10mm Posted October 19, 2017 Report Share Posted October 19, 2017 A mimochodem moc pěkná! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Ačko spravené konečne, hura. Ak niečo kupim o rok tak by som chcel absolvovať Sršňovu motoškolu to je ďalší cieľ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Nevím jestli jsi nepsal, že chceš Hondu NC750X. Tak v ČR teď docela spadly ceny nových NC.A pokud chceš k Sršňovi, tak to chce objednat s předstihem. Mývá docela plno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 (edited) Ano taky je plan. Honda nc "niečo". Tak uvidím ci sa nieco podari. Viem ze su dost vytazení . Dik za radu. Edited October 20, 2017 by gerhard Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Co ze si vlastne zvolil tenhle stroj? Co bylo jeste na vyber?citizeny boli v kufri Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Triumph Trophy Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Sorry rychle citanie. Na vyber bolo vsetko mozne ale vybral som si Trophy lebo som ju chcel vyskusat. Tiez ma nastavitelne plexi a kedze som velky tak bezne kapotaze mi robia len problem a masin bez kapotaze zase v pozicovniach vela nie je.. toto vyzeral byt spravny kompromis a aj bol. Skoda ze to malo (zrejme) priplatkove gelove sedlo, ric ma bolela este vcera Link to comment Share on other sites More sharing options...
klobadysek Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 A mimochodem moc pěkná!Díky. Myslím, že se klukům italskejm podařilo vystřihnout originální design který je nadčasový. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klobadysek Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Ačko spravené konečne, hura. Ak niečo kupim o rok tak by som chcel absolvovať Sršňovu motoškolu to je ďalší cieľ. Tak gratuluju. Proč odkládat koupi? Přes zimu se dá v klidu vybírat. Na jaře už je kupující pod tlakem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 ? dik pekne. Teraz sa musim sustredit na pracu a veci okolo family. Viem na jar su ceny asi vyssie, ale nemusim sa ponahlat. Taknsi to vychutnam neskor. Vydrzim. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Sorry rychle citanie. Na vyber bolo vsetko mozne ale vybral som si Trophy lebo som ju chcel vyskusat. Tiez ma nastavitelne plexi a kedze som velky tak bezne kapotaze mi robia len problem a masin bez kapotaze zase v pozicovniach vela nie je.. toto vyzeral byt spravny kompromis a aj bol. Skoda ze to malo (zrejme) priplatkove gelove sedlo, ric ma bolela este vcera Tak to jo, pekny Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 http://youtu.be/692kYQN8q5Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldic Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Tak jsem se rozhodl pro stroj. Budee to nove R1200RT. Chtel bych se pred objednanim poradit o doplnkove vybave:Bezklicove startovani - ano ci ne?Centralni zamykani - ano ci ne?Dynamicka ESA - tady jsem asi nejvic nerozhodny a pokud se nechcete zdrzovat ostatnim, tak aspon tady poradte prosim. Diky moc za rady. Vicero hlav vic vi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewolucionar Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Tak jsem se rozhodl pro stroj. Budee to nove R1200RT. Chtel bych se pred objednanim poradit o doplnkove vybave:Bezklicove startovani - ano ci ne?Centralni zamykani - ano ci ne?Dynamicka ESA - tady jsem asi nejvic nerozhodny a pokud se nechcete zdrzovat ostatnim, tak aspon tady poradte prosim. Diky moc za rady. Vicero hlav vic vi.Esa ano, vyborna vec ktoru casto pouzivam, bezkluc zamna nie, dalsie kurvitko, na gsa jeden nechal klucik v kufry nastartoval a isiel, klucik sa vyklepal a spadol do nenavratna,,, ked jazdec zastal o 490km vypol motor a uz nenastartoval.. Nehovoriac o problemoch s vickom nadrze, atd,, treba nastudovat a rozhodnut sa spravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Tak sem se porozhledl, ze bych po peti letech zas neco koupil a tvl co to je? Nekdy v roce 2014 asi sem mel nabidku na bandita 650 v kapote fungl za 140... Mt 09 sla nekdy tou dobou za 130... Dnes mt09 260??? Gsxr 1000 pul mega?? Chtel bych dvouval, 650 max. 800 asi, na pohodu... Asi neco ve stylu SV 650N, cestovni enduro asi ne, to mam jeste čas Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Tak jsem se rozhodl pro stroj. Budee to nove R1200RT. Chtel bych se pred objednanim poradit o doplnkove vybave:Bezklicove startovani - ano ci ne?Centralni zamykani - ano ci ne?Dynamicka ESA - tady jsem asi nejvic nerozhodny a pokud se nechcete zdrzovat ostatnim, tak aspon tady poradte prosim. Diky moc za rady. Vicero hlav vic vi. ja mam na motorke wireless (aftermarket) a na kluc uz by som nemenil, takze urcite ano.central - anoESA - na cestnu motorku je to podla mna zbytocny luxus a potencialny zdroj problemov. story o stratenom kluci - toto sa ti stane len raz, aj to len ked si z tych menej bystrejsich.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Lion - ty si pleteš MT-07 a MT-09. MT-07 byla před pár lety za 130. A teď je za 160. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 ESA určitě ano, to je věc k nezaplacení. Přepínat si podvozek za jízdy podle nálady a stavu silnice nemá chybu, moc se mi po ní stýská. Právě na cesťák to dává nejvíc smysl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 ja si myslim ze to prave dava zmysel pri zmene povrchu a zatazeni masiny. Cestakom jazdis stale po asfalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 (edited) ja si myslim ze to prave dava zmysel pri zmene povrchu a zatazeni masiny. Cestakom jazdis stale po asfalte. Ale po jakým! Chvíli parádní úsek, že si máš chuť zazlobit a přibrousit stupačky, vo pár kiláků dál zase českej tankodrom. Pak taky když už jsem ztahanej po pár stech (jsem už starší člověk s páteří po záruce a kloubama na repas), je požehnání si povolit podvozek na komfort. Hele, najel jsem s tím přes 30 tkm na Káčku od Tater po Alpy plus párkrát Sardínii, vím co povidám. Mít tu možnost, už bych jinak nechtěl. Edited November 9, 2017 by Americkej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts