Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Jaks to je třeba s malou Brevou? Všude píšou 35,5 kw což je fakt divné číslo a zajímalo by mě jestli se to zaokrouhluje dolu, tzn. možné řídit s A2, nebo ne? Pokud jo, tak bych měl asi jasno co koupit, než se rozhodnu co dál. byla i v mém výběru na první motorku a je fakt krásná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaks to je třeba s malou Brevou? Všude píšou 35,5 kw což je fakt divné číslo a zajímalo by mě jestli se to zaokrouhluje dolu, tzn. možné řídit s A2, nebo ne? Pokud jo, tak bych měl asi jasno co koupit, než se rozhodnu co dál. byla i v mém výběru na první motorku a je fakt krásná.

Slyšel jsem že ten půlkilowatt nikdo řešit nebude, co je na tom pravdy nevím.

Ale motorku mohu doporučit, mám ji čtvrtou sezonu. Není to divoška a jsou na ni zábavné i ty menší rychlosti, což mě chrání před pokutami. Je nenáročná a spolehlivá. Ideální jak pro začátečníky (pokud neměříš 190cm+) ale myslím že to může být i dlouhodobá motorka, záleží co člověk hledá. 

Odkaz ke komentáři

Já si teda myslím, že ve chvíli průseru po tom pojišťovna nebo policie skočí a určitě to řešit budou.

Ani nemusi dojit k pruseru, staci bezna kontrola od policie a resi se to jako jizda bez ridicskeho opravneni. Coz je o papiry. Na tohle bych se vysral nebo si rozšířil oprávnění.

Odkaz ke komentáři

Každopádně za mě malou Brevu doporučuji, již sedlám 4 sezónu a maximální spokojenost. Je to nenáročná a spolehlivá  motoroka na které jsou i legální limity zábavné. 

Odkaz ke komentáři

Nevím jak je to psané v technicaku, ale přijde mi nepochopitelné, proč někdo naladí motorku na tak debilni výkon. Jinak co jsem rychle googlil tak se ty informace různí, někde ji rádi do kategorie A2 někde píšou, že A, proto se ptám. Klobadysek asi bude vědět, jak to je psané v technicaku a pokud by tam bylo 35 tak není co řešit... pokud by to bylo bráně jako 36 tak je to jasné a nemá ti smysl, ale z logiky věci mi přijde, že pak by ta motorka byla úplně neprodejna a nevěřím, že by se italové takhle diskvalifikovali

Edit jinak třeba ta co teď prodává benemoto píše že má 35.3 tak nevím... Jinak od benemoto -Miroslav Křeček rozhodně nebrat, tomu nevěřím ani pozdrav, natož ten nájezd co deklaruje...

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

TP je kus papíru, tam se da napsat vsechno a jestli to někdo napíše bez desetinneho místa, tak je to 35 a je to OK. Viděl jsem dvě stejne motorky a jedna měla desetiny a druhá ne.

Jasně, tak pokud by sehnal kus, který má v TP 35 přece neni moje povinnost googlit na netu kolik přesně to má nebo to merit na brzde, ne? Co je v TP je směrodatné a na 35 papíry má. Pak bych to neresil a sel urcite do ní.

Odkaz ke komentáři

Vyssie sa uvadza ze skrtenie vratane administrativy je za 5t, tak co sa s brevou vydat tymto smerom? Do zaznamu napisu ze prehrali palivovu mapu alebocojaviemco v reale neurobia nic a do tp daju hrdo 35kw nech tam predtym bolo cokolvek a pohoda nie?

Odkaz ke komentáři

Nevím jak je to psané v technicaku, ale přijde mi nepochopitelné, proč někdo naladí motorku na tak debilni výkon. Jinak co jsem rychle googlil tak se ty informace různí, někde ji rádi do kategorie A2 někde píšou, že A, proto se ptám. Klobadysek asi bude vědět, jak to je psané v technicaku a pokud by tam bylo 35 tak není co řešit... pokud by to bylo bráně jako 36 tak je to jasné a nemá ti smysl, ale z logiky věci mi přijde, že pak by ta motorka byla úplně neprodejna a nevěřím, že by se italové takhle diskvalifikovali

Edit jinak třeba ta co teď prodává benemoto píše že má 35.3 tak nevím... Jinak od benemoto -Miroslav Křeček rozhodně nebrat, tomu nevěřím ani pozdrav, natož ten nájezd co deklaruje...

Na papírech pojistky mám 36kW

Odkaz ke komentáři

Pěkný pašák, ta přední vidle vypadá moc dobře.

Jinak psal jsem to i do srazů, ale lípnu to i sem... Jinak jsem od LBC.

Kluci, dostal jsem od paní povolenku o prodlouženém víkendu na půl dne zmizet (přecejen máme týdenní mimino)...

Nešel byste se někdo někam sklouznout?

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...