Chronař Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Jestli si to pamatuju dobře, na řidičák na pincka jsme vůbec po ulicích nejezdili.Jízdu jsme cvičili v uzavřeném prostoru (no spíš jsme tam řádili, protože instruktor si vyřizoval svoje věci) a na ulici jsme jeli až s řidičákem.No ale je pravda, že tenkrát jsme se naučili jezdit v provozu jako kluci už na kolech, takže to byla změna jen v rychlosti.Dospělou motorku jsem dělal společně s autem, takže jsme se do provozu na motorce zase nedostali.Možná tenkrát ani motorku s dvojím řízením nikdo neměl...Jak říkám, přežili jsme jenom náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 A zase se budeme s Jagmanem mít v čem hrabat. P.S. Road King už zadaný, kdo chce Dynu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 v pondeli du podat prihlasku na velke acko...v patek se pro ni stavim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Tak ať ty papíry brzo máš, a dobře se Ti jezdí, jedno na čem. Co se Dyny týče, nedělám si srandu, sleduj prodejní vlákno, pokud tohle opravdu nemám brát jako rezervaci :-) Stejně si myslím, že za rok přiješ se slovy: Berte, pyčo, Dyna je mi mala, dej my Elektru ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 ja si necham poradit ..az to bude aktualni tak napisu tady a i cyrilovi ...ze to bude HD je nevyhnutelne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Dyna bol prvy HD co som jazdil. Jednoducha, na pomery znacky nezaludna a jazditelna motorka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Jo jo, jako bys mi četl myšlenky. Proto jsem si taky z Farkyho tak trochu dělal legraci s tím ročním vývojem, o kterém si ale myslím, že je opravdu potřeba. Zvláště pak u HD. Mimochodem, ta Dyna je šesti kvalt, takže to pojede jak střelený. Skoro se mi ji ani nechce pouštět, ale musím být na sebe tvrdej. Zvláště, když za necelý týden asi s Jagmanem přikoupíme další. Za sebe a mašiny můžu napsat jen: Letos už hodně přes 3500, spíše už 4000 km. Asi jsem se trochu zklidnil, plotnama škrtám méně a méně. Už se hrozně moc těším, až tak za 14 dní vypukne stavba baggera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 A kdy se teda objeví v prodejní sekci? Jinak u nás, resp. kousek od nás party Radia Dixie. Parádní auta i motorky, mně to ovšem nevyšlo, tak jsem musel vyslat aspoň mladýho, aby mi poreferoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 V sobotu jsem vystřídal Crossbones i Shovela....Prostě mě to zase baví! A co se týče dyny, mě na tom vadí jen ty dost vpředu umístěný jednoduchý stupačky. Jinak lehká motorečka na rozježdění super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Servis udelanej, projeto , koncem tydne prijdou pneu a zacatkem dalsiho muzeme vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Všem se omlouvám, Jagman Dynu opravdu prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 TLD: servisujes a menis sam, ze vse tak rychle? Mam GTcko a ta cekaci doba na servis je mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Nene, v servise. Objednanej asi 14 dni predem. Terminy jsou delsi no, kor takto z jara. Delam servis po roce, cca v pulce predepsanejch km. Dnesni moto uz bych si netroufnul, resp na konci jede diagnostika, upgdrady map pokud jsou a hlavne po kazdem servise se ti prodluzuje mobilita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 (upraveno) Nebudem to davat do inzercie, ale ak nutne potrebujete Arrow homologovany vyfuk na Crosstourera, mam na predaj, piste SZ. Ma asi 1500km, maly skrabanec od kamienka inac v super stave, cena 260eur. Homologacne dokumenty poslem do mailu. Upraveno 28. května 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Dneska sedřenej, místama bych měnil za krosku, nebo aspoň enduro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Pekne Americkej. Kde se flakas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Info pro ty z vas, co obouvaji Mitas E07. Objevovaly se spekulace, ze soucasny typ "E07 + (plus)" nahradi puvodni E07. Obcas je trochu problem je sehnat, dost se nabizi prave novy typ E07 plus. Tak vezte, ze oba typy budou soubezne vyrabeny i nadale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Já to byl dneska taky projet :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 No dirt bike zjevne nebude pro me. Vidim to jen na fotce a drasa mi to srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Pekne Americkej. Kde se flakas? Lombardie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se