Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, zceyee napsal:

Chyba tam nebyla, jelikoz jsem to instaloval sam. Ted tam chyba je, minule lozisko sem behem demontaze sbiral po kulickach, ten bordel mi nez sem dojezdil (musel jsem dojet nekam k civilizaci kde byl trochu signal, v krkonosich) vysoustruzil v kole trochu diru, takze nynejsi lozisko v kole je jedno vsazeno tak napul ... j(asi pulka je utopena spravne a kolem pulky je par desetin mm mezera, tedy jsem nizkou zivotnost nynejsiho loziska tak trochu ocekaval. Dalsi lozisko budu montovat do noveho kola (kde nic vysoustruzeneho znicenym loziskem nebude), ale chci tam dat to nejlepsi co muzu. To minule lozisko se rozpadlo asi po 1500 km a instalace byla spravna. Mohlo byt vadne z vyroby, to nepopiram, pravdepodobne to byl take nejaky noname shit z cinske opravne sady.

No, kdyz myslis.... Vyvracet Ti to nebudu. Pokud je vsecko spravne, tak i ZVL lozisko, ktere do kola stoji asi 50,- kc vydrzi vyssi tisice km, nebal bych se rict klidne 20k km. SKF urcite 30k. Pokud vydrzi "stovky" km neni problem v lozisku. Za tech vice nez 30 let co servisuju motorky a vyssi desitky vymenenych lozisek v kolech sem to !nikdy! nemel jinak. Obcas odchazi zasteji treba u velkych jedno a dvouvalcu lozisko rozety. 

Ja mam na "Jendovi" loziska v kolech menene pred Dakarem, daly pak i Spanelsko, v tuhle chvili maji cca 30k a jeste urcite 10 - 20k km daji. 

Jo a cinske loziska maji kluci (kamosi) ve vsech CF-moto a dalsich a maji najezdy pres 20k a zadny problem s timhle nikdo neresil.... Ja na svem cinanovi mam 6k. 

• Odpovědi 14,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 26 minutami, Xenomorfus napsal:

No, kdyz myslis.... Vyvracet Ti to nebudu. Pokud je vsecko spravne, tak i ZVL lozisko, ktere do kola stoji asi 50,- kc vydrzi vyssi tisice km, nebal bych se rict klidne 20k km. SKF urcite 30k. Pokud vydrzi "stovky" km neni problem v lozisku. Za tech vice nez 30 let co servisuju motorky a vyssi desitky vymenenych lozisek v kolech sem to !nikdy! nemel jinak. Obcas odchazi zasteji treba u velkych jedno a dvouvalcu lozisko rozety. 

Ja mam na "Jendovi" loziska v kolech menene pred Dakarem, daly pak i Spanelsko, v tuhle chvili maji cca 30k a jeste urcite 10 - 20k km daji. 

Jo a cinske loziska maji kluci (kamosi) ve vsech CF-moto a dalsich a maji najezdy pres 20k a zadny problem s timhle nikdo neresil.... Ja na svem cinanovi mam 6k. 

Vsak pisu ze ted je to kolo dojebane od minuleho loziska, proto tam lozisko poradne nezapasovalo a vymlelo se, ale predtim to bylo v pohode (ale jak pises, mohl se tam dostat nejaky bordel, to nepopiram). U moto tedy nevim ale u aut sem mel vicekrat stesti na vadne lozisko z vyroby. Nevadi, objednal jsem loziska komplet SKF na dve motorky, je to prace na chvili a stoji to hovno, neresit. :) 

Odesláno

Tachlovický trojúhelník, přesně tady loni padlo moje rozhodnutí stůj co stůj pořídit Hondu veterána. Škoda že srazů se starými japonci není více, na ty Jawy a Čezety se taky pěkně kouká, zvlášť když jsou v pěkným stavu, ale moje srdcovka to asi nebude. Honda a Seiko, toť můj mainstream z dálného východu 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno

Mám dotaz, třeba s tím máte někdo zkušenost. Guzzina mi teď fest cuká a chcípe při zahřátém motoru. Čerpadlo běží dál. Po vychladnutí nastartuje a běží v pohodě. Že by ventilové vůle? Na motorce jsou přehrané palivové mapy, ale s těmi to naběhalo v pohodě 8 tisíc.

Odesláno
před 1 hodinou, klobadysek napsal:

Mám dotaz, třeba s tím máte někdo zkušenost. Guzzina mi teď fest cuká a chcípe při zahřátém motoru. Čerpadlo běží dál. Po vychladnutí nastartuje a běží v pohodě. Že by ventilové vůle? Na motorce jsou přehrané palivové mapy, ale s těmi to naběhalo v pohodě 8 tisíc.

Stelvio mi blblo po desti, kdyz navhly budiky. Tuono V4R zase nestartuje kdyz je horko, slaby kabely od baterky. 

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, klobadysek napsal:

Start je v pohodě. Navíc se to děje když je krásně, na dešti to nebylo. 

Zkusil bych zkontrolovat dobíjení (voltmetrem na baterce), jestli neumřel regulátor a nedává moc velké napětí do systému.

Upraveno uživatelem Milog
Odesláno
před 22 hodinami, klobadysek napsal:

Kludne by to mohla/i byt cievka/y pri nejakej kombiacii tepla a vibracii to prestane palit.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

@lamizol jak se Ti přes léto osvědčil ten pasivně chladící potah na sedlo?

Měl jsem ho doporučenej od kolegy, kterej ho má a měl i na jiných motorkách a strašně to chválil. Nevěřil jsem tomu, ale fakt super věc. Kolikrát jsme cejtil jak to pod prdelí luftuje. Z Alíku asi za kilopade přímo na mojí strojovnu. Můžu jenom doporučit! Při nákupu pozor, dělaj jako takovou jenom meš látku, ale tohle je 3D pevná síťovina.

• Dát hlas 1
Odesláno

Je mozne aby sa nova dosticka nevosla na dlzku do brzdica?  Bud mi poslali nejaky fejk, alebo uz ani to Brembo nie je co byvalo :D

Odesláno

Tak na začátku roku mi odpadla překážka k tomu si splnit sen a letos jsem to dotáhl. Zatím začínám jen s baby strojem, ale i tak mě to baví. Holka má 18 let, stála tašku hrušek, ale hned jsem si jí dal do pucu - předělal jsem blinkry na původní žárovky, udělal spojku, repas přední vidle a ještě na jaře udělám řemeny a řetězovku. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 32 minutami, cali napsal:

Je mozne aby sa nova dosticka nevosla na dlzku do brzdica?  Bud mi poslali nejaky fejk, alebo uz ani to Brembo nie je co byvalo :D

Že by DODO !? ( Dodelej doma)

Odesláno

...je to o tej cervenej farbe ktorou to Brembovci netieraju, ked farbu vezmem smirglom bude to asi ok, ale zatial som tam dal ine dosky co tu este mam nazvys.

• Dát hlas 1
Odesláno

Možná jsem hloupý junák…. Ale k Zetku jsem si koupil včera tudle 2006tku KLE500 na blbnutí… zatím jsem s tím lítal jen včera večer… ale musím říct… má to něco do sebe… oproti moderní z900 nebe a dudy 🤔

• Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...