snake Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Jj rocket vypadá supr - líbí se mi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Nojo, ale ten zvuk je k pláči, zasraný ekofašos.Právě se tady bavím s kolegou, že bych to chtěl slyšet s otevřeným laufem, tohle je fakt smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Právě se tady bavím s kolegou, že bych to chtěl slyšet s otevřeným laufem, tohle je fakt smutný.Tak jasně, že s otevřeným to bude jiná muzika, ale prej se to nesmí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Se to nesmí, ale ono to i časem otráví. Z mojí jsem vyndal homolgační tlumivky a po pár km jsem je tam rád vrátil, jak mi hučelo v helmě. a ty nasraný řidiči......Vyndavat je budu jen na okruh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Jediná motka, která mne dlouhodobě štvala, že řvala "až moc", bylo RnineT. Jenomže tam krom Akrapa byly daný svody většího průměru. Fakt peklo. Jinak ty fujky otevřený koncovky jsem měl vždycky na všem a cajk. Z pohledu rajdra, se rozumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Jediná motka, která mne dlouhodobě štvala, že řvala "až moc", bylo RnineT. Jenomže tam krom Akrapa byly daný svody většího průměru. Fakt peklo. Jinak ty fujky otevřený koncovky jsem měl vždycky na všem a cajk. Z pohledu rajdra, se rozumí. Záleží na jaký motorce jsou, to je fakt. Na HD jsem měl Vance a nikdo se nehroutil, Triumph Daytona byl taky v pohodě ale Termignoni na Dukně už je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 otvoreny lauf na RIII je ako pro stock dragster.. fajne, ale tak na dve minuty. teda ak to clovek toci. na predpisove jazdenie nezistis rozdiel, chrapka to na volnobeh +tisic rpm inac akurat dnes som na tom novom sedel, na zakladnej verzii. dizajn OK, v ramci Triumphu asi podarena vec, ale Rocket to nie je. Skor speed triple/bobber na steroidoch a IGH. Pocitovo aj vizualne polovica z mojej RIII, co zase nemusi vacsine ludi vadit. celkovo ale som sa nevedel ubranit otazke "naco?". Diavel to zozere na ranajky, Vmax ma na mile krajsi zvuk, status ikony a vacsi vykon, na cestovanie to nove RIII nie je ale ani omylom, a ze to je najvacsi production motorcycle uz malokto uveri bez presviedcania - to ten stary RIII vyzera, ze prave zozral za rohom malu cinsku motorku a este nemal dost. Celkovo pekne, ale 22tis eur.. paradoxne mi z toho lepsie vysiel ten karbonovy custom Rocket, ten vyzera famozne a povedzme ze limitka je limitka. 28tis eur. akurat tu novu RIII kupoval nastajlovany typek. Odchadzal v nalestenom G klasse so zdvihnutym podvozkom ktory zaparkoval cez dve normalne miesta. Chlapik tak zhruba v mojom veku a rozmerov, ale slimfit jeansy, crievice - a pytal sa predavaca, co je to za znacka Shoei, bo si vyberal aj klobuk k tomu. Som sa radsej pobral po svojom, bo aj tak som len obsmrdal ze kde mam 4 mesiace staru objednavku nahradneho dielu.. tak by som im len skazil kseft. zi a nechaj zit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Tak jsme pro zmenu vyrazili na lyze do Rakouska. Ty se jednou z tech vsech predpisu a hlavne restrikci poserou. Do tohoto vlakna pak "sedi" tohle. Proste vjezd do obce a zakaz bez nejakyho zjevnyho duvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 V rakúskych dedinách sa v poslednom čase ľudia dosť sťažujú na hlučné motorky. Tak ich zarezávajú všetky, u nich je to v kompetencii samosprávy. Som sa s tým stretol v niektorých alpských dedinkách, z ktorých chodievam na túry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Souhlas. V naší dědině mají aspoň rozum a je tam ještě dodatková tabulka : 22-6. Uf :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Hlavne me napada jak to objet zvlaste v rakouskych udolich atd. Jeste me napada rozhulit to na dve kila a na hranici vypnout motor a doplachtit to na konec obce bez hluku.V rakúskych dedinách sa v poslednom čase ľudia dosť sťažujú na hlučné motorky. Tak ich zarezávajú všetky, u nich je to v kompetencii samosprávy. Som sa s tým stretol v niektorých alpských dedinkách, z ktorých chodievam na túry.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 A pripadny mistni motorkari to maji jak? Asi predpokladam nejakou vyjimku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Já hlásím Jekill And Hyde...A může mi Rakušak nevím co , jak to slušně napsat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 (upraveno) V rakúskych dedinách sa v poslednom čase ľudia dosť sťažujú na hlučné motorky. Tak ich zarezávajú všetky, u nich je to v kompetencii samosprávy. Som sa s tým stretol v niektorých alpských dedinkách, z ktorých chodievam na túry. nejaky zakaz pre motorky je v polovici dedin okolo Neusiedel See, a dlhe roky, netreba sa kvoli tomu drbat do Alp.. faktom je, ze ked im tam do hor chodia hucat borci z celej europy, posledne dve dekady uz pekne organizovane a v tlupach, necudujem sa miestnym, ze toho maju plne kecky.. Upraveno 9. února 2020 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Nedá se nic dělat, jsem nenapravitelný romantik. Ženě své vlastní jsem dal dnes (já na cestách zítra, ona v pátek) dárek k Valentýnu :-) EDIT: Neubránila se dojetí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 I ty jeden lumpe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Nedá se nic dělat, jsem nenapravitelný romantik. Ženě své vlastní jsem dal dnes (já na cestách zítra, ona v pátek) dárek k Valentýnu :-) ...... EDIT: Neubránila se dojetí..... Jen aby to s tím dojetím nebylo jako v Dlouhém, širokém a krátkozrakém.... ...obr Koloděj pláče!Přátelé, a je to pláč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Tak jo, díky mArovi je po 1400 km cesty doma zase o jednu mašinu víc. Cituji Jagmana po testovací jízdě:" Ty vole, to jede jako králík na koksu" .... :-) Za mne: Strašnej řev, chce Tě to zabít, padá to doleva (kvůli kompresoru), ale přes 200 koní to má. A docela brzo. Teď to jenom dostat z polských papírů na české. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 200 koni, takze ten predni brzdovy kotoucek je jen kvuli STK? Se nedivim ze to chce zabijet :-)Vzadu je air ride? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Kotouček je trapnej, a protože jsem starý a už se o sebe bojím, bude zaměněn za větší, a počet se vpředu zvedne na dva .....Air ride tam není, je to takovej zajímavej závěs, ale OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se