Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Všechno kolem se skládá z jednotlivých příběhů. Jak můžeme byť jen z promile nahlédnout jednotlivých příběhů z Ukrajiny, tak ve mně stále roste nenávist a odpor k russákům. Když na začátku konfliktu jsem tady měl malou názorovou rozepři, jestli jejich vojáci jsou osmnáctileté oběti systému, tak jsem chvíli o tom přemýšlel, jestli na tom něco je. Nepřijal jsem ten názor. 
S odstupem času je moje opovržení těmi zrůdami jen a jen větší. Je to utopie, ale pokud by se podařilo pochytat původce těch zvěstev, tak jsem pro kulku mezi oči. A to nenávidím trest smrti jako justiční krok.

protože se tak nestane, přeji se, ať táhnou do Ruska a tam shnijou na hromadě a ožírají se vodkou. Třeba ať pochcípají hlady. A jestli je spravedlnost, ať zažijí aspoň trochu utrpení, které způsobili.

To, co teď dělají, se nedá nikdy odpustit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Roman I.No, a teď si vem, že s těmahle pocitama se budou Ukrajinci s rusákama dřív nebo později domluvit na nějakém míru. A pak zůstane hromada lidí bez možnosti jim to vrátit, bez možnosti přenést třeba válku na ruský území, prostě se udělá tlustá čára a "co jsme si to jsme si". Zkoušim si představit, že mi vyvraždili celou rodinu, válka skončí, ti šťastnější se radují a já zůstanu se svým vztekem, smutkem, ztrátou smyslu života a bez možnosti domoci se trestu pro vrahy. Copak bych asi udělal?

Řekl bych, že uzavřením míru to pro hodně lidí postižených válkou neskončí a bude tam ještě veselo...

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Duke650 napsal:

Jo a kdyby někdo chtěl přispět více specificky, tak jeden z nás se sebral, odjel na Ukrajinu a rozdává ruSSákům semínka svobody. V jeho jednotce mají nedostatek zásobníků, popruhů, kolimátorů atd. V kontaktních údajích má linky, dá se platit i přes Paypal. Věřme, že to přežije

FBC71200-3CB1-4497-AB00-8A5DE73742BC.jpeg

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Skvelý rozhovor s vojenským psychológom o masakroch (video). Neviem, kto ten človek je, vidím ho prvýkrát, ale páči sa mi jeho priamočiarosť bez náznakov vytáčok alebo okecávaní.

Štrobl: Nejvíc zvěrstev se děje, když armáda prohrává. Ta ruská nemá k životu úctu

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem u toho zvracela. Jak rusové vidí západ a Ukrajinu.

https://www.facebook.com/mamucz/videos/1647538745621415

"Sdílím, než to smažou". Z Youtubu už to totiž bylo staženo kvůli autorským právům .

Jedná se o rozhovor z ruské televize, podle poznámek autora jsou účastníky kremelští propagandisti Jevstafjev, Kedmi, Simonjaková, Šachnazarov, Michejev, Solovjov. A poslankyně EP za Estonsko Yana TOOM (FAKT NECHÁPU, CO TAM ŽENSKÁ Z EVROPSKÉHO PARLAMENTU DĚLÁ, ASI MI NĚCO UŠLO).

prý to běželo v ruské televizi naposledny někdy v lednu 2022.

Odkaz ke komentáři

U nas je to kompletne v piči.  Hybridna vojna zafungovala, bohuzial znacna cast populacie je primitivna a rozvija tuto (nie len tuto)  tragicku rozpravku. 

Tu len taka mala ukazka, mohol by som aj nieco od Fica postnut ale nervy mam uz v pici. 

https://fb.watch/ciWESPKZ3U/

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, tedwine napsal:

U nas je to kompletne v piči.  Hybridna vojna zafungovala, bohuzial znacna cast populacie je primitivna a rozvija tuto (nie len tuto)  tragicku rozpravku. 

Tu len taka mala ukazka, mohol by som aj nieco od Fica postnut ale nervy mam uz v pici. 

Hovoris mi z duse, uplne. Mam nekonecne obavy co bude v najblizsich volbach. Velmi chcem zit na Slovensku, ale zaroven chcem zit v Europe. Dufam ze si nebudem musiet vyberat, lebo ti nasi psychopati su schopni rozporovat aj censtvo v EU ci NATO, a v tom pripade uz ostava len otazka KAM sa prestahovat.

Odkaz ke komentáři

Skvelý rozhovor s vojenským psychológom o masakroch (video). Neviem, kto ten človek je, vidím ho prvýkrát, ale páči sa mi jeho priamočiarosť bez náznakov vytáčok alebo okecávaní.
Štrobl: Nejvíc zvěrstev se děje, když armáda prohrává. Ta ruská nemá k životu úctu
Souhlas, diky za odkaz.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, eskimak napsal:

Hovoris mi z duse, uplne. Mam nekonecne obavy co bude v najblizsich volbach. Velmi chcem zit na Slovensku, ale zaroven chcem zit v Europe. Dufam ze si nebudem musiet vyberat, lebo ti nasi psychopati su schopni rozporovat aj censtvo v EU ci NATO, a v tom pripade uz ostava len otazka KAM sa prestahovat.

Kam, to je snad jasne. CZ. Je az neuveritelne, ake percento jedincov je u nas dezorientovanych a to teraz nedavam do suvislosti so socialnymi sietami.  Bohuzial to pozorujem v sirsom ci blizsom okoli rovnako.  To stale tie labaky, fasizmus, usa, 8 rokov (v Tibete?), rusi v ohrození. Pripadne este vakcina, chemtrails..  

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, tedwine napsal:

Kam, to je snad jasne. CZ. Je az neuveritelne, ake percento jedincov je u nas dezorientovanych a to teraz nedavam do suvislosti so socialnymi sietami.  Bohuzial to pozorujem v sirsom ci blizsom okoli rovnako.  To stale tie labaky, fasizmus, usa, 8 rokov (v Tibete?), rusi v ohrození. Pripadne este vakcina, chemtrails..  

Pozor, Chemtrains je skutečný. Stačí se podívat okolo sebe a blbců je okolo čím dál tím víc. 🤣 Taky to tak máte, že před sociálními sítěmi, jste nevěděli kdo je pitomec? Teď díky Facebooku vím, koho vlastně mám v přátelích, podle toho co sdílí za hovadiny. 

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, tedwine napsal:

Kam, to je snad jasne. CZ.  

Hele, na tom se musíme nějak domluvit. Vaše první emigrační vlna mi byla velice sympatická, ale pak se to nějak posralo. 🙂

norisova-01-d191029vcffd2.jpg.18be00aea04e9925a9a8e5a2bcd13524.jpg5b-1024x679.thumb.jpg.593ae360968545ce575b90fccd4f29da.jpg4-1024x540.thumb.jpg.d1f3249bba5374d5f58be624808c3c43.jpg3.jpg.1a141900bc46ec383143306819607f06.jpg2-1024x683.thumb.jpg.c403d1317170db14622bb5dccc818596.jpg1-1024x683.thumb.jpg.d7c23f01691a24f65f396168838362ab.jpgrv0_5913_210802-222643_vlf.jpg.a4dac6cf8405ddc1fc7c98fb0a7ffbdc.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...