Ivan Lelák Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Pokud chlapci nikam moc nespěchají a nevadí jim mít občas ruce od šmíru, tak bych řekl, že to na pincku bude pohodlnější, než na kdejakém Harleji...i když na Krosbouna mi nesahej! To na Gorille taky a ani nejsem od šmíru . Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Ani nevíte, jak vám chlapi závidím. Venku krásně a já na ATB. A příští víkend bude určitě chcát...vydrzat, casu dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbem Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 pekny stroj!tak vitaj medzi nami! Aby nedošlo k omylu, stroj není můj Na okruh nemám tolik času, tak by mi to doma zbytečně čekalo v garáži. Na silnici mám v garáži Hondu VFR800 a malý esvéčko to BMW si půjčuju v Brně, když tam s nima bike-promotion přijede Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Tak změna: nemáš krásné bawko! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbem Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Nemám, ale už se na něj zase těším do Brna :-D Dvakrát třikrát do roka si ho tam půjčit vyjde celkem rozumně. Má to nazutý nový gumy, nachystaný rovnou na ježdění, je u toho mechoš, kterej to sešteluje jak si řekneš. Na mý mrdalský ježdění, kdy nemusím mít každej šroubek podle sebe, je to suprová záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Tak změna: nemáš krásné bawko! :-) ale aj tak vitaj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Pánové, dostala se ke mě informace že se 9-10.5 ve Vyškově koná Supermoto Academy. A jsou volná už jen 3 mista. Pokud se vám doma zrovna neválí nějaké supermoto, i tak vytáhněte motorku a stavte se na pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tak jsem měl možnost se svým strojem trochu zaolejovat Svoboďák v Brně. Kolona vypadala opravdu stylově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tak já včera konečně letos poprvé. Sice jen 150 km kolem komína, ale stálo to za to a už se těším na další pěkný víkend a výlet někam dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Ja som vcera po zime ozivil skutra a celkom som si na tych malych kolieskach zablbol.. asi to fakt chce zase obnovu motoparku. Nemate niekdo osobne skusenosti s poslednou vfr1200? Ked to uvadzali som bol na skusobnej jazde a nebolo to ale vobec zle, len take trochu moc "suche", nieco mi tam chybalo. ale mozno to bolo zvukom ktory je v serii dost chaby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Již od pátku jezdím tohle....jak bude čas, tak se zase rozepíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Vypadá to dobře, ale proč měnit starou dobrou za novou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Ja som vcera po zime ozivil skutra a celkom som si na tych malych kolieskach zablbol.. asi to fakt chce zase obnovu motoparku. Nemate niekdo osobne skusenosti s poslednou vfr1200? Ked to uvadzali som bol na skusobnej jazde a nebolo to ale vobec zle, len take trochu moc "suche", nieco mi tam chybalo. ale mozno to bolo zvukom ktory je v serii dost chaby.šak to je honda, ta je vždycky suchá. Měl vfr 750 a bylo to jak jezdit na přerostlém skůtru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Vypadá to dobře, ale proč měnit starou dobrou za novou?Chtěl jsem obměnit/rozšířit motopark (nevím, blbost), ale nakonec z toho možná sejde. Zítra ho vezu zpátky do Renocaru. K pořízení mě vedlo vícero důvodů. Jeden docela pádnej je ten, že se novinky neradi učíme servisovat na cizích strojích. Je to nefér vůči zákazníkům, kteří by o tom nevěděli. Naštěstí jsme zatím na každej novej model našli dobrovolníka, kterej to za úpravu finančních podmínek rád nabídl. Zatím to vždy vyšlo... a dělám BMW přes 15 let. Mám najeto přes 300 km, zatím nevím....tak půl na půl. Uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Tohle se uci v motoskole?https://i.imgur.com/ayLC7EU.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Včera jsem narazil na moc pěknou uprava Hondy Monkey a tak se musí podělit, mě se to moc líbí a jednou budu asi maličkou Hondu pořídit Třeba budu někoho inspirovat . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zde nějaké povídání: http://www.bikeexif.com/honda-monkey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Pocket Rocket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 a vsak pridam sa aj ja teda ziadna limitka specialitka ale sluzi k plnej spokojnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Pocket Rocket hehe, presne!boze ako som za mlada Monkey milovalmaicky stvortakt - ten zvuk na volnobeh nestutocne nieco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se