instant Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 To je prostě nádhera... https://www.idnes.cz/auto/motorky/bmw-r18-first-edition-boxer-motorka-motocykl-cruiser.A201023_130019_motorky_mom?galerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Jojo, už jsem sem dával video nějakou stránku zpátky. Tohle bych si dokázal představit v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Recidiva po 6ti letechale klouzalo to ja prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Chci dat na GSA nove gumy a rozhoduju se mezi Metzeler Roadtec a Tourance. Cirou nahodou nemate nekdo zkusenost? Neplanuju off road. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 V 5. 12. 2020 v 20:06, Kairos napsal: Recidiva po 6ti letechale klouzalo to ja prase Tak pokud takhle vypadá recidiva po šesti letech, tak je svět ještě v pořádku. Palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Dekuji tohle je predchudce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Blbě na to vidím, ale podle zadní vidle je to softík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Jj, ten prvni byl Softail, FLSTNI, vzhledove a zvukem super, ale po hodine jizdy me uz bolela prdel, tak doufam ze Road king bude lepsi. V sobotu jsem tech cca 100km nedal bez prestavek, uvidim jak to bude na delsich cestach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 No, bydliště máš psané v Praze, takže se těšme na vyjížďku na jaře. Já teda zítra na trajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Rad se pridam, jezdite na den nebo vice dni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Dle chuti a nálady. Dám vědět. Heslo: lepší ségra v bordelu, než brácha na rejži ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Co ze to mas za fichtla v garazi mimo HD :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 19 hodinami, Bert napsal: Dle chuti a nálady. Dám vědět. Heslo: lepší ségra v bordelu, než brácha na rejži ..... To raději na rejži, než na olejničce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Čoveče, mně ty moje háčka olej ani moc nepouští, ani moc nežerou. Asi jsou slušně vychovaný ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Nemůže to žrát olej když tam žádnej není Sorry musel sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 HD ani Buell inkontinenci netrpeli, pochcanej byl vzdycky Triumph a jedna 996, ale ty jsem to za vykony na dromu odpoustel. Ryzovec nakonec nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 To znám taky, nedostižné stroje si tak značkují svoje teritorium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Mne na konci sezony "vytiekol" stojan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Co mate na harycky za helmy? Na softailu jsem mel jet s leteckymi brylemi, to uz nechci, otrava s oblikanim a potil se mi ksicht. Mam 2 integraly ale radsi bych neco otevrenejsiho, od Premiera se mi libi jet s vysouvaci slunecni clonou, taky Shoei J.O ale mam obavy, aby to nebylo moc hlucny a nefucelo mi do oci. Favorita mam LS2 Valiant 2, tak jestli mate jiny navrh rad se podivam i jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se