skodna Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 V Proseči sem snad nikdá nebyl. Ale su rád, že kulatej kufr nemám jen já. Asi to někomu taky nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 V Proseči sem snad nikdá nebyl. Ale su rád, že kulatej kufr nemám jen já. Asi to někomu taky nevadí.Já mu ho ani nekritizoval, byl na tu Jawku evidentně pyšnej. Byla hezká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 (upraveno) Dneska sem v Proseči na pumpě potkal Škodnou, na třiapůle s kulatým kufrem. Tak sem hned na něj nastoupil s kozou a von povídá: "Nojo, no". Von to nebyl von. Ale i tak sme hezky poklábosili. A jinak krásná, asi poslední letošní vyjížďka - hlavu sem měl furt v protisměru, dálková bludička rozsévala zmar a nejistotu do hlav géniů skrz odhadování rychlosti a vzdálenosti podle světla, z tuzingovýho vejfuku krvácej zahrádkáři z uší doteď, hezky teplíčko bylo... Tak zas asi napřesrok, v lednu - jestli vydrží to voteplování.Ešče ste si mohli dát fajku z Proseče BPK :-) Upraveno 27. října 2019 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Ešče ste si mohli dát fajku z Proseče BPK :-) S fajfkou bych si připadal jak Čurčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Tak roky už na to máš :-) A jinak ten Čurčil dával spíše doutníky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Tak roky už na to máš :-) A jinak ten Čurčil dával spíše doutníky :-)To je fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Dneska sice asi poslední slušná vyjížďka, tak jsme vyvenčili i mládež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Riadna naloz od Ducatihttps://ultimatemotorcycling.com/2019/10/24/2020-ducati-streetfighter-v4-v4s-first-look-15-fast-facts/Tak s tímhle bude celkem sranda, nevím co jim tak trvalo když motor už měli hotový dávno https://www.tipmoto.com/motorky/ducati/404248-desmosedici-rr.htmlJak tu většina píše, letos asi poslední vyjížďka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Tiež som sa bol dnes pomotať. Ráno sa síce hmla držala dlho ale potom bolo krásne a motoriek strašne veľa na cestách. Dúfam, že všetci došli v zdravý domov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Takhle asi posledni den hezky.... větráme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Dneska překvapivě parádní ježdění Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ahoj, potřeboval bych trochu poradit, třeba někdo z bývalých současných majitelů bude vědět... Jak řešíte baterku u starého monstera (mám 750 ale řekl bych, že to bude stejné u 600, 900 a možná až doteď). Baterka je pod nádrží a pokud je nádrž plná, nemůžu ji zvednout (jednak je těžká a jednak pak teče přes ventil). čili s plnou nádrží se nemám jak dostat k baterce... no a s prázdnou nádrží bych zas neměl motorku zazimovat :-D a i kdybych baterku vyndal a pak dolil benzín z kanistru, tak ji tam pak na jaře zas nemám jak strčit zpátky, protože plnou nádrž nezvednu... Jak jste tohle řešili/řešíte. Radili mi natáhnout nějaká kabel od baterky, ale to už je při mojí šikovnosti na zapálení garáže :-D A řešení kanistrem dolít a na jaře vycucnout se zas nelíbí mojim plícím :-D Plus řešíte nějak karburátory atd? nebo prostě umýt, odstavit, natankovat, namazat a fertig? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 (upraveno) Aku nabijacku pouzivas? Priklad - Optimate 3 alebo 4, v baleni mas vodotesny sae konektor ktory prisrobujes na svorky akumulatora, vytiahnes niekam pod sedlo a mas po starostiach, nemusis na baterku sahat ani zdvihat olovenu nadrz. Chce to len srobovak a rozoznat ciernu a cervenu farbu. To iste sa da dosiahnut s akymkolvek inym konektorom ktory vies propojit priamo na baterku a je na to usposobeny (poistka, puzdro, pripadne vodotesny a znesie prud). Cigaretak, din, atd. Upraveno 8. listopadu 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Koupil jsem tohle COMPASS Nabíječka mikroprocesor 3,8A 6/12V PB/GEL LCD display: https://www.alza.cz/auto/compass-nabijecka-mikroprocesor-3-8amp-6-12v-pb-gel-lcd-display-d2898944.htm ale ještě jsem to nerozbalil, tak mrknu, jestli tam něco není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nic ine tam asi nebude len tie kliestove svorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Máte někdo zkušenost s dobíjením li-ion baterií? Mám ji na skútru a netroufám si ji dobít tímhle....http://www.skutrportal.cz/1592-ultimate-speed-aneb-nabijecka-z-lidlu-za-par-kacek.html Mohu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak kdo z vas vcera v Obrim dole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 pěkná, ta moje asi už bude mít zimní spánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Máte někdo zkušenost s dobíjením li-ion baterií? Mám ji na skútru a netroufám si ji dobít tímhle....http://www.skutrportal.cz/1592-ultimate-speed-aneb-nabijecka-z-lidlu-za-par-kacek.htmlMohu?Já kupoval letos tuhle viz. odkaz. V popisku u baterie bylo napsáno:POZOR! Při nabíjení Li-Ion baterií je třeba použít nabíječky k tomu určené. V případě použití klasické nabíječky na olověné akumulátory hrozí nevratné poškození!https://www.battery-import.cz/nabijecky-4/nabijecka-optimate-lithium-lifepo4-tm470-0-8a--12v/https://www.battery-import.cz/motobaterie-exide-bike-li-ion/motobaterie-exide-bike-li-ion-2ah--12v--eltz5s/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Držte nám palce a nezáviďte :-) V sobotu a v neděli dáváme s Jagmanem dohromady toho ťuklýho HD trajka. Silnice už kloužou, takže trajková sezóna klepe na dveře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se