Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 40 minutami, Kairos napsal:

Super spolujezdec, nemuze Te pestickama mlatit do helmy abys zpomalil🤣

A nemusí motocykl uzamykat😜.

Odesláno

Tak jsem se po X letech vrátil od velkých skútrů k motorce. No motorce, je to s tím automatem motorka tak tak ;-).

Nicméně věděl jsem co chci, resp. potřebuju a pro ten účel je to OK. Jen jsem za ty léta zlenivěl a zpohodlněl. Takže musím nutně vyměnit plégo. Samozřejmě je toho mrak, ale bez reálnýho vyzkoušení je to stejně loterie. 

Pokud by tedy měl někdo NC a zkušenost nebo tip na konkrétní turistický plégo, tak ocěním jakýkoli info, ať už tady nebo přes SZ. Díkes.   

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 1 hodinou, warann napsal:

Tak jsem se po X letech vrátil od velkých skútrů k motorce. No motorce, je to s tím automatem motorka tak tak ;-).

Nicméně věděl jsem co chci, resp. potřebuju a pro ten účel je to OK. Jen jsem za ty léta zlenivěl a zpohodlněl. Takže musím nutně vyměnit plégo. Samozřejmě je toho mrak, ale bez reálnýho vyzkoušení je to stejně loterie. 

Pokud by tedy měl někdo NC a zkušenost nebo tip na konkrétní turistický plégo, tak ocěním jakýkoli info, ať už tady nebo přes SZ. Díkes.   

Taky mám NC, ale ne 750, ale 700. Taky jsem měnil plexi za vyšší. Značku už nevím, je to už víc než 10 let. Ale nepomohlo to. Tak jsem tam přidělal deflektor. A pak už to bylo dobrý.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

@Geodet díky, tos mě nepotešil, ale ani nepřekvapil :-). 

Vypadá to bohužel jako Givi, co jsem si vybral:

https://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/1415935/c85416-plexiskla-dle-typu-motocyklu/givi-d1146st-sire-plexisklo-honda-nc-750-x-16-20.html?srsltid=AfmBOorK2fYDSU_UAnDeGA7n99FK8ZhvH-B59K5X3dQbXwcT0aQimT0S

Nicméně asi to zkusím, a deflektor když tak přidám.

Btw měl jsem problém spíš s nepříjemným ofukem kolem (z boků), než z vršku, kde to přes helmu šlo bez hučení a turbulencí. 

Odesláno

Skoro 300 km/4,5 h kolecko podle navigace calimoto. Musim rict, ze dost dobry! Vyhejba se hlavnim tahum, vyber silnicek peknej (spousta vesnic teda), par mist se skvelejma vraceckama, lesy, rybniky, kopce.. bezva!

8d0ebb7dc14585e29e8c6f4149a33ced.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Calimoto je vazne super som to tak raz po haluzi pustil a paradne som si zajazdil v okruhu 50km od baraku po cestach o ktorych som vobec nevedel ze existuju :D

• Like 1
Odesláno

Tak ve čtvrtek jsme s mladym vyzvedli a dnes najel skoro 300 km. Mladej dostal vynadáno a já mám tichou domácnost , a to na to nemám papiry a platil jsem jen kus 🤔

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Tak dneska zvykacích 50 km. Kira byla celou cestu v klidu a zvědavě koukala po okolí i v rychlosti okolo 100 km/h. Oba jsme si jízdu užili 👍

Upraveno uživatelem Fester
Úprava fotek
  • Like 1
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...