Kairos Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Super spolujezdec, nemuze Te pestickama mlatit do helmy abys zpomalil 1
Bert Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna @Fester výborné, smysluplné, líbí. Držím vám palce a přeji spoustu šťastných kilometrů. 1
Tobi Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 40 minutami, Kairos napsal: Super spolujezdec, nemuze Te pestickama mlatit do helmy abys zpomalil A nemusí motocykl uzamykat.
marty87 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Včera 200km kolem komína Beroun Slapy a bomba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Xenomorfus Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Jel sem pres vikend severem, teploty 6-10. Dneska jeste fucelo jak cyp. Ale nejakych 800km sme s "Robertem" zvladli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
warann Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Tak jsem se po X letech vrátil od velkých skútrů k motorce. No motorce, je to s tím automatem motorka tak tak ;-). Nicméně věděl jsem co chci, resp. potřebuju a pro ten účel je to OK. Jen jsem za ty léta zlenivěl a zpohodlněl. Takže musím nutně vyměnit plégo. Samozřejmě je toho mrak, ale bez reálnýho vyzkoušení je to stejně loterie. Pokud by tedy měl někdo NC a zkušenost nebo tip na konkrétní turistický plégo, tak ocěním jakýkoli info, ať už tady nebo přes SZ. Díkes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Geodet Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 1 hodinou, warann napsal: Tak jsem se po X letech vrátil od velkých skútrů k motorce. No motorce, je to s tím automatem motorka tak tak ;-). Nicméně věděl jsem co chci, resp. potřebuju a pro ten účel je to OK. Jen jsem za ty léta zlenivěl a zpohodlněl. Takže musím nutně vyměnit plégo. Samozřejmě je toho mrak, ale bez reálnýho vyzkoušení je to stejně loterie. Pokud by tedy měl někdo NC a zkušenost nebo tip na konkrétní turistický plégo, tak ocěním jakýkoli info, ať už tady nebo přes SZ. Díkes. Taky mám NC, ale ne 750, ale 700. Taky jsem měnil plexi za vyšší. Značku už nevím, je to už víc než 10 let. Ale nepomohlo to. Tak jsem tam přidělal deflektor. A pak už to bylo dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna @Geodet díky, tos mě nepotešil, ale ani nepřekvapil :-). Vypadá to bohužel jako Givi, co jsem si vybral: https://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/1415935/c85416-plexiskla-dle-typu-motocyklu/givi-d1146st-sire-plexisklo-honda-nc-750-x-16-20.html?srsltid=AfmBOorK2fYDSU_UAnDeGA7n99FK8ZhvH-B59K5X3dQbXwcT0aQimT0S Nicméně asi to zkusím, a deflektor když tak přidám. Btw měl jsem problém spíš s nepříjemným ofukem kolem (z boků), než z vršku, kde to přes helmu šlo bez hučení a turbulencí.
Horhe Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Na cestě do Senigallie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Roland Sands Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Už mi to chybělo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Skarohlid Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Dneska to šlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
KFL Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Skoro 300 km/4,5 h kolecko podle navigace calimoto. Musim rict, ze dost dobry! Vyhejba se hlavnim tahum, vyber silnicek peknej (spousta vesnic teda), par mist se skvelejma vraceckama, lesy, rybniky, kopce.. bezva! 2 1
cali Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Calimoto je vazne super som to tak raz po haluzi pustil a paradne som si zajazdil v okruhu 50km od baraku po cestach o ktorych som vobec nevedel ze existuju 1
Bukoowsky Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Přírustek do rodiny...vítej, bestie! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lamizol Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Dneska 300 km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Irwinek Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Tak ve čtvrtek jsme s mladym vyzvedli a dnes najel skoro 300 km. Mladej dostal vynadáno a já mám tichou domácnost , a to na to nemám papiry a platil jsem jen kus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Dez123 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Ta zelená je parádní, jen jsem nikdy u této mašiny nechápal polohu výfuku.
Irwinek Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 9 hodinami, Dez123 napsal: Ta zelená je parádní, jen jsem nikdy u této mašiny nechápal polohu výfuku. Asi aby se spolujezdkyně naučila držet nohy od sebe 2
Fester Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května (upraveno) Tak dneska zvykacích 50 km. Kira byla celou cestu v klidu a zvědavě koukala po okolí i v rychlosti okolo 100 km/h. Oba jsme si jízdu užili Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. května uživatelem Fester Úprava fotek 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se