Americkej Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Tomuhle potrubí se u HD ještě říká dráty? Pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Občan Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Vraj sú vyklápačky/preklápačky o dosť hlučnejšie oproti integrálkam. Vie to niekto potvrdiť/vyvrátiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 @Občan Nie je to pravidlo, zalezi to od konkretneho modelu prilby, resp. na co je ta prilba urcena. Moja skusenost, integralka X-Lite X-803RS vs. vyklopka Schuberth C3 Pro. X-Lite je oproti Schuberth hucak. Ale da sa to pochopit, race vs. cestovna prilba, navyse Schuberth je etalon, co sa hlucnosti tyka. Naopak vyklopny Nolan, presny model si bohuzial nepamatam, tak to bola fakt “slast” na dlhsiu jazdu. Ibalgin po ceste bol isty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Scorpion Exo, vím že to asi nebude etalon bezhlučnosti, často si na naháči dávám špunty, mám dost citlivé uši, musel jsem sáhnout k tomuto řešení. Kde mi to nevadilo - na kamarádově stroji, kde je plexi hódně hódně vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 V 27. 10. 2022 v 19:03, Bert napsal: Tady je máš: https://www.ebay.de/itm/384309647944?mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&campid=5338588705&toolid=20006&customid=EB74519209& .... a nevotravuj, seš v hajzlu Jo, a lak bude až přijedu. Rozšířit Woé! To je na starýho Haryka, tak jednoduché dráty. A v hajzlu jsem už dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Vyklápěčky jsou líp utěsněné u krku (hlava nemusí při oblékání projít otvorem pro krk). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Snazim se rozchodit skoro veterana, co 12 let stal. Asi za tu dobu zarostly vstriky, nic z nich nestrika. Zna nekdo zazracnou vodicku, ktera je vycisti? Nejlip aby meli zitra v LKQ abych jeste pojezdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Injection cleanerů je mrak, já mám rád Liqui Moly a STP. Ale jestli Ti tam vyschla 95ka, budeš tam mít zkamenělý Babišovy sračky... Ultrazvuk je na jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 To už se to tam dává tak dlouho? To je bída jak to letí.... Čerpadlo čerpá? Otevírají? Asi bych nejdřív dal filtr a čerstvej benzín. Neříkám, že se to nemůže stát, nejsem chemik, ale tohle bych čekal spíš od těch srágor v naftě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Nove cerpadlo, novy filtr, nove hadice, asi budou i vstriky nove, kdyz nepomuze ultrazvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Tady tomu prostě nešlo odolat Po 8 letech dvě kola i s motoremSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 V 28. 10. 2022 v 22:28, Americkej napsal: Pomůže. Rozšířit Vstriky jsem strcil do ultrazvuku, ale jeste predtim jsem zjistil, ze za oba zaplatim jen dvaapul litru,takze uz jsem je namontoval, chytla na prvni skytnuti a uz jsem najel prvnich 5km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 (upraveno) otazka na mandello fanclub: mam zalusk na guzzi 1400 (cali/audace atd) - je nieco na co sa mam zvlast sustredit pri vybere? myslim zname chyby apod. je ich malo, takze online toho vela nie je, ale vyzera ze to boli pomerne bezproblemove modely? vopred vdaka za odpovede Upraveno 1. listopadu 2022 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 (upraveno) Je to motorka, není to motorka.. Možná jste někde zaznamenali fotky atraktivního motokola Survival Bike od americké firmy Motoped. No a teď ho někde sehnal kamarád a já měl příležitost se svézt. Motor je čínský Lifan, 125 ccm, ze zkušenosti mohu říci, že jde o skvělé motory. Převodovka 4 stupně, ale má to i odstředivou spojku a rozjedete se na kterýkoliv stupeň. Jede to fakt dost! Vzadu kolo 24", vpředu 36", 4-pístové kotoučové brzdy, opravdu velké kotouče, které ani na elektrokole h neuvidíte. Perfektní zpracování, spousta pěkných a promyšlených detailů. Ani nevím, do jaké kategorie by to u nás spadalo, ale umím si představit původní zamýšlené využití pro armádu, lovce atd. V každém případě to vypadá i jezdí moc hezky. Upraveno 2. listopadu 2022 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Občan Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Caves,dalsia baterka v tahu. Yuasa ytz14s . gugel mi odporucil na moju integru ako alternativu namiesto tejto 11.8AH litiovu 4.5AH (?) . Nerozumiem tak ze reku spytam sa chalaňov . Je to mozne? Je to lepsie? Je to blbost? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 (upraveno) ... nic... Upraveno 2. listopadu 2022 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 @Ivan Lelák já bych zůstal u tohoto. Harley s motorem Rotax. Těžká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 V 2. 11. 2022 v 19:05, Americkej napsal: ... nic... Rozšířit Buď v klidu. Sice nevím, co bylo v textu před tím, než jsi jej editoval, ale myslím, že tam bylo něco takového: to je ale hezké, že na Chronomag už přispívají i Mongolové. A skoro jim rozumím ... Nebo zkrátka něco takového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Jsem pro Tebe otevřená kniha. Příště přijde kůže nebo textil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se