wawrik Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Před hodinou, Conrad napsal: Je to pro Rusko celkem jedno, je to skoro totéž na čem jsme se dohodli v naší hospodě U 5 stehen. Naše rozhodnutí je závazné ,ale nevymahatelné. IMHO to nie je jedno. Myslím, že to umožňuje legálne použiť peniaze zadržané Rusku na vyplatenie spôsobených škôd, vojnových reparácií alebo takého niečoho. Možno tu je nejaký právnik, ktorý to upresní, prípadne vyvráti. V každom prípade ten negatívny kontext pôvodného príspevku nechápem. Veď je to jasné odsúdenie agresie z hľadiska medzinárodného práva.
Conrad Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 před 11 minutami, wawrik napsal: IMHO to nie je jedno. Myslím, že to umožňuje legálne použiť peniaze zadržané Rusku na vyplatenie spôsobených škôd, vojnových reparácií alebo takého niečoho. Možno tu je nejaký právnik, ktorý to upresní, prípadne vyvráti. V každom prípade ten negatívny kontext pôvodného príspevku nechápem. Veď je to jasné odsúdenie agresie z hľadiska medzinárodného práva. Do příspěvku jsem měl dát slovo bohužel, jinak si myslím Acta non verba / tím nemyslím českou nožířskou firmu/
Bert Odesláno 16. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Ti Rusové jsou fakt banda čuráků, viz divadlo v Mariupolu, ale třeba tohle je zpráva, která mi udělala radost: Unesený starosta Melitopolu byl osvobozen. Zdroj: https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/uneseny-starosta-melitopolu-byl-osvobozen-40390662#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Gr0HVdv4sCy-202203161837&dop_id=40390662&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
wawrik Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 před 25 minutami, Bert napsal: Unesený starosta Melitopolu byl osvobozen Ešte by to chcelo zadržať tú kolaborantskú srarostku, čo ju začala vyšetrovať ukrajinská prokuratúra.
tombas Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Ruská bomba v Mariupolu zasáhla divadlo. Skrývala se v něm tisícovka lidí - iDNES.cz Snad mi místní členové v této souvislosti prominou odkaz na jeden song, který ovšem obsahuje explicitní výrazy a proto by ho neměl nikdo poslouchat a už vůbec ne děti!
Lynx12 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Už aby to tam bylo ... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-bezprecedentni-biden-posila-ukrajine-nejvetsi-balik-zbrani-slibil-i-drony-193978
martar Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Mimochodem, z ryzího masochismu - a taky abych otestoval svou ruštinu - jsem si pustil ten Solovjovův TV pořad z odkazu níže: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/na-ukrajine-se-nezastavime-zalykal-se-v-televizi-vztekem-predni-rusky-propagandista-40390393 Podle mě je v té televizi ožralej, nemůžu si pomoct. Každopádně je to ale moc hezká ukázka velkoruské mentality... a taky úrovně vysílání. Prosím Elogu, aby na to nekoukal, nebo mu prdne žilka
Gustaf Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Bohužel i na bazén.... zmrdi zasrany
petr_cha Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Ano, strasny.. fakt pred tim divadlem meli jeste i napis... DETI....
Radek124 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Putlerovo ministerstvo propagandy opět nezklamalo a místo připuštění činu (a nedejbůh vlastní viny) obratem začalo plnit éter záplavou hoaxů, jako že tam měl velitelství “fašistický prapor Azov” a nebo že to divadlo si vlastně vyhodili do luftu obležení Ukrajinci sami… Nejsmutnější je že i u nás se najde dost “konspiračních” vygumů co budou tyhle sputnik-stájl srance hned od rána ochotně a zdarma papouškovat svému okolí. Nejdřív cestou do kolbenky, tam několikrát na rauchpauze - a celodenním opakováním zdokonalenou verzi ještě večer, podobně postiženým u píva
martar Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 Já si neumím představit, jak se po takovýchhle zvěrstvech můžou obě strany dohodnout... začínám mít pocit, že i kdyby Rusko muselo na konci války vrátit Krym a Donbas a pŕijmout všechny odsunuté ukrajinské Rusy, stejně to bude málo.
azeppelin Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 I kdyby toho zmrda Putina oběsili veřejně na náměstí, tak to bude málo. Život to nevrátí nikomu.
tedwine Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Odesláno 16. března 2022 před 42 minutami, Radek124 napsal: Putlerovo ministerstvo propagandy opět nezklamalo a místo připuštění činu (a nedejbůh vlastní viny) obratem začalo plnit éter záplavou hoaxů, jako že tam měl velitelství “fašistický prapor Azov” a nebo že to divadlo si vlastně vyhodili do luftu obležení Ukrajinci sami… Nejsmutnější je že i u nás se najde dost “konspiračních” vygumů co budou tyhle sputnik-stájl srance hned od rána ochotně a zdarma papouškovat svému okolí. Nejdřív cestou do kolbenky, tam několikrát na rauchpauze - a celodenním opakováním zdokonalenou verzi ještě večer, podobně postiženým u píva to iste u nas, ale x8
vzduch Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Odesláno 17. března 2022 Něco z oblasti školství : https://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/26942-valka-na-ukrajine-festival-propagandy-na-skolach-zacal-pojdme-hovorit-o-skolstvi-s-ucitelem.htm
Nick06 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Odesláno 17. března 2022 to iste u nas, ale x8 To je všude, prostě nešťastní a zakomplexovani. Už jsem slyšel jak cigoši na UA/SK kasíuji za převoz OS / 1000-1500 USD .To jsme to dopracovali.Napadla "nás" horda barbaru a my se neumíme bránit a staráme se o koblihu v hubě. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
VS Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Odesláno 17. března 2022 před 9 hodinami, martar napsal: Mimochodem, z ryzího masochismu - a taky abych otestoval svou ruštinu - jsem si pustil ten Solovjovův TV pořad z odkazu níže: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/na-ukrajine-se-nezastavime-zalykal-se-v-televizi-vztekem-predni-rusky-propagandista-40390393 Podle mě je v té televizi ožralej, nemůžu si pomoct. Každopádně je to ale moc hezká ukázka velkoruské mentality... a taky úrovně vysílání. Prosím Elogu, aby na to nekoukal, nebo mu prdne žilka "říkal s patrným vztekem moderátor, který je považován za troubu Kremlu" To napsali výstižně.
Violoncello Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Odesláno 17. března 2022 Trochu off topic, ale linii Žumpy držím!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se