instant Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 ja som dnes vyvetral star wars motorku. trochu som sa zahral s fotakom v starych armadnych garazach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 ja som dnes vyvetral star wars motorku. trochu som sa zahral s fotakom v starych armadnych garazach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 nádherný stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 pekna norge. to je dost prehliadany model, ale vzdy sa mi pacil. len asi nebol dostatocne "guzzi", tak ich je malo. ale musi to byt pohodove jazdenie Díky. Jj - ta kapotáž opticky zmenšuje prominentnost typického konceptu motoru, ale charakter a zábavnost Guzzi tam pořád je. Norge, můj pubertální sen! Za mě pořád jedna z nejhezčích motorek... Gratuluju, ať slouží ;-) Díky. Myslím, že toto by mohla být moto na dlouho. Vzhledem k tomu, že malou Brevičku jsem měl jako "přestupní" 4 sezóny, tak uzrál čas. Taky se mi vytříbilo k čemu motorku chci a Norge prostě zaškrtl všechna políčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 To se nedivím, u mě by to teď s těmi políčky vyšlo podobně. Navíc tíhnu k dvouválcům a Duknu a Báwo už jsem měl / mám, takže Guzzina, nejlépe Norge, mi pořád vrtá hlavou. Naštěstí teď nemám prachy (a už delší dobu jsem ani nezjišťoval, jak se to cenově pohybuje a jaká je nabídka - zas budu muset v rámci drobného masochismu pohledat). Hoď sem občas nějaký ten uživatelský postřeh nebo fotku ;-) To instantovo monstrum ani nekomentuju, neumim si představit jak bych to přemluvil do zatáčky :-) Ale krásnej stroj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 ale normalne to zataca.. teda co geometria dovoli, ale ziadne prehovaranie netreba. je to plochy motor, to pada do zatacky samo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 instant, kde se nachází to staré armádní obludárium s pracovištěm velitele praporu?díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Tak hároš prošel drobným faceliftem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Instant, kks, to je brutálne. Fotky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Třetí série na obzoru! Elektro skrz obě Ameriky z Ohňové země na Aljašku, Long Way Up. https://www.thedrive.com/news/30094/ewan-mcgregor-and-charley-boormans-long-way-up-electrifies-with-off-road-harley-davidson-livewire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 instant, kde se nachází to staré armádní obludárium s pracovištěm velitele praporu?díky.V Bratislave. Uz to ma noveho majitela, ale znam lidi co znaji lidi a tak ma tam na chvilu Boris pustil.. inac tie zvuky, co taky opusteny objekt produkuje, to je ako soundtrack z blade runnera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Dream job pro motorkare?https://www.linkedin.com/jobs/view/1526671612/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Co je na tom uzasneho, delat pro HD korporat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 TLD nebyls náhodou v pátek odpoledne u Benziny v ZR? Byl tam týpek s pěknou KTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Co je na tom uzasneho, delat pro HD korporat ? Kdybych to vedel, tak se neptam, chlape... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Hele poněkud prozaičtější otázka. Potřebuju poradit držák na mobil na řidítka kvůli navigaci. Nabídku eshopů jsem prošel, ale nějak si z toho nedokážu vybrat, a když už se zdá že jo, tak zas najdu nějakou uživatelskou recenzi, že to stojí za ho*no. Takže dík za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Duke nene, v patek jsem bikoval, ale za svy a na horach Murphy, tak ted uz vis, neni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Hele poněkud prozaičtější otázka. Potřebuju poradit držák na mobil na řidítka kvůli navigaci. Nabídku eshopů jsem prošel, ale nějak si z toho nedokážu vybrat, a když už se zdá že jo, tak zas najdu nějakou uživatelskou recenzi, že to stojí za ho*no. Takže dík za radu.Jsem si pořídil tohle: https://www.sp-connect.cz/bundles/9-moto-bundle.html Drží to fest, nechá se to dobře nastavit a nevypadá to tak obludně jak většina držáků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Ok, to vypadá dobře. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Já mám RAM držák. Je drahý jako prase ale drží. Je to ten X samosvor. Viděl jsem ho u par lidi a ostatní mi přišlo nic moc. Mají plno variant uchycení, to si naklikas sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se