkách na úzkým místě (cca 5 metrů). Že to nevyjde, bylo víceméně jasný. Ale nedošlo mi, že když zastavim v náklonu, abych si couvnul, tak tu mašinu už nepochytám :D. No, aspoň je "pokřtěná" a nikomu se nic nestalo. Příště stroj před zastavením musím narovnat :D.

Tohle se mi stalo při druhé jízdě s novým Stromíkem. Dojeli jsme domů, já se otáčel před barákem se ženou za sebou a blbec jsem si hrábl na přední brzdu. Takže jsme se položili, žena mě překročila, utrousila DEBILE! a šla domů, naštěstí má Klofan skvělý padáky, takže ani škrábnutí😂

Odkaz ke komentáři

Včera jsme se vrátili z dovolené, dopadlo to nad očekávání výborně. Jsme celí a motorky taky😀 Jeli jsme 8 dní navštívili Rakousko, Slovinsko, Itálii a projeli Julské a Taurské Alpy. Celkem 2400 km. 

IMG_20240816_172835068_HDR~2.jpg

IMG_20240816_172302495.jpg

IMG_20240816_140520194_HDR.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...