Roland Sands Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 57 minutami, Občan napsal: Caves,dalsia baterka v tahu. Yuasa ytz14s . gugel mi odporucil na moju integru ako alternativu namiesto tejto 11.8AH litiovu 4.5AH (?) . Nerozumiem tak ze reku spytam sa chalaňov . Je to mozne? Je to lepsie? Je to blbost? Dakujem Já letos měnil YTZ10s za lithiovou Skyrich a spokojenost. Váhový rozdíl je extrémní + vyšší startovací proud a cenový rozdíl už není tak markantní. Jen by jsi měl pořídit novou nabíječku viz. odkaz a držel bych se výrobce Skyrich(s jinou značkou nemám zkušenosti) dodává OEM do Ducati. https://www.battery-import.cz/nabijecky-optimate/nabijecka-optimate-lithium-lifepo4-tm470-0-8a--12v/ náhrada za Yuasa ytz14s https://www.battery-import.cz/lithium/skyrich-lithium-motobaterie-hjtz14s-fp--12v-60wh--4-5ah----/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 12 hodinami, Bert napsal: @Ivan Lelák já bych zůstal u tohoto. Harley s motorem Rotax. Těžká paráda! Vypadá to hezky, na fotce až tak uhlazeně že si říkám jestli nejde jen o nějakou studii, ale popravdě, terénnímu motocyklu H&D bych svůj život svěřoval nerad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 12 hodinami, Občan napsal: Caves,dalsia baterka v tahu. Yuasa ytz14s . gugel mi odporucil na moju integru ako alternativu namiesto tejto 11.8AH litiovu 4.5AH (?) . Nerozumiem tak ze reku spytam sa chalaňov . Je to mozne? Je to lepsie? Je to blbost? Dakujem S lithiovou baterkou mám 3 roky zkušenost v UL letadle, je to malá motocyklová baterie, značka Shorai. Oproti původní, která tam byla, má tahle menší rozměry, třetinovou hmotnost, více než dvojnásobnou kapacitu i startovací proud. Takže dokonalost, navíc se dá prostě vyměnit za původní. Baterka navíc drží, úbytek v čase je neznatelný, takže přijdu k éru po několika měsících a baterka je stále v nejlepší kondici. Minusem je cena, údajně jiné vlastnosti při nízkých teplotách, kdy je prý třeba baterku před startem "nabudit" odběrem a také to, že baterka, resp. její články se musí občas "vybalancovat", což dělám přes zimu na originální nabíječce a udržovačce, kterou se nenabíjí přes hlavní kontakty, ale extra konektor a vestavěný elektronický modul. Jestli to za ty peníze stojí si musí každý zvážit sám, pro mne byla rozhodující hmotnost a to, že baterka neztrácí kapacitu při delším stání a za ty peníze mi to stálo. A protože nabíječku už mám, chci tyhle baterky postupně kupovat i do motorek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 (upraveno) Všechno, co říkáš sedí. Takže jsem se už před pár lety rozhodl, že až budou altíky v motorkách a autech dobíjet přes regulaci balančně jednotlivé články, přejdu z olova. V případě UL, nebo okruhovýho nářadí (kde honíš hmotnost) to dává smysl už teď. Poměr váhy/kapacity/proudu je u Li výrazně vyšší. E: Jo a další plus Li je, že nezáleží na prostorovým usazení. Což u olova řeší částečně AGM technologie. Upraveno 3. listopadu 2022 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 2 hodinami, Ivan Lelák napsal: Vypadá to hezky, na fotce až tak uhlazeně že si říkám jestli nejde jen o nějakou studii, ale popravdě, terénnímu motocyklu H&D bych svůj život svěřoval nerad.. A tohle mi napíše UL letec ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Ještě doplním, červená origo v Hsq 450 r.v.2018 a zatím šlape. Zelené kupované letos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 V 3. 11. 2022 v 10:36, Bert napsal: A tohle mi napíše UL letec ..... Co čekáš od člověka, který jezdí 24 roků na endurech BMW.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 před 20 hodinami, Roland Sands napsal: Ještě doplním, červená origo v Hsq 450 r.v.2018 a zatím šlape. Zelené kupované letos. Jak se dají vybalancovat články? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 před 3 hodinami, Ivan Lelák napsal: Jak se dají vybalancovat články? To nemám tušení . Používám jako běžný uživatel. Jezdím... neřeším, nejezdím hodím na nabíječku. Jak uvadím výše, červená je origo z motorky r.v.2018 a o nutnosti balancovat články slyším prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Třeba do RC modelů jsou baterky rovnou s konektorem pro tyhle účely a nabíječky s balancerem, pokud tady nic jako konektor není, zřejmě se s tím nepočítá, pokud teda něco takovýho není přímo v tý baterce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Víc nepotřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 krasny kombo, opravdu vic neni potreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Nó, umím si k tomu představit do třetice něco na sportování. R1100S Randy Mamola by to trojspřeží hezky uzavřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 V 4. 11. 2022 v 15:58, Roland Sands napsal: To nemám tušení . Používám jako běžný uživatel. Jezdím... neřeším, nejezdím hodím na nabíječku. Jak uvadím výše, červená je origo z motorky r.v.2018 a o nutnosti balancovat články slyším prvně. Pokud byla červená baterka dodána výrobcem v nové motorce, předpokládám, že to je vyřešeno nějakým vestavěným balancérem. Jakou nabíječkou baterii dobíjíš, resp. píše o to něco výrobce v příručce k motocyklu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 V 7. 11. 2022 v 8:44, Ivan Lelák napsal: Pokud byla červená baterka dodána výrobcem v nové motorce, předpokládám, že to je vyřešeno nějakým vestavěným balancérem. Jakou nabíječkou baterii dobíjíš, resp. píše o to něco výrobce v příručce k motocyklu? Odkaz na nabíječku je na předchozí str. a jediná zmínka v manuálu co jsem našel je tato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Nemate niekto velkeho rebela (honda cmx 1100)? Zaujima ma, ci je ten komfort ozaj taky otrasny ako pisu niektori… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Víc nepotřebuji Krasa. Ktery rok mas tu 65?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Nó, umím si k tomu představit do třetice něco na sportování. R1100S Randy Mamola by to trojspřeží hezky uzavřel Jj. A nebo klasicky BOXER cup.Až RS bude v top kondici a ja se z toho dinancne zahojim tak na neho zacinam setrit . Akorat ty ceny lezou nahoru jako praseSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Tak limitka Boxer cup je nádhera, barevný schéma pak převzal čtyřválcovej Power cup. Ale ceny lépe nekomentovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se