Z. Paul Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2020 Možná rozhodčí jak tam cowboy zvedl ruku usoudil ze ještě není tak zle ... ale bylo, ze záznamu je vidět ze už je konec no ... bylo to rychlý ..
Bert Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2020 Tak přesně tohle jsem si teď znovu přehrál. Takže s tím náznakem jsi měl pravdu. Ano, hejbnul se, trochu jinak se zabalil, a asi proto si vykoledoval tři až čtyři navíc.
Z. Paul Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2020 V 19. 1. 2020 v 19:24, gerhard napsal: Diky, ja sa do toho tiez nerozumiem.. ja len že to zaklinenie kde dostal 4x plecom boli z Cowboy strany pasívne , ale asi b uz otrasený z kolena . Aj v studiu hovorili chlapci , ze potrebuje v klietke čas na adaptaciu. Tak ten mu celkom zobral teda. Naposledy som v neviem akom zapase taky rychly nastup videl u Masvidala. Sialenca. A musi to byt sokujuce.Pravé já jsem četl ze Cowboiovi radili aby si dal první kolo už v šatně, protože má prý nájezd až od druhého kola což naopak Connor dava ze sebe všechno hned a vyplatilo se. Ale je to dost podobný jako Vemola - šel na takedown a neunesl ze nevyšel tak pk moc nevěděl co dělat no a nebo ten Borábor co si šel pro takedown a skončil s obočím s dírou jak do Narnie.
quest987 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Co říkáte na Pudilovou. Koukal někdo ? Za mě jeden z jejich nejhorších zápasu . Vůbec nebavil . Obavám se, ze žádná nová smlouva do UFC nepřijde
Tondaa73 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Lucky škoda, čekal jsem, že jí nandá, ale po takedownu jsem skoro vypínal telku...
lloffass Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Držel jsem Lucce palce. Ale musím přiznat, že to byl zápas úplně o ničem... Trochu mě zklamali sudí, protože mimo ten takedown na konci Američanka nic nepředvedla. Rozhodně bych to neviděl tak jednoznačně jako 3x 3:0 Za mně dvě kola plichta, která by spíš, než uznat jako zápas, zasloužila anulovat. A to třetí kolo budiž... Ale celkově zápas hodně špatný z obou stran.
Bert Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Hm, tak Vémola už jezdí i na air bike. Málem jsem se smíchy pochcal. Léčit si mindrák tím, že bude proti A.V. šlapat a mávat ručičkama ....
morbo Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Tak von to Karlíto ale tvrdil přece od začátku, že Lvi jedou první. Teď to všem dokázal. Že to před tím novináři popletli a on pak zbytečně dostal přes držku, tak to je další věc, ale to se občas prostě stane, no.
azeppelin Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Ježíšmarjá, a ten proslov! Snad za tu reklamu dostal víc jak za match.
shewcza Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Odesláno 12. července 2020 Ten Jirka je borec! Sledoval jsem to se zatajeným dechem a teď můžu jít konečně spokojeně spinkat. Sem zvědav, koho mu UFC předhodí příště.
MíraMíra Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Odesláno 12. července 2020 Neskutečnej borec! Když jsem nějakej čas chodil do JetSaamu, tak zrovna taky začínal, to ještě dělal muaythai a byli sme v základním béčku. Obyčejnej, hodnej, skromnej borec, ale už tenkrát šel strašně rychle nahoru a jde pořád. Strašně mu fandím, jeho přístup je mi moc sympatickej. Tady je krásně vidět, že i TOP bojovník se může chovat normálně. Doufám, že mu to vydrží.
enslow Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Odesláno 12. července 2020 Pozeral som to tiež ale nemyslím si že Prochazka bol tak jednoznačný ako si mnohí jeho fanúšikovia mysleli. Zase treba si naliať čistého vína . Takých fighterov ako Jiri je plný svet a myslím si, že keď dostane lepšieho súpera ako Volkan tak narazí. UFC je úplne iná liga. A to aj ako RIZIN. Ale pre naše postkomunisticke krajiny je vôbec úspech, že sa niekto do UFC dostane.
elloco Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Odesláno 12. července 2020 Samozřejmě blahopřeju k vítězství, ale jeho styl je pro mě utrpením. Ruce ke kolenům a vystrčit bradu. A tentokrát to dovedl ještě dál. A to z rohu furt znělo: ruce nahoru, ruce nahoru...
MíraMíra Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Odesláno 12. července 2020 Ten jeho styl je fakt dost úlet, ale zase je vlastně tak nečitelnej, že mu to prostě funguje. Je teda fakt, že se mu to může snadno vymstít, ale zatím i štěstí přeje a já mu moc přeju ať mu to vydrží a jde si dál za svým. Už se říkalo mockrát, že narazí, ale zatím jde furt dál. Tenhle zápas byl taky za outsidera, ale dopadlo to jinak. Uvidíme kolikrát nás ještě překvapí. Každopádně už teď je to obrovskej úspěch.
bandicoot Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Odesláno 12. července 2020 Můžeme na něj bejt pyšný. Asi tak. Jsem fakt rád.
honza71 Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Odesláno 12. července 2020 V 12. 7. 2020 v 9:03, enslow napsal: ..... Takých fighterov ako Jiri je plný svet ............. Rozšířit No jasne. A proto je svet plnej dvojnasobnejch sampionu v RIZIN
PavelSch Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Jakmile to Conor neudělá v prvním kole, tak pak jde s výkonností dolů. Navíc tu nohu měl solidně rozkopanou, takže Dustin zaslouženě. Jinak Chandler i Mach super výkon.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se