Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Jediná motka, která mne dlouhodobě štvala, že řvala "až moc", bylo RnineT. Jenomže tam krom Akrapa byly daný svody většího průměru. Fakt peklo. Jinak ty fujky otevřený koncovky jsem měl vždycky na všem a cajk. Z pohledu rajdra, se rozumí.

Záleží na jaký motorce jsou, to je fakt. Na HD jsem měl Vance a nikdo se nehroutil, Triumph Daytona byl taky v pohodě ale Termignoni na Dukně už je moc :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

otvoreny lauf na RIII je ako pro stock dragster.. fajne, ale tak na dve minuty. teda ak to clovek toci. na predpisove jazdenie nezistis rozdiel, chrapka to na volnobeh +tisic rpm

inac akurat dnes som na tom novom sedel, na zakladnej verzii. dizajn OK, v ramci Triumphu asi podarena vec, ale Rocket to nie je. Skor speed triple/bobber na steroidoch a IGH. Pocitovo aj vizualne polovica z mojej RIII, co zase nemusi vacsine ludi vadit. celkovo ale som sa nevedel ubranit otazke "naco?". Diavel to zozere na ranajky, Vmax ma na mile krajsi zvuk, status ikony a vacsi vykon, na cestovanie to nove RIII nie je ale ani omylom, a ze to je najvacsi production motorcycle uz malokto uveri bez presviedcania - to ten stary RIII vyzera, ze prave zozral za rohom malu cinsku motorku a este nemal dost. Celkovo pekne, ale 22tis eur.. paradoxne mi z toho lepsie vysiel ten karbonovy custom Rocket, ten vyzera famozne a povedzme ze limitka je limitka. 28tis eur.

akurat tu novu RIII kupoval nastajlovany typek. Odchadzal v nalestenom G klasse so zdvihnutym podvozkom ktory zaparkoval cez dve normalne miesta. Chlapik tak zhruba v mojom veku a rozmerov, ale slimfit jeansy, crievice - a pytal sa predavaca, co je to za znacka Shoei, bo si vyberal aj klobuk k tomu. Som sa radsej pobral po svojom, bo aj tak som len obsmrdal ze kde mam 4 mesiace staru objednavku nahradneho dielu.. tak by som im len skazil kseft. zi a nechaj zit :)

Odkaz ke komentáři

V rakúskych dedinách sa v poslednom čase ľudia dosť sťažujú na hlučné motorky. Tak ich zarezávajú všetky, u nich je to v kompetencii samosprávy. Som sa s tým stretol v niektorých alpských dedinkách, z ktorých chodievam na túry.

Odkaz ke komentáři

Hlavne me napada jak to objet zvlaste v rakouskych udolich atd. Jeste me napada rozhulit to na dve kila a na hranici vypnout motor a doplachtit to na konec obce bez hluku.

V rakúskych dedinách sa v poslednom čase ľudia dosť sťažujú na hlučné motorky. Tak ich zarezávajú všetky, u nich je to v kompetencii samosprávy. Som sa s tým stretol v niektorých alpských dedinkách, z ktorých chodievam na túry.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

nejaky zakaz pre motorky je v polovici dedin okolo Neusiedel See, a dlhe roky, netreba sa kvoli tomu drbat do Alp.. 

faktom je, ze ked im tam do hor chodia hucat borci z celej europy, posledne dve dekady uz pekne organizovane a v tlupach, necudujem sa miestnym, ze toho maju plne kecky..

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Nedá se nic dělat, jsem nenapravitelný romantik. Ženě své vlastní jsem dal dnes (já na cestách zítra, ona v pátek) dárek k Valentýnu :-)

......

EDIT: Neubránila se dojetí.....

Jen aby to s tím dojetím nebylo jako v Dlouhém, širokém a krátkozrakém....

...obr Koloděj pláče!

Přátelé, a je to pláč? 

Odkaz ke komentáři

Tak jo, díky mArovi je po 1400 km cesty doma zase o jednu mašinu víc. Cituji Jagmana po testovací jízdě:" Ty vole, to jede jako králík na koksu" .... :-) Za mne: Strašnej řev, chce Tě to zabít, padá to doleva (kvůli kompresoru), ale přes 200 koní to má. A docela brzo. Teď to jenom dostat z polských papírů na české.

IMG_20200213_153833.jpg

IMG_20200213_153845.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...