Bert Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Prasátka jsou fakt dobrý. Kusy dva. To znamená, že nevozíš baťůžek, ale děvče (nebo chlapec) jezdí na tom druhým? Pokud ano, klobouk dolů, není nad takovou vyjížďku ve dvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Bez batůžku je to vždycky lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Nene, ty dva starej hodinář rv 1957 a 502 tmavě modrá v té šopě jsou kámoše, moje jen to bledě modré 502 r.v. 1961 už jednovýfuk se startérem. Jako malej jsem ho měl jako hračku a tak dlouho jsem ho chtěl až se to povedlo. Je to jinej svět, tak nadčasový design už v 50. letech smekám. Řekl bych tatra 77 v motorkách, vyváželo se to do celého světa .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Ještě jednou palec nahoru. Jezdil jsem a jezdím na ledasčem, ale prase je holt prase. Zvláště, je li takto krásně udělané. Slint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Berte, co to znamena kdyz nekdo na HD jezdi do zatacek "jako debil"? To jako ze jede 32kmph namisto 25kmph? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 49 minutami, M3maniac napsal: Nene, ty dva starej hodinář rv 1957 a 502 tmavě modrá v té šopě jsou kámoše, moje jen to bledě modré 502 r.v. 1961 už jednovýfuk se startérem. Jako malej jsem ho měl jako hračku a tak dlouho jsem ho chtěl až se to povedlo. Je to jinej svět, tak nadčasový design už v 50. letech smekám. Řekl bych tatra 77 v motorkách, vyváželo se to do celého světa .... Pekny to mas. Muj bracha je do toho uplnej blazen. Furt vymeta nejaky srazy, pojizdnej ma aktualne tusim jeden, ale ve stavbe nekolik. Jeho je ten v popredi s pavem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 17 minutami, zceyee napsal: Berte, co to znamena kdyz nekdo na HD jezdi do zatacek "jako debil"? To jako ze jede 32kmph namisto 25kmph? Ne ne, takto jsem to opravdu nemyslel. V bodě 1 mého příspěvku myšleno tak, že jedeš rozhodně pomaleji na triku, nežli na normální mašině. Navíc, pokud už máš něco (dost) na mašině najeto, tak se i jako debil IMHO cítíš, protože ono to je všechno zkrátka nějak jinak, a rozhodně je to cokoliv jiného, než ladný průjezd zatáčkou. No a v tom posledním bodě to už zase bylo míněno tak, že díky návykům, které jsi získal na trike ses zapoměl normálně do zatáčky poskládat. Ale neboj kamaráde, jako debil může jet do zatáčky kdokoli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 A zo vsetkeho najhorsi je pokial ide o navyky skuter s CBS, pojazdis na tom mesiac, potom sadnes na moto a prvych 200km sa divis preco spojka vobec nebrzdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Já to měl naopak. Přesedl sem z motorky na skutra a na první křižovatce jsem se málem vymajzl, neb sem vymáčkl spojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 36 minutami, cali napsal: A zo vsetkeho najhorsi je pokial ide o navyky skuter s CBS, pojazdis na tom mesiac, potom sadnes na moto a prvych 200km sa divis preco spojka vobec nebrzdi. To máš z toho, že používáš zadní brzdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Na tom skutri nic ine pouzivat netreba a prakticky neriskujes ustrelenie predneho. Zmacknes zadnu a zacnu nejak brzdit obe spolu (predna teda o dost menej) a ked to nahodou prezenies v najhorsom si piskne zadna guma a vies ze si to prehnal, ale brzdi to vtedy uz naozaj celkom dost. Novsie modely maju k tomu este ozajstne ABS a tam uz to pocitam musi byt dokonale blbuvzdorne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 3 hodinami, zceyee napsal: Berte, co to znamena kdyz nekdo na HD jezdi do zatacek "jako debil"? To jako ze jede 32kmph namisto 25kmph? Já myslim, že tohle by mohlo bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Berte, v podstatě jsi pěkně shrnul ježdění se sajdou. Akorát tam je to do každé zatáčky jinak, ale princip stejnej. M3maniak: Pěkný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Vlastně máš pravdu. K tomu vopruzu na trajku Tobě ještě přibude brzdit/přidávat .... Tak to hlavně nespleť, ať mi můžeš v budoucnu odkonzultovat koupi nějaké stařenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 (upraveno) před 22 hodinami, Geodet napsal: Já myslim, že tohle by mohlo bejt. tak toto video je uz klasika. Ale zakazdym ho vidim tak sa mi paci ten klasicky styl a la Kevin Schwantz. Motorka sa riadi zadkom, raz darmo Vmax na sachsenringu.. tiez zname video. Btw len tak od oka je na nom doplnkov v pojazdeneho supersportu. Trpajzlik s plnym mescom na Vmaxe je proste trpajzlik s plnym mescom na Vmaxe Upraveno 28. září 2020 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Dnešní výlet s manželkou byl moc fajn.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Ctěnému osazenstvu oznamuji, že první motorka z programu UGLY BIKES lehla. Řidič v pořádku. HD VRSCR už méně. Viděl bych to v materiálu tak na 50. Plasty, chromy, sedlo, řidítka, blinkry, ale hlavně: úplně zničený přepákování vlevo, včetně držáků na rámu K okolnostem nehody snad jediné: UK dodávka nedala přednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Jako zmrzka dobrý, mne ale víc zaujal ten Canam. Přeji hezký výlet, a pak sem něco pls napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se