Baldic Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 V 29. 7. 2020 v 12:38, TLD napsal: Dopoledni toulani Vysocinou a Posazavim.... Odkud je tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Hele, nerad bych kecal, ale myslim, ze to je nez se sjede do Vlastejovic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Tak v tom případě si tipnu taky a řekl bych, že dole pod kopcem bude Ledeč n. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Dnes popri ramenach dunaja na dobry obed: Wiener schnitzel a schomlauer nockerl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Ja dneska Prag, Klattau a Tusset, na me uz bylo dost horko a Sumava je strasne zacyklena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Dnes hned z rana “kulatiny” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Wanderer, jestli myslis od Ostrova, tak to neni. Tam to znam :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Ja dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Už od středy Výletujeme okolo Salcburku... Počasí vychází, a je tu nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Svine uletel ve 180ti, nemate nekdo tip na levnej batoh na moto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Jediný co vim je, že manželka levnej batoh neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Dovolím si k tomu něco málo: V ČR: Motorka vyrobena do 06/2001 včetně - nemusíš mít homologaci. Motorka vyrobena od 07/2001 včetně - musíš mít homologaci. V Rakousku: Splňuješ hlukový limit a máš homologaci, je - li povinná - vše OK. Splňuješ hlukový limit a nemáš homologaci, je - li povinná - platíš pokutu. Neplňuješ hlukový limit a máš homologaci, je - li povinná - platíš pokutu. Neplňuješ hlukový limit a nemáš homologaci, je - li povinná - platíš pokutu.Berte máš k tomu nějaký odkaz/ofiko info popř. kde hledat? Mám Intruder 1500 LC z roku 1998 a kupoval jsem to před 15 roky z DE už s neorigo laufama. Nemají homologaci, ale mají uvnitř tlumící košíky. Loni na STK mi to neprošlo, tak bych potřeboval nějaké info. Prodloužil jsem to na dopravce o 2 roky, ale příští rok mě to nemine. Tak jestli musím shánět origo výfuk, nebo jim dát do ruky nějaký papír ...Jedná se mi o ČR STK. Rakousko apod. je jasné tam přes to nejede vlak.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 22 hodinami, Richard Eš napsal: Ja dnes takto nadhernej stroj!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 4 hodinami, Kotlick napsal: Berte máš k tomu nějaký odkaz/ofiko info popř. kde hledat? Mám Intruder 1500 LC z roku 1998 a kupoval jsem to před 15 roky z DE už s neorigo laufama. Nemají homologaci, ale mají uvnitř tlumící košíky. Loni na STK mi to neprošlo, tak bych potřeboval nějaké info. Prodloužil jsem to na dopravce o 2 roky, ale příští rok mě to nemine. Tak jestli musím shánět origo výfuk, nebo jim dát do ruky nějaký papír ... Jedná se mi o ČR STK. Rakousko apod. je jasné tam přes to nejede vlak. Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Ahoj, teď mi nejde ten dokument vložit, jsem na mobilu. Dostaneš SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Kotlick: ono je to ještě trošku složitější moto nemusí mít na laufech E ale musí to mít něakou homologaci - originální díl - muselo to tedy splňovat dobové limity. Každá vyráběná věc i před EU měla homologaci v zemi původu/výroby a ta byla uznána danou zemí při oficiálním dovozu pro prodej bavím se o tom když to byl nový stroj. Takže každí AF díl musí mít také mohologaci buď dobovou nebo novou. Ideální řešení bude tam nechat vyrazit přesně to co měl na sobě originál vejfuk a prostě tvrdit že to je třeba limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Díky chlapiOdesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Většinou jezdím sám, ale na tomhle se dá jet i ve čtyřech a ještě to uveze piknikový koš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 1 hodinou, HD_Bagger napsal: Kotlick: ono je to ještě trošku složitější moto nemusí mít na laufech E ale musí to mít něakou homologaci - originální díl - muselo to tedy splňovat dobové limity. Každá vyráběná věc i před EU měla homologaci v zemi původu/výroby a ta byla uznána danou zemí při oficiálním dovozu pro prodej bavím se o tom když to byl nový stroj. Takže každí AF díl musí mít také mohologaci buď dobovou nebo novou. Ideální řešení bude tam nechat vyrazit přesně to co měl na sobě originál vejfuk a prostě tvrdit že to je třeba limitka No, ÚAMK si o tom myslí něco jiného u motocyklů do 06/2001, přičemž Kotlickův Intruder je z 1998. Pro info hezky popsáno zde: https://www.autoklub.cz/wp-content/uploads/2018/11/ts-moto5-jak-neprojit-stk-vfuky.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Keanu má evidentně najeto...Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Bert & HD_Bagger.Zkusím jít na STK dřív a oponovat první registrací před 2001 a uvidíme. Další varianta je tam nechat vyrazit nebo vygravirovat laserem nějaký homologační značky.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se