Bert Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Uvidíme. Já už nechci řešit standardní mašiny, protože v tomhle segmentu je strašnej tlak na cenu. Rád bych se s Jagmanem věnoval stavbám a podobným kravinkám. Motor 130 plus kompresor mi připadá jako dobrá sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 VMAX 1700. Mierne postihnuty kutilom, nastastie len relativne neskodnym druhom foliovac vinylovy. Motor a ecu je oem nedotknuty takze ok. V4, 200koni. A normalne to aj zataca.Moc pěkné, gratulece! Ještě teď si pamatuji jak jsem v roce 2012 slintal na výstavě Motocykl na upraveného VMaxe od RSD. Více info ve videu.https://www.youtube.com/watch?v=nxsy_OInwcY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 vacsina radikalnych tuningov je len o dojebani dobrej masiny, ale toto je pekna praca. mal by som strach z tych clip-on rajd, v garazi s tym manipulovat musi byt posilovna , ale inac podarena uprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Tak skládám dalšího boxera. Tentokrát SV rozvod. Tahle práce mě baví. Nová klika, ložiska, pouzdro vačky, pouzdra pístních čepů... Je to radost skládat dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Tak skládám dalšího boxera. Tentokrát SV rozvod. Tahle práce mě baví. Nová klika, ložiska, pouzdro vačky, pouzdra pístních čepů... Je to radost skládat dohromady.Máš to pěkný! Nechceš k nám někdy na brigádu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Cyril: Tak až si nebudete s něčím vědět rady, tak přijedu. Tak, co docela k tomu sedí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Jak řiť na porculán :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Dobrá stylovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Heuréka. Amíci dodali páčku ke spojce. Stroj funguje :-) Dnes jen pár set metrů na vyzkoušení, ale v pondělí už vyrážím do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ses trosku zakulatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Wanderere, super škopek :-) jak z Mad Maxu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ses trosku zakulatilJo jo. Jakmile nejedu jen aerobku, ale nedej bože sáhnu na železo, váha letí nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Ses trosku zakulatilNepřipomíná vám trochu Kamila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Nee, Kamil mal vedľa seba štyri kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Hele, že vy mi bohapustě závidíte ten zmrzlinářský vozík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Pěkný to máš. Vyfoť, jakej to má kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Beerte fešák! Ty i trike. A vůbec nejseš tlustej! Dnes bylo u nás i přes ten děsnej vítr krásně, tak jsem na letiště vyrazil na skútru. Ve stínu ještě trochu led, tak jsem si zapnul pásy radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Mas Berte o kolečko navic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Tvl Hasič, třásně - to je dno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se