Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Pánové dotaz pro majitele GS. Řešíme v práci s kolegou, jestli jede GS při odpojený baterce. Jakože nastartuješ, odpojíš (nebo jí máš rozbitou) a jestli ti to pojede jenom na alternátor. Kolega mi říká, že ne. Což se mi u cestovního endura moc nezdá.

Odesláno

blackhead, jj, jedno je kawa a druhy honda... :) Proc myslis? Podle me cb,xjr,zrx,gsx je stejna kategorie nahatejch muscle biku. Teda jeste me napada, jestli si nemyslel cb1000... To je samo jinde. Ja myslel cb1300/nebo big block.

DEM udelal repliku Goosovi Kawy... Za me dobry

post-26281-0-70276400-1517903832_thumb.jpg

post-26281-0-72737200-1517903840_thumb.jpg

Odesláno

Strocek, 80tka nebo 100vka bych veril, ze mozna i jo,protoze to jsou motorky:) na novejsi bych si asi nevsadil. Ale nevim, hlavne ty novejsi s dualem by dle me nebrzdilo, coz by asi vadilo.

Odesláno
  V 6. 2. 2018 v 7:49, Strocek napsal:

Pánové dotaz pro majitele GS. Řešíme v práci s kolegou, jestli jede GS při odpojený baterce. Jakože nastartuješ, odpojíš (nebo jí máš rozbitou) a jestli ti to pojede jenom na alternátor. Kolega mi říká, že ne. Což se mi u cestovního endura moc nezdá.

Bez akumulátoru nejede žádná...

Odesláno

Ja se ale puvodne bavil o Z900RS, to se s tema muscle srovnavat neda.

V 6. 2. 2018 v 7:57, TLD napsal:

blackhead, jj, jedno je kawa a druhy honda... :) Proc myslis? Podle me cb,xjr,zrx,gsx je stejna kategorie nahatejch muscle biku. Teda jeste me napada, jestli si nemyslel cb1000... To je samo jinde. Ja myslel cb1300/nebo big block.

Odesláno
  V 6. 2. 2018 v 7:57, TLD napsal:

za taku prima kapotaz by som sa asi schoval aj ja :)

Odesláno
  V 6. 2. 2018 v 20:14, blackhead napsal:

Ja se ale puvodne bavil o Z900RS, to se s tema muscle srovnavat neda.

no jasne, s tak malou motorkou predsa nemozes stihat tempo konverzacie o 1.2 litrovych bajkoch.. to da rozum :)

Odesláno
  V 6. 2. 2018 v 19:28, Pavelpu27 napsal:

Podle mě jede. Stačí to natočit, pak odpojit baterku a pojede to normálně. Alternátor to v pohodě uživí.

Vyzkoušeno, nejde to. Dělám to dvacet let. Všechny spotřebiče jedou z baterky. Altík baterku jen dobíjí. 

Odesláno

Souhlasím s Cyrilem. Kromě toho že ví co píše si vybavuju, že několikrát v životě jsem musel nastartovat motorku (i auto) s vybitou baterkou pomocí startovacího zdroje. Motorka chytla, ale po odpojení zdroje opět chcípla, protože její vlastní baterie byla vybitá moc. Baterie se musela chvíli nabíjet, pak už motor v chodu udržela a jízdou se pak dobila...

Odesláno
  V 6. 2. 2018 v 21:14, instant napsal:

no jasne, s tak malou motorkou predsa nemozes stihat tempo konverzacie o 1.2 litrovych bajkoch.. to da rozum :)

Pche, člověk vám tady dá na obdiv novou pěknou mrstnou masinu a vy se během chvilky preswitchnete na starý těžký houpavy jebky :)

Odesláno

Moco, klido se ptej, mel jsem soucasne s3 1050 a scrama. S3 jsem mel 8let a naprosto skvela motorka, na vse:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...