HD_Bagger Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Pozor na vše jsou to 20+ let staré motorky. Nejlepší vzít si někoho sebou pokud tomu fakt nerozumíš. První 2 co jsi poslal je EVO karbec pokud se o něj staráš a nejsi prase najede stovky tisíc. A po pár úpravách i dost rychle. to 3 je překopaná Electra glide úplně jinej rám než Fat Boy a úplně jiné svezení. a pokud chceš stylovku na kochačku Bert má jednu bílou mrchu na prodej neni to Fat Boy ale zase motor 1,9l . Vlastně to neni ani Harley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Borci, tak nějak jsem loni nestihl cestovat na mašině v míře, která by mne uspokojila. Letos to sice s největší pravděpodobností vzhledem k mému kolenu nebude na dvou, ale na třech kolech. No co, o to „vznešenější“ by mohl být cíl cesty. No, a protože přece na mašině platí, že cesta je cíl, tak přemýšlím o Chronomag 2022 Tour. Jen tak na první dobrou Trasa: Ústí nad Labem Karlovy Vary Plzeň České Budějovice Brno Zlín Ostrava Olomouc Hradec Králové Liberec Praha Čas: Mezi hlavními body (viz výše) přesun v rámci dne, večer lehká či těžší pařba se zasloužilými místními členy. Následující den dle času, únavy a počasí přesun na další štaci cestou nejkratší, nebo třeba i dobrodružnou. Bych to viděl tak, že na každou etapu budou třeba 2 až 3 verze. Termín: Přelom května a června Zajímalo by to někoho? Byť třeba jenom pár etap, nikoli celek? Nápady sem. Dík. Jo, a taky to lípnu do srazů, protože co jiného to vlastně je. Že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Já bych se určitě aspoň na část přidal. Minimálně jeden Norton pojede. Chce to konkrétní termíny. Jo a beru si červený boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Taky se rád zúčastním, když to jen trochu půjde - je to dobrej nápad! Možná dvě poznámky: 1) pokud to dobře chápu, tak se každej den pojeden jen ten jeden krátkej úsek a večer tavba..? 2) chápu, že je to i ve vlákně srazů, ale nebude to trochu schizofrenní diskuse - viz "nápady sem"? ... jestli třeba do Srazů jen nehodit odkaz sem (nebo naopak)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Ad 1 - jo, ale ta trasa může být taky kurevsky delší, protože si to dáme třeba podél hranice pro trojkách, místo přímo. Proto píši o verzích trasy. Ad 2 - Zatím to tak nechám. Předpokládám, že motorkáři budou psát sem, a zmiňovaní zasloužilí členové (poskytující místní znalosti) budou ve srazech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Jako jestli chcete, tak po trase České Budějovice - Brno vás můžu protáhnout takovejma cestičkama, že budete přemejšlet, jestli nenazout terénní gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Právě na onu "místní znalost" jednotlivých bikerů spoléhám. Základní trasa je jasná. Mám draka, jedu nejkratší cestou. Ale: nemám draka, kochám se, atd, to je to, co mne láká. Jen s těma teréníma gumama bych byl opatrnej, přece jenom s námi třeba pojede někdo na CBR. Takže jen tak lehce návrh: strop jsou trojky. Žádné polní, potažmo lesní cesty. Hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Ne, v pohodě. Trojky to třeba nebudou, ale všude asfalt. A určitě varianty, kdy se dá trasa změnit dle situace. Vše je na domluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Resp. kde projede Commando, tam by to CBR měla zvládnout taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Ano, souhlas. Spodní hranice stanovená jako trojka nebo asfalt je v pořádku. No vida, a máme první detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Tak hlavně začni ladit termíny. To bude myslím klíčové pro spoustu jezdců. Jinak v půlce června má být u nás nějaké velké Norton rally... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) Já bych uvital itinerář po dnech... Je mi naprosto jasné, že Liberec a okolí jak na potvoru nevyjde na víkend. A dovolené si v rachotě plánujeme už teď. Když by bylo možno, tak bych si vzal dovču den před lbc, den na lbc a i den po lbc. Tedy tři dny a dvě noci. Ale jak píšu, musel bych to vědět dostatečně dopředu. V opačném případě (jakože bývám v práci tak cca do pěti šesti), bych se mohl účastnit jen večerního mecheche a to jeste silně limitován. Upraveno 24. února 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Itinerář po dnech určitě bude. Maro, měsíc dopředu je podle Tebe organizačně OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) Jo... Samozřejmě když se něco neposere, ale to těžko predikovat. Nicméně už teď minimálně vím, že každý týden kde je první středa v měsíci nemůžu (pravidelný měsíční report top managementu v rachotě ) a těžko říct, jak má žena v plánu letní dovolenou Ale tohle jsou věci , které nejde ovlivnit. Tak nemá smysl si s nimi lámat hlavu takhle do předu... Upraveno 24. února 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Zatím jen dny: ČT - Ústí nad Labem PÁ - Karlovy Vary SO - Plzeň NE - České Budějovice PO - Brno ÚT - Zlín ST - Ostrava ČT - Olomouc PÁ - Hradec Králové SO - Liberec NE - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 No hele ho kluka, jak to pěkně vyšlo. V nejhorším volno v pátek (to jde vždycky) a v nejlepším volno od úterka a dali bychom sraz ve Zlíně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 pokud to bude trochu mozne pridam se kusek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Na moravskou část se rad pripojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Na víkendy se rád připojím, tedy Plz-Bud + Li-Pra. Jako večerní společník ovšem budu slabší, před pár dny jsem se zřekl alkoholu s cílem vydržet půlrok. Přeci jen jsem posledních pár měsíců překračoval limity "slušného" popíjení, až jsem začal štvát i sám sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Tak já bych se taky někdy na chvíli připojil, pokud okolnosti dovolí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se