Dave123 Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Jižní Morava Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Rakouskem podle cary,smer Novohradky. Male soustky,provoz skoro zadnej. Az nekam k Treboni. Dobry. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Před hodinou, TLD napsal: Rakouskem podle cary,smer Novohradky. Male soustky,provoz skoro zadnej. Az nekam k Treboni. Dobry. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Koukám kostel v Dobré vodě. Taky sem tam byl loni na moto. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Pomalu pokračujem: Kryty rámu + motoru Acerbis Kryt kyvné vidlice Padáky do p+z osy Výměna destiček za Z04 Chrániče páček s hliníkovou výstuhou Chránič na řídtka ProTaper Modré víčko oleje + odvzdušňovací ventil palivové nádrže Šrouby brzd. třmenu zajištěny proti uvolnění Silikonová hadice na koncovku výfuku + ještě čekáme na pár dílů Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Pred Vratil jsem zpet klasicky doutniky a vyndal katalyzator.Klasika vypadá lip?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 dobre si urobil. a hlavne tie omotavky na kolenach vyfukov.. za to by som lamal ruky na namesti. to je este horsie ako zatiahnut auto do matnej folie (a.k.a. red neck amg) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Joj, zas parádní víkend v sedle Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 před 6 hodinami, instant napsal: dobre si urobil a hlavne tie omotavky na kolenach vyfukov.. za to by som lamal ruky na namesti. to je este horsie ako zatiahnut auto do matnej folie (a.k.a. red neck amg) Ony i ty M2A1 schránky jsou fest redneck-style. Praktický ovšem jsou, já je použil na přívěsu coby schránky na popruhy a klíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Dnes se chci odpoledne projet, vyndavám stroj z garáže a slyším, že zadní guma vydává zvuk, jak kdyby byla prázdná. Prohlídnu jí a vyndám z pěkně dlouhej hřebík. No ty vole… Mám dual sport KTM 690 Enduro R, jezdím město, polňačky a prostě všechno, co mě zajímá… ale nějak mi není jasný, kde jsem na minulé vyjížďce mohl chytit takovouhle věc.. Přesně uprostřed pneu (kde je navíc nejvíc hmoty - pneu Mitas E07), pěkně kolmo, ani není ohnutej… By mě zajímalo, jestli je reálný, že tohle člověk chytne nebo si mám spíš myslet, že po Praze chodí nějakej vtipálek s hrstí hřebíků a kladívkem. No nic, alespoň se naučim vyměnit duši… Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 (upraveno) Brno. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. B650A382-10E6-49F0-9A54-15A488759319_1_201_a.heic Upraveno 4. června 2023 uživatelem mvxmilivnx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 před 8 hodinami, mvxmilivnx napsal: Brno. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Dokonala Seven Fifty ja vul ju pred par lety prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Ta je krasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Patecni rano v Posazavi, sobota Zdarske vrchy,kolem Viru. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Velký špatný. Pojede někdo z místních? https://chrudimsky.denik.cz/nehody/motorkari-ji-vzdaji-hold-s-osmnactiletou-anetkou-se-rozlouci-blizci-v-patek-2023.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=951711&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Děkuji za chválu, kolegové. Moc rád na ní jezdím a vím, že až pořídím mladší, seven fifty je jedna ze dvou keepers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 presne takuto ciernu seven fifty som mal tak nejako 1998 az 2004 a bola to fakt skvela motorka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Čistě náhodou, nemáte někdo tip na půjčovnu motorek na Sardinii? Vyhazuje mi to samé skútry a byť chápu, že do Itoškay patří vespa, tak bych precejenom raději něco normálního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 V 5. 6. 2023 v 13:38, sonny.c napsal: Velký špatný. Pojede někdo z místních? https://chrudimsky.denik.cz/nehody/motorkari-ji-vzdaji-hold-s-osmnactiletou-anetkou-se-rozlouci-blizci-v-patek-2023.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=951711&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box jj, velky spatny https://www.novinky.cz/clanek/krimi-smrt-mlade-motorkarky-zvedla-ostatni-do-sedel-na-posledni-cestu-ji-vyprovodil-pruvod-1500-stroju-40434254 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Nebyl jste dneska někdo na MDA RIDE? Hezká akce, kde se dá přispět lidem se svalovou dystrofií. Navíc fajn vyjížďka Prahou. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Moje oblíbená zastávka u Temelína, včera to byla poprvé fajnová projížďka, žádná jiná motorka ze mě neudělala takovýho schizofrenika. Od začátku láska na první pohled, mohl bych jí mít v obýváku místo televize, jenže mě pořád celkem baví i jezdit a to byla doteď dost tortura. Zaprvé jsem už asi starej dřevák a po endurech a supermotu se mi blbě zvyká na ten sportovní posaz, byť jsou v tomhle ohledu jistě horší stroje. A za druhý, potvrdilo se mi, co jsem si myslel, motorka je super, jen na tankodromech ve středočeským kraji to prostě není ono, nebaví mě jezdit po hlavních... Že spolu nezůstaneme už jsem se rozhodl, mrzí mě to o to víc, když jsem se včera projel po normální silnici, který jsou v jižních Čechách, jsem tady ale jen přes léto, takže asi zpátky k nejakýmu těžkýmu rádobysupermotu, zatím mám v hlavě hypermotard, nebo možná multisranda, ale to se uvidí. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se