Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

pekna norge. to je dost prehliadany model, ale vzdy sa mi pacil. len asi nebol dostatocne "guzzi", tak ich je malo. ale musi to byt pohodove jazdenie

Díky. Jj - ta kapotáž opticky zmenšuje prominentnost typického konceptu motoru, ale charakter a zábavnost Guzzi tam pořád je.  :smile_anim:

Norge, můj pubertální sen! Za mě pořád jedna z nejhezčích motorek... Gratuluju, ať slouží ;-)

Díky. Myslím, že toto by mohla být moto na dlouho. Vzhledem k tomu, že malou Brevičku jsem měl jako "přestupní" 4 sezóny, tak  uzrál čas. Taky se mi vytříbilo k čemu motorku chci a Norge prostě zaškrtl všechna políčka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se nedivím, u mě by to teď s těmi políčky vyšlo podobně. Navíc tíhnu k dvouválcům a Duknu a Báwo už jsem měl / mám, takže Guzzina, nejlépe Norge, mi pořád vrtá hlavou. Naštěstí teď nemám prachy (a už delší dobu jsem ani nezjišťoval, jak se to cenově pohybuje a jaká je nabídka - zas budu muset v rámci drobného masochismu pohledat). Hoď sem občas nějaký ten uživatelský postřeh nebo fotku ;-)

To instantovo monstrum ani nekomentuju, neumim si představit jak bych to přemluvil do zatáčky :-) Ale krásnej stroj...

Odkaz ke komentáři

Hele poněkud prozaičtější otázka. Potřebuju poradit držák na mobil na řidítka kvůli navigaci.

Nabídku eshopů jsem prošel, ale nějak si z toho nedokážu vybrat, a když už se zdá že jo, tak zas najdu nějakou uživatelskou recenzi, že to stojí za ho*no.

Takže dík za radu.

Odkaz ke komentáři

Hele poněkud prozaičtější otázka. Potřebuju poradit držák na mobil na řidítka kvůli navigaci.

Nabídku eshopů jsem prošel, ale nějak si z toho nedokážu vybrat, a když už se zdá že jo, tak zas najdu nějakou uživatelskou recenzi, že to stojí za ho*no.

Takže dík za radu.

Jsem si pořídil tohle:

https://www.sp-connect.cz/bundles/9-moto-bundle.html

Drží to fest, nechá se to dobře nastavit a nevypadá to tak obludně jak většina držáků...

d7ff86247c08bca728baefa840947b3b.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...