mAra_ Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Co mě právě naštvalo, nebo sem? No tak to dám sem... Ve 180 na dálnici defekt. Tlačil jsem do teď cca 4km a asi tu zdechnu než pro mě přijedou... A pokud nezdechnu, tak se ozeru až se dostanu domu... To zas bude víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 To je ta, kterou zajizdis sestre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 To je přesně ona... Každý dobrý skutek... Vždyť to znáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 (upraveno) Hlavně že jsi v cajku. Každopádně celkem chválím poserpruhy, co člověk občas vidí, tak ty lidi musej snad jezdit jenom rovně. Ségra bude machrovat Upraveno 22. června 2018 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Vie niekto radu? Bandit 1250, striekačka. Pri jemnom pridaní plynu ide ok ale pri plnom plyne začne v cca 4000 dusiť a tieto otáčky neprekročí.. Skoro ako keby to bolo v obmedzovači. Inak check ok po zapnutí klúča. Sviečky a vzduchový filter idem meniť. Sviečky sú trochu čierne. Vymením a uvidím ale ani sviečky ani filter niesú v zlom stave.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 ked sa dusi tak bud ma malo vzduchu, elektriny alebo dzusu. Ale nejaku fueling chybu byto asi zahlasilo, tak by som zacal vzduchovym filtrom, u tychto stvorvalcov byva na pekne zayebanom mieste a mozno ti tam uz rastu borovice z toho pelu co tu na jar lietal..Ked uz to budes mat rozkuchane, rovno si tam daj nejaky normalny filter, napr K&N.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 No mám to už rozobraté a čakám na nové veci. Filter je trochu špinavý a sviečky trochu čierne ale ani jedno nieje v k.o. stave. Tak uvidím po výmene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 mAra_ - tak snad to dobře dopadlo, doporučuji sebou vozit opravnou sadu s knoty a bombičkami. Na druhou stranu, motocyklová pneumatika je konstruovaná i na dojetí bez tlaku. Kdysi jsem jel do Rumunska, na dálnici na Olomouc motorka trochu plavala, ale přikládal jsem to podélným kolejím a tak jsem to ignoroval. Na prvních semaforech v Olomouci mne jeden řidič auta upozornil, že mám prázdnou zadní gumu, musela být prázdná už minimálně 20 km. Dojel jsem na pumpu, našel na internetu pneuservis a dojel tam, nakonec mi to spravili obyčejným knotem, stejným jako jsou v opravných sadách. A vzpomínám ještě na případ, kdy na vyjížďce kamarád na BMW R1150RT přejel rychle železniční přejezd, zdeformoval oba ráfky a ušel tlak v obou pneumatikách. Přesto dojel v pohodě asi 40 km domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Myslim ze u striekacky je co 12K km predpisane synchro klapiek a kontrola TPS,... kedy si bol naposledy? Pokial ide o KN tak nazory sa roznia, ja teda striekacky tolko nemam nastudovane, ale napriklad u karba to narobi casto viac skody nez uzitku. Striekacka bandit si so svojvolnym namontovanim priepustnejsieho filtra udajne v pohode poradi, ale zaroven som cital, ze to bez prislusnej palivovej mapy nicomu moc nepomoze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 No brat to má necelý rok. Tak menil akurát olej a viac nebolo treba zatiaľ. Dnes vymením sviečky a filter, kuknem sitko v nádrži a uvidím či sa to zlepší.. Dík za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Myslim ze u striekacky je co 12K km predpisane synchro klapiek a kontrola TPS,... kedy si bol naposledy? Pokial ide o KN tak nazory sa roznia, ja teda striekacky tolko nemam nastudovane, ale napriklad u karba to narobi casto viac skody nez uzitku. Striekacka bandit si so svojvolnym namontovanim priepustnejsieho filtra udajne v pohode poradi, ale zaroven som cital, ze to bez prislusnej palivovej mapy nicomu moc nepomoze. kym neotvoris vyfuk tak vacsina normalnych ecu tomu sama prisposobi /ak nie tak to zistis ked ti odidu ventily /, samozrejme o zvysovani vykonu bez novej mapy tu ani nie je rec. KN je dobry v tom, ze ho vies vycistit a znova pouzit. O priepustnost mi ani tak neslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Zdar kolegove,pred casem jsem tady psal, ze budu v cervenci delat projizdu po CR a navstevovat filmova mista a par z vas psalo, ze by se nekde kousek pridali.Termin je 4.-8.7. s tim, ze se budu pohybovat nasledovne:4.7. prejezd z Ostravy do Pertoltic (u Frydlantu v cechach)5.7 Pertoltice - Ceske Svycarsko a bloumani po okoli - a zpet6.7. Presun na Sumavu z Pertoltic, pres Hrabalovu hajenku, Křečovice a Hoštice7.7. Sumava, mozna k Plane u Marianskych lazni a pak tah smer Zdar nad Sazavou (nebo tam nekde - na pul cesty smer OV)8.7. Navrat do OV To jen tak ramcove, blizsi a hlavne aktualni info a kontakt pro pripadne zajemce o setkani, pres SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Trocha ochlazení neuškodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Krása :clap:Už jsem vyzvídal lokalitu ve vlákně copak to mám dnes na ruce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Díky. Na pár dní jsme se ženou vypadli na Grossglockner, Kaprun, prostě trochu pojezdit po Alpách. Dlouho jsme tu nebyli. A super. Upraveno 28. června 2018 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jé, to je krása :-) Udělej mi nějakou pěknou fotku GG ať zavzpomínám, dík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Afri, pochybuji, že dostanou mašinu do Pallaviciniho kuloáru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Afri, pochybuji, že dostanou mašinu do Pallaviciniho kuloáru :-)Když se hele Berte hecnu, to bys čuměl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Trocha ochlazení neuškodí...U Tebe trocha ochlazení, u mě trocha závisti, že se aktuálně nacházím ve fázi vzpomínek. Sakra hned bych zas někam vyrazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 robim rezervaciu na dalsi trip v USA a zistujem ze eaglerider podpisal exkluzivny deal s HD, takze ziadne Indiany nie su k dispozicii.. Tak asi pojdem na Electre jak Shrek na oslikovi. kua.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se